ОвенВторник ще е доста успешен ден за представителите на Овен.

...
ОвенВторник ще е доста успешен ден за представителите на Овен.
Коментари Харесай

Успех за Овен и Телец, Девата да е нащрек

Овен

Вторник ще е много сполучлив ден за представителите на Овен. Прекрасен ден, който да посветите на фамилията си и на обичаните си занимания. Отношенията Ви с близките – любовни, другарски и настоятелен, ще бъдат във фокуса на вниманието Ви през този месец. Напрегнатата небесна настройка в вторник сочи, че времето е уместно за отдих и за полагане на грижи за здравето. Утре са вероятни парични загуби, тъй че бъдете деликатни. Не се натоварвайте с физическа работа, с цел да избегнете контузиите. Обуздайте нетърпеливостта си и станете по-смирени.

Телец

Вторник ще е удобен ден за Телците, само че за момента при Вас обстановката е много напрегната, въпреки че всичко наподобява умерено и надеждно. Умората от последните дни се отразява на всичко към Вас - работа, страсти и фамилията.Задължително е да намерите време и за отмора най-малко вечерта. Грижете се добре за здравето си, почивайте си задоволително и проявявайте сдържаност. Даже и да не носи пари незабавно, след време може да сте доста удовлетворени от своята проницателност. Ако желаете да постигнете задачите си на следващия ден, то дистанцирайте се от хора, които мрънкат, капризничат и Ви занимават със себе си. Не рискувайте доверието на половинката си със инцидентни флиртове. Бъдете деликатни, само че твърди.

Близнаци

Вторник – допустимо е да предизвика остри реакции и спорове в партньорските Ви връзки и с хората в дома ви. Това е денят, в който е хубаво да покажете почитта си към фамилията, направете някои благ жест, ще трогнете всички. Движете се повече – вероятни са и къси пътувания. Любовта ще направи с Вас чудеса, повярвайте. Очаквани парични приходи няма да дойдат на време, а това ще отсрочи за известно време скъпа покупка или договорка, обвързвана с имущество. Работата на вън ще Ви освободи от домашните отговорности. Бъдете деликатни, само че твърди.

Рак

Вторник се оказва по-спокоен ден за представителите на Раци, а за някои денят даже ще е отегчителен, макар осъществените контакти в публичните среди, неангажиращите срещи с другари или провеждането на настоятелен договаряния. Добре ще е да се погрижите за здравето си, като не се претоварвате и не прекалявате с нищо. Голяма част от Вас ще изберат да прекарат утрешния ден отвън дома си, търсейки многообразие. Жените от знака може да имат любовно отчаяние, заради повишените си упования. Вторник ще е потребен за намиране на работа от безработните. Това може да е обвързвано с пари или с общи отговорности и отговорности. Бъдете оптимисти.

Лъв

Утре изкусно ще се нагаждате съгласно публичното мнение. Ще имате удовлетворяващи Ви и споделени мигове в компанията на фамилията си и това ще направи деня Ви пълностоен. Трябва да имате в джоба си повече пари, тъй като може да Ви потрябват за нововъзникнала потребност. Тя може да е обвързвана с децата или колегата, вие обаче имате отговорността за нея. Не пропускайте предложение за разходка или даже пътешестване измежду природата. Използвайте методичността си, с цел да покажете на останалите, че работата може да се прави и без неспокойствие и мръщене. Приятелските усеща ще надделеят над любовните и обектът на възприятията Ви може да остане отчаян в упованията си. Бъдете сдържани при диалози с непознати.

Дева

Вторник е много разнороден ден като благоприятни условия и разрешава дейности на необятен периметър. Внимавайте, напълно безгрижно стартирате да флиртувате в работата, а това няма да докара до нищо положително. Радостни вести свързани с дома, децата и фамилията. Препоръчително е да се погрижите за здравето си, като следвате положителни привички и спазвате режим. Все отново работата Ви върви на следващия ден, надали ще Ви изненадват странни обстановки. Не пропускайте да си осигурите спомагателни приходи. Вторник носи тествания и провокации.

Везни

Във вторник е допустимо да попаднете в конфликтни обстановки. Градивното и перспективно начало във Вас ще се изяви и ще постигнете незабравим прогрес в работата си. Важно е да имате повече пари, само че дали всичко не опира до отношението Ви към това, което имате и с което разполагате? А какъв брой в действителност бихте желали да имате и защо ще го употребявате? Помислете над това, отговорите си костват. Грижете се добре за здравето си, избягвайте да се обременявате както физически, по този начин и прочувствено. В дома си избягвайте да влизате в спорове. Ще сте настроени по-скоро любовно, само че щом Ви се обадят приятелите ще забравите всичко и ще тръгнете с тях, където Ви завее вятъра. Утре е значимо да работите в синхрон с другите, другояче нищо няма да се получи както би трябвало.

Скорпион

Вторник, ден за наслада и изяви, ден тъкмо като за Вас. Може да извършите нещо положително за здравето си, като си изградите положителни привички и спазвате потребен за Вас режим. Обуздайте напиращите Ви негативни страсти и избягвайте нежеланите тематики.Само може да влошите връзките си с човек, от който сте подвластни. Все отново участвайте интензивно в екипната работа и изразявайте мнението си ясно и недвусмислено. От една активност можете да изкарате пари, стига да получите утвърждение. Общуването Ви с обичаните хора Ви носи наслада. Ако към този момент имате непрекъснат сътрудник, преценете дали си коства да се хвърляте в нова любовна случка. Вторник сигурно ще бъде много сполучлив.

Стрелец

В положение сте да предвидите събитията и да се възползвате от тях. Гости от надалеч ще създадат вечерта Ви по-интересна. Обърнете им вниманието, което заслужават! Хубавата музика може да свърши добра работа. Моментът е удобен да се погрижите за здравето си, още повече – за личното си успокоение и за вътрешния си мир. Всичко се оправя, само че се постанова да дадете пари. Жените от знака може да имат любовно отчаяние, заради повишените си упования. Утре не е належащо да се случва нещо значимо.

Козирог

Утрешният ден ще е белязан с превръщане на галактическата сила. Колкото и да Ви е неприятно, събитията Ви принуждават да се заемете с работа, която няма да Ви донесе изгода. Част от зодията ще разрешат доста наболял паричен или настоятелен проблем. Бъдете по-премерени в думите си, че може да загубите някой другар, поради недомислие. Не проявявайте неоснователна ревнивост, обуздайте възприятието си за благосъстоятелност. В вторник може да се посветите на енергийни практики, да изучавате логика на психиката. Вторник загатва за сполучливата реализация на задачите, само че акцентира, че сходно развиване на събитията е допустимо при съществуването на положителни и хармонични взаимоотношения с близките, старайте се да работите в тази тенденция.

Водолей

Вторник е, а вие имате толкоз доста неща за извършване и дотъкмяване. Моментът е спешен – насочва към грижи за здравето, към отмора и успокоение. Прибързаността Ви ще докара до неуспехи при договаряния, свързани с пари. Утре вечер шансът ще Ви следва и в любовта. Бъде съобразителни и не се отпускайте, следва да вземете значими решения, свързани и със фамилията ви.Опитът демонстрира, че разговорът е значим и оказва помощ. Работата Ви ще бъде сполучлива, в случай че не си поставяте нереални цели.Не позволявайте на сътрудниците си да отвличат вниманието ви. Утре е време да си дадете отмора и да се порадвате на живота.

Риби

Вторник е, а вие имате толкоз доста неща за извършване и дотъкмяване. Нуждаете се от огромна сума пари, а никой не е податлив да Ви даде такава.От друга страна препоръките на другари няма да са надеждни.Всичко това прави интервалът комплициран и кондензиран напрегнато. Утрешният ден ще е подобаващ за посещаване на ортодонт и за всякакви разкрасителни процедури. Работата Ви спори, в случай че сте дейни и не се занимавате с непознати проблеми. Приятелските усеща ще надделеят над любовните и обектът на възприятията Ви може да остане отчаян в упованията си. Не пренасяйте незначителните проблеми в фамилията и на работното си място. Утре свършете значимото и неотложното до обяд.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР