Ози Озбърн може и да е на 71 години, но

...
Ози Озбърн може и да е на 71 години, но
Коментари Харесай

Ози Озбърн и един шокиращ опит за убийство

Ози Озбърн може и да е на 71 години, само че продължава да гради сполучливо рокендрол имиджа си. Последната вест към него е, че двамата със брачната половинка му Шарън взеха решение да опишат по какъв начин артистът се е опитал да я убие...

Признанията са част от документалния филм The Nine Lives Of Ozzy Osbourne, а случката се е състояла през 1989 година Шарън си спомня, че е поставила децата да спят, след което е седнала да чете, когато Ози е влезнал в стаята.

Тя споделя, че по това време той е употребявал опиати и безусловно е бил неразпознаваем. " Беше доста спокоен. Седеше против мен и сподели: Решихме, че би трябвало да умреш. След което се хвърли върху мен и стартира да ме души. "
 Снимка 389554

Шарън споделя, че е съумяла като по знамение да натисне паник бутона под масата и полицията е пристигнала. Ози е упрекнат в опит за ликвидиране и получава присъда " шест месеца в клиника за лекуване на наркозависими ".

Самият Озбърн пък добавя, че нападението над брачната половинка му " не е от най-хубавите ми достижения. " The Nine Lives Of Ozzy Osbourne хвърля светлина и върху други скандални моменти от биографията на артиста на Black Sabbath.
 Първи филмов откъс на документалния филм за Ози Озбърн The Nine Lives Of Ozzy Osbourne
Истинската история на Принца на мрака

Повече за историята на Принца на мрака
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР