ОвенЗа тези от вас, които са самотни, денят ще е

...
ОвенЗа тези от вас, които са самотни, денят ще е
Коментари Харесай

Хороскоп за 5 май: Телци, очаква ви битка между разумът и гласа на сърцето ви!

Овен

За тези от вас, които са самотни, денят ще е подобаващ за образуване на първа среща. Ще извършите положително усещане на събеседника си и сигурно ще има последващи срещи, с цел да ви опознае по-добре.

Още от сутринта ще сте доста търсени от сътрудници, които знаят, че могат да разчитат на вас. Обикновено на никой не отказвате помощ и подпомагане, само че помислете и за себе си. Ако нямате общ бизнес с някой, който желае помощ от вас, то по-добре не си губете времето.

Ще имате предпочитание да се втурнете да разрешавате всички финансови въпроси. Меркурий обаче е на друго мнение, парите безусловно ще се изплъзват като вода през пръстите ви и няма да може да контролирате разноските си.

Телец

Днес, може да се състои същинска борба сред разсъдъкът ви и гласът на сърцето ви. Разумът ви ще ви направлява да вървите по избран път и да следвате проектите си, само че в последна сметка гласът на сърцето ви ще надделее.

Ако сутринта се движите по инерция на работното ви място, то следобяд към този момент ще може да летите и най-сетне да постигнете това, което от дълго време желаете. Очаква ви един потребен ден.

Възможно е да си извършите подробни проекти за възстановяване на бизнеса ви или за стартирането на нов финансов план. Това сигурно ще докара до положителни резултати, само че все пак останете по-земни.

Близнаци

В фамилията и любовта всичко ще се развива доста добре. Вероятно може и да има мотив за тържество: значимо събитие, празник или специфичен миг, който ще ощастливи животът ви.

Вероятно, още от сутринта ще получите бизнес оферти и предложения по имейла си, само че не бързайте да взимате дефинитивно решение незабавно. Оставете това за следобяд, когато сте проучили в детайли всичко в елементи.

Звездите ще ви дават добра опция за увеличение на парите и материалните ви богатства през този ден. Ако до в този момент ви е липсвало едно парче от пъзела и не сте успявали да доведете някои покупко-продажби до самият им карай, то през днешния ден това може да стане действителност.

Рак

Препоръчително е да говорите почтено с колегата си и да кажете това, какво тъкмо очаквате от вашата връзка. Ако сте самотни, вероятно някой ще ви впечатли със своята обаятелност. Мислете преди да извършите първата стъпка.

На работното място за наслада не се обрисуват рискови обстановки. С вашият оптимизъм, можете да убедите по-предпазливите и песимистични сътрудници за значимостта и изгодите от ваша тактика или план.

Този ден би бил подобаващ миг за продажба на транспортно средство, което сте желали да продадете от известно време. Започнете да пускате разгласи, говорете с бъдещите купувачи и приключете договорката. Ще можете да получите цената, на която се надявате.

Лъв

Двойките ще обменят някои хрумвания и ще ги трансформират, както желаят, пробвайки се да споделят колкото е допустимо повече своята реципрочност. От значително значение е да бъдете почтени един с различен, с цел да не загубите позитивната наклонност.

Днешният ден може да сложи под подозрение вашата работа или част от нея. Можете да запазите своите аргументи или да се опитате да ги съпоставите с тези на сътрудниците.

Финансовият ви хороскоп като цяло е удобен. Въпреки това се предлага да внимавате за разноските си, постоянно би трябвало да оставяте запас от средства.

Дева

Самотните ще схванат неправилно желанията на новата персона за връзка. Не реагирайте непринудено, постоянно може да се поправят нещата с малко здрав разсъдък. В такива случаи ще би трябвало да деянията покорност.

Не се отхвърляйте и за момент от желанието си да се реализирате. По-скоро се пробвайте да извършите всичко допустимо, с цел да сравните активността си с тези на сътрудниците си. Така ще си сверите часовникът за възможни пропуски.

Днес може да се окажете в конфузна обстановка. Като да вземем за пример, да не ви стигнат пари за дадена покупка или да не я закупите заради липса в картата ви.

Везни

През този ден, който следва, бихте могли да помислите за концепцията да бъдете откровени до края с хората, които харесвате или обичате, с тези, с които се срещате, и с тези, които преди малко сте срещнали, разкривайки възприятията си, до момента в който ги тествате.

На първо място, ще би трябвало да сте сигурни, че имате разполагаем задоволително време, с цел да се справите на работното място. Не бива да надценявате себе си, тъй като е прекомерно евентуално да допуснете неточности.

Избягвайте ненужните разноски, продайте неща, които се дублират или повече нямате потребност от тях. Изобщо този ден не се обрисува да бъде нехаен.

Скорпион

Брачните двойки ще се опитат по всевъзможен метод да слагат под въпрос всичко, което са построили до момента. И двамата обаче би трябвало да показват своята съвестност, по-специално за любовта си.

Този ден може да не премине тъкмо по този начин, както бихте очаквали, защото може да стартира с отсрочена делова среща. Това би могло да ви аргументи прочут дискомфорт в програмата ви, само че няма място за терзание.

Не се опасявайте да преместите част от спестяванията си където решите. Не единствено ще избегнете някакви неприятни вести за тях, само че и това ще ви помогне да разберете какво в действителност има значение в живота ви.

Стрелец

Останете непоколебими на своите позиции през днешния ден. По този метод ще гарантирате престижа си и обичаните ви хора могат да ви оценят освен за това, което мислите и казвате, само че и поради решителността и способността ви да действате.

Безспорно времето не е във ваша изгода, само че въпреки всичко денят си има и други преимущества, от които можете да се възползвате, с цел да стигнете до финала и да извършите положително усещане. Днес триумфът ще дохвъри, въпреки и ненадейно за вас.

Най-вероятно ще получите опция да откриете собствен личен бизнес този ден. За предприемачите не е целесъобразно да влизате в партньорство, защото в бъдеще може да има финансови проблеми.

Козирог

Денят не е удобен за изясняването на въпроси, които са били отлагани неведнъж за вашата връзка. Най-вероятно няма да бъдете подготвени за истината или не сте подготвени за една постоянна връзка.

Бъдете деликатни на работното място. Поддържайте най-вече служебни връзки с сътрудниците си и най-много с вашият началник, в сравнение с другарски такива. Има възможност следствията да бъдат съществени.

Вероятно, през днешния ден ще имате опция да разполагате с пари в брой, само че ще се наложи да се съобразите с харченето. Юридическите лица да бъдат спокойни, не се обрисуват обилни финансови усложнения.

Водолей

Днес ще би трябвало да изберете минимум комплицирания метод да разговаряте с обичаният за вас човек. По този метод ще избегнете сцените или усложненията в персонален проект.

Ако към момента не сте разбрали каква може да бъде вашата роля на работното ви място, през днешния ден сигурно ще намерите метод да преоткриете своето амплоа.

Има възможност от катаклизми във финансов проект, това може да бъде в действителност драматизиращо, бъдете бдителни, тъй като може да претърпите загуби.

Риби

Необходимо е да се възползвате от опцията да приемете напълно доброжелателността на вашият сътрудник. Ако не си позволите да покажете страстите си, ще получите лимитирана независимост и това ще ви трансформира в мрачна персона.

През този ден ще би трябвало да сте по-наясно с изискванията наложени от работната атмосфера. Бъдете по-убедителни, с цел да наложите вашият метод на мислене.

Вероятно ще видите проблясък на вяра във връзка с казуса с задълженията през днешния ден. Това обаче може да ви отнеме още малко време, преди да можете да изплувате изцяло.

Хороскопът е направен за всички читатели езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР