Овладяна е ситуацията с пожар в хотел в София, след

...
Овладяна е ситуацията с пожар в хотел в София, след
Коментари Харесай

Пожар в хотел в София, един мъж е приет в болница

Овладяна е обстановката с пожар в хотел в София, откакто огънят избухна късно нощес, оповестява Министерство на вътрешните работи.
Минути след среднощ е получен сигнал за зародил пожар и мощно задимяване в хотелска постройка в столицата, в региона на околовръстния път и бул. " България ". Към мястото са ориентирани 10 екипа пожарникари от разнообразни столични районни служби със профилирана техника, автомеханични стълби и автомобил за незабавна здравна помощ. Предприета е евакуация на настанени в постройката клиенти, с дейното подпомагане на личния състав на хотела - евакуирани са 10 етажа. Екипи на полицията са съдействали за обезопасяване на региона. Няма починали или съществено потърпевши при случая. Един мъж, вдишал пушек, е ориентиран за оказване на здравна помощ.
 Пожар в къща погуби живота на самотно живеещ от с. Бачково Пожар в къща погуби живота на самотно живеещ от с. Бачково
Четири противопожарни автомобила и чиновници на РДПБЗН - Пловдив са били изпратени към 04:20 ч. тази заран на сигнал за пожар в къща в...
Директорът на Групово дело " Пожарна сигурност и отбрана на популацията " основен комисар Николай Николов е поел персонално управлението по преодоляване на обстановката. Към момента огънят е овладян. Предстои да бъдат изяснени аргументите, довели до възникването на пожара. Първоначалната версия е късо съединяване в зоната на СПА центъра на хотела.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР