ОвенВремето ще е достатъчно успешно, ако внимателно планирате нещата. Дори

...
ОвенВремето ще е достатъчно успешно, ако внимателно планирате нещата. Дори
Коментари Харесай

Хороскоп за 25 януари

Овен
Времето ще е задоволително сполучливо, в случай че деликатно планирате нещата. Дори и не се опитвайте да създадете у близките усещане, че сте работещ човек. Достатъчно ще бъде, в случай че просто не дремете на работното си място. Ако съумеете да не се разстройвате за дреболии, всичко ще бъде наред. Разположението на планетите е такова, че всички Ваши дейности внезапно може да се извърнат против Вас, в случай че не сте деликатни към настроението на околните си. На работата - тишина. И да мисли началниът кого да уволни, за в този момент заканите няма да Ви обиден.

Телец
Във всяка работа през това денонощие има някакъв подводен камък. Ако сте експерт, бързо ще разберете, по какъв начин да обезопасите себе си или своята работа. Ако пък не сте задоволително способени, ще трупате опит, учейки се от личните си неточности. Ако под Ваше управление работят и други хора, управленческите Ви умения ще се показват в вярно разпределение на дилемите и в предоставяне на фронт за активност на всички, а и в вярната съгласуваност на всички действия. Това не е подобаващ ден, в който да мислите, или да се оптвате да си намерите нова работа по специалността.

Близнаци
Между частния живот и външните действия ще можете да установите задоволително равновесие. Ще се появи късмет да оправите или да смекчите непредвидените несъгласия, зародили в фамилията. Бъдете сдържани и дисциплинирани и се откажете от лекомислените и безотговорни позиции. Нека Ви бъдат водещи разсъдъка и практическите съображения, а чак по-късно - безкрайните страсти. Не подценявайте мнението на родителите, а също и препоръките на по-старшите по възраст в звениото, в което работите.

Рак
Днес имате мотив да посетите салон за хубост. Не е нужно да прекарате там цялата вечер, само че въпреки всичко е неотложно да извършите някоя и друга процедура за поддържане на своето обаяние. Сега е чудесно време за съществена промяна на метода на живот. Постарайте се да приключите с всички незабавни действия през първата половина на деня. Ако се държите резервирано, привечер може да приключите на практика с всички неприятни обстановки. Бъдете целеустремени и недейте да пасувате пред неприятностите. Днес са евентуални парични затруднения и загуби, както и безполезни придобивки. Посветете повече време на обичания човек.

Лъв
За Вас този ден ще бъде не чак толкоз занимателен и не чак толкоз забавен, колкото би Ви се желало. Ще се наложи независимо да генерирате нови хрумвания и да си поставите цели, с цел да не започнете да скучаете. В връзките с околните бъдете по-деликатни, защото през днешния ден сте склонни да се държите освен натрапчиво, само че и деспотично. Във връзка с това са евентуални спорове с представители на Вашия знак, а също и с Овни и Стрелци. Денят е удобен и за тези представители на личния Ви знак, в случай че са решили най-накрая да поканят на среща привлекателна персона, и да и опишат за своите сантиментални усеща. Очакват ги доста приятни мигове.

Дева
Днес ще се наложи да носите отговорност освен за Вашия обичан човек, само че и за още някой, който по несъобразителност, ненадейно или предумишлено се е влюбил във Вас. Няма да е лека задача да го убедите, че любовта му напълно не Ви е нужна! Само че ще се наложи...

Везни
Днешният ден ще запомните за дълго, само че аргументите за това ще бъдат много приятни. Още от сутринта, веднага като се разсъните, ще сте настроени за романтика и буйстване на пристрастености. Не очаквайте прекомерно доста от своите другари, с изключение на от най-близкия, с който постоянно сте неразделни.

Скорпион
Книгата, която ще Ви попадне през днешния ден, ще се окаже доста потребна и радикално ще преобърне визиите Ви за това, какви би трябвало да бъдат идеалните любовни връзки. Постарайте се оптимално да сте в сходство с прочетеното, без да унищожавате нито личния си живот, нито живота на Вашия обичан човек.

Стрелец
Не може да се похвалите с висок витален тонус, само че настроението Ви ще бъде хубаво, и даже в комплицираните обстановки ще съумеете да запазите своя оптимизъм. Бъдете подготвени да си спомните за нерешените проблеми, а и да се заемете с оправянето на своите и непознати неточности. Обичайните действия и домашните грижи ще Ви лишават прекомерно доста време. Много мощно ще бъде въздействието на позитивните трендове в областта на сантименталните връзки. Ще се появят удобни условия за нови запознанства и увлечения. Това ще бъде изключително годно, в случай че планирате пътешестване или посещаване на увеселително заведение. Денят също е подобаващ за решение на финансови проблеми.

Козирог
Отделете повече внимание на своя обичан човек, тъй като другояче у него може да възникне чувството, че напълно не Ви е необходим. И както е известно на всички, работата(каквото и да включва тя) не е вълк, с цел да глутне някого. Посветете този ден на разходки по алеите на парка. Прекъсвани понякога за дълги целувки.

Водолей
Днес звездите предлагат, дружно със своя обичан човек да се заемете с някаква обща активност, не обвързвана с получвавне на приходи или някаква друга материална полза. За Вас най-съществен ще бъде не резултата, а процеса на взаимно шерване, сплотяващ и сближаващ.

Риби
Най-добрата импровизация е тази, която подробно е отрепетирана. Днес това предписание е в цялостна мощ за Вас. Спонтанните решения няма да оказват помощ за възстановяване на Вашия персонален живот. Затова звездите предлагат, деликатно да обмисляте всичко, и да действате по авансово направения проект. /lamqta.com
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР