оворител на германското правителство обяви днес, че лабораторни тестове са

...
оворител на германското правителство обяви днес, че лабораторни тестове са
Коментари Харесай

Официално: Навални отровен с вещество от групата на Новичок

оворител на немското държавно управление разгласи през днешния ден, че лабораторни проби са открили "без всякакво подозрение ", че съветският опозиционер Алексей Навални е токсичен с вещество от групата на Новичок.

A spokesman for the German Government says hospital tests show "without doubt " that a nerve agent of the Novichok group was used to poison Russian opposition politician Alexei Navalny

For more on this and other news visit
— Sky News Breaking (@SkyNewsBreak)
Говорителят означи, че немският канцлер Ангела Меркел е провела в сряда заседание с министри по отношение на новите данни. Правителството на Германия уверено осъжда това нахлуване, съобщи още представителят.

Навални, който е един от най-яростните критици на съветския президент Владимир Путин, се почувства зле по време на полет от Сибир за Москва на 20 август. Заради положението му самолетът кацна спешно в град Омск, а Навали беше откаран в болница. По-късно той бе превозен в Германия и се лекува в клиниката "Шарите ". На 24 август немските лекари обявиха, че клиничните данни от прегледа на Навални приказват за отравяне. И прецизираха, че може би става дума за дейна съставна част на някакъв инхибитор на холинестеразата.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР