Овните ще са успешни и доста напрегнати, а затрудненията при

...
Овните ще са успешни и доста напрегнати, а затрудненията при
Коментари Харесай

Седмичен хороскоп за периода от 25 до 31 март

Овните ще са сполучливи и много напрегнати, а усложненията при Телците напредват. Близнаците да наблегнат на разбирателството, а Раците ще работят в условия на засилена динамичност.

Лъвовете се освобождават от напрежението, а за Девите интервалът е позитивен. При Везните  доминират напрегнатите дни, а за Скорпионите е уместно да се доверят на чувствата си. Стрелците са постоянни и прогресират, а за Козирозите интервалът е отличен. За Водолеите се обрисуват финансови кавги, а при Рибите са вероятни парични драми.

 

Седмичен хороскоп ОВЕН 

Успешна седмица

            Професионалните благоприятни условия, с които следва да се срещнете, ще привлекат трайно ползата ви. Отвременавреме Овните са прекомерно себични, а съдбовните данни за идната седмица подчертават точно върху такава душевна настройка. Възможности за  облаги и материални придобивки не липсват, само че изискванията ще са доста напрегнати и ще провокират засилена раздразнителност. Владейте се! Петък е сполучлив, а събота е нервна. В неделя действате сполучливо, а понеделник и вторник носят мощна раздразнителност и проблеми. Сряда и четвъртък са удобни.

 

Седмичен хороскоп ТЕЛЕЦ 

Затруднения

            Повишавайки съзнанието си на по-високо равнище, ще променяте изискванията, правейки с тях живота по-спокоен. Настойчиви и непримирими в устрема си да подчинят наличните условия съгласно волята си, Телците ще бъдат непрекъснато атакувани от разнообразни по мощ отрицателни въздействия през идния седемдневен интервал, който ще им сътвори непреодолими трудности. За да тръгнат нещата ви е наложително да измененията стила си на деяние. Петък и събота са положителни, само че неделя ще е мъчителна.  Понеделник носи промени, а идващите дни са нервни.

 

Седмичен хороскоп БЛИЗНАЦИ

Действайте прагматично, само че и дипломатично

             Скъпи Близнаци, преминахте през компликации, които ви направиха по-мъдри и можещи. През новата седмица Близнаците би трябвало да разчитат най-вече на себе си и да са подготвени за непредвидени и неприятни изненади от административни инстанции. За реализацията на значимите си цели следва да сте тактични, дипломатични и задоволително търпеливи. Всеки опит за избързване ще провали реализацията на делата ви. Петък и събота са плодородни, а неделя ще е по-трудна. Тежкият под напрежение делник е сряда. Останалите са плодородни и сполучливи.

 

Седмичен хороскоп РАК

Засилена конкуренция

          Добрите развития в делата ви вършат по-сговорчиви и доброжелателни към всички. Предстоящият седмичен стадий ще е под напрежение и ще премине в изискванията на ярка конкурентна битка. Независимо от това, вие сте на печеливши позиции и ще действате по-спокойно и по-съсредоточено, което авансово подсигурява сполуката ви. Избягвайте несъгласията и се пазете от ударите на съперниците си. Петък, събота и неделя са положителни и сполучливи дни. Такива са също понеделник и четвъртък, а вторник и сряда се оказват затрудняващи.

 

Седмичен хороскоп ЛЪВ

Освобождаване от напрежението

            Реалността е друга от желанията, само че във опциите ви е да извършите живота си по-добър и привлекателен. Излъчването и персоналната образност на Лъвовете още веднъж са подкупващо притегателни.Този факт подсигурява бързо и изцяло възобновяване в къси периоди, който естествено стартира от през днешния ден. След затрупалите ви  ярки професионални проблеми ще настъпи мъртвило и мнозина ще сменят скоро работата си. С изключение на вторник, другите дни се превъзходни за деловия ви прогрес. При мнозина проблемите засягат здравето и публичните връзки.

 

Седмичен хороскоп ДЕВА 

Успешен интервал

            Периодът ще ви подтиква към професионална интензивност и дейности. Този седмичен стадий се характеризира с неистини и злословия по ваш адрес, чиито разпространители не е наложително да са  единствено ваши врагове.  Най-тежко ще е ситуацията ви в службата, където се обрисуват административни удари, а за някои здравословни проблеми. Личният ви шанс е много мощен и ще реализирате мечтани цели. Петък и събота са доста хубави, а неделя е по-напрегната. Следващите дни са сполучливи и ще ви радват с превъзходна реализация.   

 

Седмичен хороскоп ВЕЗНИ

Преобладават напрегнатите дни

 С разностранни усеща и подбуди ще продължите да вървите по пътя си, търсейки и отстоявайки правата си. При Везните може да се приказва за по-напрегнат и даже за непосилен стадий, от позиция на здравословна непълнота. В  тази връзка някои от представителите на знака са по-нервни или наподобяват отпуснати. Независимо от това, в делово отношение множеството Везни ще са дейни и борбени. В петък ще отстранявате проблеми, а уикендът ще е сполучлив. С изключение на хубавия четвъртък, делниците ще са нервни, неуместни и много напрегнати.

 

Седмичен хороскоп СКОРПИОН

Доверете се на чувствата си

Поради засилените неподходящи въздействия върху Скорпионите, чувствителността на родените в зодията е мощно изострена и навреме сигнализира за оформящи се проблеми. Доверете ù се напълно и няма да сгрешите. В службата обстановката е двойствена и предизвестява ― никакво доверие на никого! Петък е сполучлив, само че в събота доста внимавайте! Неделя е добра, а понеделник, вторник и сряда ще са неприятни. Четвъртък ще бъде много прекрасен.

 

Седмичен хороскоп СТРЕЛЕЦ

Стабилни в службата

         Грижейки се за здравето си, на процедура си осигурявате повече благоприятни условия за изяви. Седмичният стадий акцентира служебната непоклатимост на Стрелците, само че по едно и също време отбелязва и яркото напрежение в деловите среди, което ще провокира усложнения на мнозина. До приемлив триумф доближават тези представители на зодията, които ще поддържат равновесие на всички равнища. Петък идва напрегнато и кавги, а уикендът е прекрасен, спокоен и печеливш. Делниците ще ви радват с триумф. По-труден ден за мнозина ще бъде четвъртък.

 

Седмичен хороскоп КОЗИРОГ

Чудесен интервал

Използвайки опита си, ще подобрите резултатите в работата си и във всичко останало, което не ви се случва за пръв път. Много удобен седмичен стадий за промяна на работата или за спомагателна реализация в материалната сфера. За някои от зодията в този момент няма да е комфортно да го сторят, заради здравословна непълнота, само че проблемите ще отминат бързо и ще се възстановите. В деловите среди се пазете от непредвидени административни удари. Петък и уикенда са успешни  и печеливши. Тежкият ден е сряда, а останалите делници са удобни и подсигуряват облаги.

 

Седмичен хороскоп ВОДОЛЕЙ 

Избягвайте кавгите от финансово естество

През актуалните дни не сте застраховани от финансови неудачи или усложнения в областта на професионалната реализация. Здравословни проблеми или тегоби от друго естество ще причинят експресивен дискомфорт на мнозина от Водолеите през седмичния стадий.  Един от много неприятните аспекти за интервала са кавгите по финансови аргументи с хора от всекидневното обграждане, тъй като ще нарушите съществуващия баланс, а новата му регулация ще е труда. Петък и събота са блестящо сполучливи, а неделя е сложна. Успех ви носят понеделник и вторник, а идващите са сложни.

 

Седмичен хороскоп РИБИ

Пазете се от финансови загуби

Скъпи мои, умората ви е очевидно допълнително, щом реакциите ви са остри и нападките ненужни. Рибите не трябва да вземат участие във финансови разногласия, тъй като ще изгубят. При това става въпрос за загуба, породена посредством лукавство.Шансът ви за реализация на набелязана цел наподобява мощен, само че на процедура не е по този начин, и в случай че вложите някакъв запас, с цел да достигнете задачата си, ще останете разочаровани, тъй като ще загубите. Победният петък е последван от сполучлива събота и напрегната неделя. Понеделник и вторник са сполучливи, само че сряда и четвъртък  ще са тежки.

 

 

За дамата

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР