Овните са първият зодиакален знак от календара и притежават суровата

...
Овните са първият зодиакален знак от календара и притежават суровата
Коментари Харесай

Ето защо Овенът е ИДЕАЛНИЯТ партньор

Овните са първият зодиакален знак от календара и имат " суровата " сила, неприсъща на нито една от идващите зодии. Ето за какво си заслужава да имате най-малко един другар Овен, а още по-добре и сателит в живота.
1. Имат авантюристичен дух
Нямате проекти за уикенда? Просто се обадете на представител на тази зодия и ще бъдете затрупани от най-малко няколко хрумвания. Ако пък половинката ви е родена през втората половина на март или началото на април, то сигурно скуката ще стои надалеч от вашия дом. Овенът може да трансформира всяка скучна делнична вечер в същинско премеждие – настолни игри, кулинарни надпревари са единствено част от " менюто ".
2. Независими са
Ако не обичате гаджета вид " лепка ", потърсете си Овен! Те няма да навлизат в персоналното ви пространство, само че ще би трябвало и вие да се преценявате с тяхното. Не се тормозят да са в " неангажираща " връзка, само че въпреки това основават здрави и постоянни фамилии, стига да са намерили подобаващата половинка. Никога няма да изискат помощ, само че вие им я предложете, все в миналото може и да одобряват.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР