Овните се притесняват за пари, Телците се наслаждават на живота,

...
Овните се притесняват за пари, Телците се наслаждават на живота,
Коментари Харесай

Ето какво ви вещаят звездите за днес

Овните се тормозят за пари, Телците се любуват на живота, стрелците се пробват да се оправят със обстановка, а водолеите би трябвало да разчитат на щастливата си звезда. Ето какво вещаят звездите за през днешния ден:

Овен
Не позволявайте заради терзанието и заради финансови аргументи да се нарушат проектите Ви. Отделете внимание на облеклото си, а това ще даде на Вашия дух независимост и характерност. Със здравето сте добре, а в случай че има някакъв проблем, през днешния ден е подобаващ ден, с цел да се заемете с него. Ако желаете днешния ден да е сполучлив, станете доста рано. И по- добре да не се захващате с нищо ново, в случай че липсва цялостна убеденост в триумфа. След работа пообиколете магазините - това ще Ви ободри.

Телец
През този ден звездите предлагат да получите цялостно наслаждение от живота, да се отпуснете и просто да плувате по течението. То ще Ви отнесе в вярното направление. Много е значимо това течение да изнесе на същото място и Вашия обичан човек, тъй като ще е обидно да се окажете на разнообразни крайбрежия на една и съща река, и то – по непозната воля.

Близнаци
Днес стремежът Ви ще е обвързван с промени към по-добро в деловата сфера. Има възможност да получите непредвидени и забавни оферти, както и опция да се присъедините към доста перспективен план. Знайте, че условията, които ще бъдат предявени към Вас ще се окажат много комплицирани, и по тази причина няма да имате никаква опция за разпределяне. Но има и положителни вести: Вие сте в цифрата на дребното хора, които ще съумеят да се оправят с целия този безпорядък и дразнещи дреболии, които през днешния ден ще се появяват по пътя Ви. По-бързо се захващайте за работа! Ако става дума за самообладание, то ще Ви е доста належащо през идващите няколко дни, а за днешния да не приказваме...

Рак
От Ваша позиция, обичаният Ви човек през днешния ден няма да схваща обикновени неща, а това може да Ви нажежи дотам, че да стигнете светене с бяла светлина. Само не бързайте незабавно да се палите: в случай че нещо сте обяснили на своята половинка неопределено или погрешно, той напълно не би трябвало да схваща това.

Лъв
Настроението Ви през днешния ден ще бъде доста язвително и ехидно, което по самобитен метод ще се отрази на Вашия персонален живот. На Вашия обичан човек ще бъде много мъчно да хване вълната на настроението Ви, само че в случай че въпреки всичко успее, вечерта ще бъде незабравима.

Дева
Денят ще Ви зарадва с промени в персоналните връзки. Чувствате се по-уверено и ще забравите за доста подозрения и паники. В предишното ще „ отидат” и обидите, каращи Ви напълно до скоро да страдате. Ще укрепнат роднинските и другарските връзки, и изобщо позициите Ви ще станат по-надеждни. Възможни са приятни дарове и преференциални покупки. Дори и да похарчите огромна сума за покупки, приятните страсти ще оправдаят всички разноски. В основаната атмосфера се постарайте да си осигурите една незабравима вечер.

Везни
Днес не си заслужава да подавате на своя обичан човек даже и най-малкия мотив за ревнивост. Искрата може да се разгори в подобен пламък, че да стане ужасно освен на Вас, а и на тези, които ще имат нещастието, да се окажат недалече от Вас.

Скорпион
Днес ще бъдете съсредоточени върху своите работни отговорности. Благоприятно ще премине общуването с сътрудници, както и разискването на нови достижения. Днес може да предложите своите хрумвания за частична промяна на работния развой, а също и на проекта за деня. Критиката ще се възприема леко. В фамилията ще зародят дълги диалози и разисквания. Добре би минало общуването с родителите, а и организирането на фамилни мероприятия.

Четете в новата ни графа ХОРОСКОПИ всевъзможни предсказания и пророчества.

Стрелец
Видели сте съществени признаци за това, че чудесно се справяте със обстановката. Продължавайте да следите това, което Ви подсказва интуицията и правете единствено неща, които Ви се костват верни. Започвате да се чувствате удобно вършейки неща, които в никакъв случай по-рано не са Ви били забавни и приятни. Всъщност, животът е изпълнен с изненади. Ако се включите в някаква огромна обща работа, ще повишите самоуважението си и ще затвърдите възприятието си за лична значителност. Опитайте се да помогнете на някого, който се нуждае от това.

Козирог
Ако работите по своя точно формиран проект, през днешния ден всичко ще се подрежда просто чудесно. А и всички трудности, с които ще се сблъскате, ще се окажат незначителни - също както покритото с буреносни облаци небе в деня на сватбата става ясно-синьо, незабавно щом булката се покаже на прага. Единственият вид, при който вятърът може да Ви раздуха перата е, в случай че Вие му дадете опция. Не позволявайте това да се случи! Нищо не може да се знае с цялостна сигурност, преди то да се случи, и по тази причина насочете своята сила, с цел да видите, какво може да получите от живота.

Водолей
Денят ще бъде сполучлив и ще остави у Вас приятни мемоари, в случай че разчитате на своята щастлива звезда и просто решите да „ плувате по течението”. Всичко, което би трябвало да се направи, ще стане и без Вашето присъединяване. Напрегнатите старания – в противен случай - няма да дадат стремежи резултат, без значение какъв брой и да се стараете. Вслушайте се в своята вътрешен глас и тя обезателно ще Ви подскаже вярното решение. Това е ден за взаимни отстъпки и по тази причина може да опитате да извършите по-хармонични връзките, които досега никак не са вървели. Опитайте се да забравите злото и бъдете по-уравновесени и отзивчиви.

Риби
В живота Ви стават прекомерно доста неща, само че това не е за удивление, защото Вие съществено сте се заели с промени. Може обстановката да се развие непредсказуемо, само че все-пак се постарайте да преодолеете тези компликации. Всички промени са стрес, та дори и тези, които са път към реализиране на по-добро. Може да се наложи да измененията старите настройки и модели на държание, които са останали непроменени прекомерно дълго време. Запазете успокоение: доста скоро всичко ще се подреди.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР