Овесената вода е много полезна за тялото, освен че помага

...
Овесената вода е много полезна за тялото, освен че помага
Коментари Харесай

Овесената вода - обновете тялото с този чудодеен еликсир

Овесената вода е доста потребна за тялото, като се изключи че оказва помощ за загуба на тегло, в битката с неприятния холестерол и страдащите от диабет, тя ефикасно пречиства кръвта.

Благодарение на фибрите, които обезпечава, спомага за контролиране работата на стомашно-чревната система и ни кара да се усещаме сити.

Овесените ядки се смятат за едни от най-полезните зърна и са идеални за закуска, обяд и междинни хранения. Открояват се с високото си наличие на фибри, витамини, минерали и незаменими аминокиселини и всички те вземат участие в вярното действие на жизненоважни телесни органи.

Приготвянето на овесената вода е доста елементарно. Ще са ви нужни белени овесени ядки и овесени люспи, разбъркайте тези два типа овес в идентични пропорции. Дори можете да смелите овесените ядки в кафемелачка, по този начин ще извлечете от тях повече хранителни субстанции.

 овесени ядки

Вземете 3 с.л. от сместа и ги поставете в железен съд с 500 мл вода, оставете сместа да заври на слаб огън и варите за 15-20 минути. След като се поохлади, прецедете през тензух, като деликатно притискате. Овесената вода е подготвена!

Пийте от нея през целия ден не по-малко от 2 ч.ч. и безусловно ще усетите измененията в тялото си – толкоз е добра овесената вода. Появява се лекост в тялото, жизнеспособност и всичко в него действа сполучливо!

Разбира се, ще прекарате известно време в търсене на белени овесени ядки, с цел да приготвите тази вода - само че вие получавате естествено, изцяло безвредно и дейно средство за поддържане на тялото в чудесно положение.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР