Оя Гюр поема поста Shared Services Transition Director в Споделения

...
Оя Гюр поема поста Shared Services Transition Director в Споделения
Коментари Харесай

Оя Гюр поема ръководството на Споделения център за услуги на Кока-Кола ХБК

Оя Гюр поема поста Shared Services Transition Director в Споделения център за услуги на Кока-Кола Хеленик Ботълинг Къмпани, който се намира в София. На новата си позиция Гюр ще дава отговор за усъвършенстване на процесите и работата на компанията и даване на най-хубавите услуги за всички сдружения на Кока-Кола ХБК, както и на снабдители и клиенти. Тя ще управлява над 600 експерти, които правят финансови и счетоводни действия, подкрепят администрирането на процеси в областта на човешките запаси и реализират ръководството на бизнес данните за Групата Кока-Кола ХБК, оперираща в 28 страни.

„ Щастлива съм, че ставам част от огромното семейство на Кока-Кола Хеленик в България. Тук компанията има неповторимо наличие, предлагайки многообразие от благоприятни условия за кариерно развиване в разнообразни професионални области - от продажби, маркетинг и доставяне до финанси, счетоводство, човешки запаси и осведомителни технологии. Нашата компания е приет източник на гении за Групата Кока-Кола ХБК и аз ще продължа да поддържам растежа и развиването на нашите експерти “, съобщи госпожа Гюр.

Оя Гюр има бакалавърска степен по стопанска система от университет „ Босфора “ в Истанбул, както и магистърска степен по банково дело и финанси от университет „ Уелс “ в Обединеното Кралство.
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР