Озадачен, Питърсън започнал да разопакова находката и усетил нещо като

...
Озадачен, Питърсън започнал да разопакова находката и усетил нещо като
Коментари Харесай

Зловеща Мистерия! Разпънаха На Кръст И Убиха Мъж! Шокиращи Снимки!

Озадачен, Питърсън почнал да разопакова находката и усетил нещо като огромна кост. Изплашеният риболовец не знаел дали останките вътре са на животно или човек, само че той решил да осведоми управляващите.

Така почнало едно от най-ужасните, загадъчни и нерешени следствия на случай на ликвидиране в историята на Австралия.

Когато полицията пристигнала, те разгледали костите и споделили, че са безспорно човешки. Някой е разпънал мъж на железен кръст, а по-късно е увил пластмасови торби към тялото му. Частично, скелетните остатъци на тялото били крепко прикрепени към ръждясалата кръстосана конструкция с тел и въже.

От облеклата на скелета имало единствено раздрани остатъци от поло и панталони, в джобовете на които били открити единствено цигари и запалка. Нямало нищо повече, което да помогне на служителите на реда да го разпознават.

След разглеждане на останките от съдебномедицински специалисти, е открито, че жертвата е бял мъж, с тъмна коса, на възраст от 21 до 46 години. Той явно е починал от контузия на главата, макар, че в никакъв случай не е станало ясно, дали е бил разпънат на кръста преди или след травмата.

Установено е, че тялото е било във водата от 6 до 12 месеца. Въпреки това, плътта на ръцете била непокътната, само че пръстови отпечатъци не могли да се вземат, тъй като към този момент били изчезнали.

Инспекцията на кръста дала изненадващи резултати. Той бил заварен и е допустимо кръстът да е особено изработен за тази жертва. Бил толкоз тежък, че полицията незабавно заподозряла не един палач, а група участници.

По-нататък обаче, следствието удря на камък. Опитите да се откри самоличността на жертвата не довели до нищо. Жертвата не е открита в базата данни за изчезнали хора, подобаващи на описанието. Листовките с реконструкцията на лицето на мъртвия, окачени на всички места и показани по малкия екран, също не дали резултат.

По-долу са реконструкциите на лицето на убития.



Следователите се пробвали да доближат до жертвата и нейните убийци, даже като са изследвали етикетите на облеклата и се свързали с производителите на стомана. Но, към момента нямали отговори. Никой не знаел коя е жертвата, от кое място идва и кой може да я е умъртвил по толкоз необикновен и нечовечен метод.

В медиите този случай скоро получил названието „ Разпнат човек “ (The Rack Man), а теориите са изпълнени с версии от всеобщи убийства на гангстери до човешко жертвоприношение на избран демонски фетиш.

В продължение на десетилетия, полицията постоянно съпоставя ДНК пробите на жертвата с други ДНК, само че до момента не е имало нито едно съвпадане. Също по този начин, съпоставят отпечатъците на зъбите и чертите на тялото със същите параметри на изчезнали хора, само че не намират никой подобаващ.

Едва през 2018 година, полицията стига до хипотетичната жертва – човек на име Макс Тенсевски, прочут като комарджия. Малко преди изгубването му, на 11 януари 1993 година, огромна сума пари била изтеглена от банковата му сметка.

Според следователите, Тансевски може да е дължал на някого огромна сума пари и поради това да е погубен. Но, в случай че е изтеглил пари от сметката си, с цел да заплати, тогава за какво е бил погубен? Освен, в случай че това не е показно ликвидиране за предизвестие на другите …

Има единствено няколко неоспорими обстоятелството по този случай. Това ликвидиране не е осъществено в случайно. То е било подготвяно авансово. Възможно е жертвата преди убийството да е била измъчвана, само че би трябвало да има и причина за това.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР