ОвенВие сте огнено кълбо и всеки, който Ви познава повече

...
ОвенВие сте огнено кълбо и всеки, който Ви познава повече
Коментари Харесай

Днес една зодия ще има проблем с половинката, а друга ще


Овен

Вие сте огнено кълбо и всеки, който Ви познава повече от 10 минути, ще се съгласи с това. По тази причина, когато получите записка, позвъняване или дълбокосмислен взор, и бидейки това, което сте, направете, което можете най-добре – отреагирайте импулсивно. За доста от нас се подразбира, че това значи по-предпазово, вежливо приветствие или скрито здрависване. Но не и за Вас! Вие неотложно ще поискате да разберете, в какъв брой на следващия ден вечер да отидете за този човек, а това ще проработи по като че ли по вълшебен метод. 

 

Телец

Доста комплицирано ще бъде за Вашия обичан човек през днешния ден да разбере, какво желаете да му кажете с тези или тези Ваши дейности. Той няма да може да разбере Вашите претекстове и стремежи и по тази причина ще се държи разсеяно и несъответстващо. Постарайте се да бъдете по-открити и разбираеми.

Близнаци

Този ден може да се охарактеризира със стремглав полет в кариерата. По-доверителни, отзивчиви и обещаващи могат да станат връзките Ви с представители на властта, закона, или с известни и известни персони. В същото време не очаквайте от ориста повече, в сравнение с може да Ви даде. Разберете, че триумфите Ви ще се дължат на минали заслуги, които в близко бъдеще може да се окажат неактуални. Постарайте се да да вземете каквото можете от предишното, само че не забравяйте, че може да Ви чака напълно различен живот, който не наподобява на днешния.

Рак

Денят е удобен и ще се характеризира с повишаване на виталния тонус и постоянен прочувствен декор. Днес ще постигате отлични резултати във всичко, с което се захванете и ще може да реализирате смели замисли и отлични хрумвания. В интерес на истината, ще се наложи да действате независимо, само че това едвам дали ще Ви смути, защото напълно елементарно ще се справите и без странична помощ. Силно ще бъде въздействието на позитивните трендове в областта на сантименталните и фамилни връзки. Нарастналата вътрешен глас ще Ви помогне да постигнете съгласие с околните си хора, а умеенето умерено да обсъждате общите проблеми ще разреши да бъдат избегнати споровете.

Лъв

На Вашия обичан човек през днешния ден няма да е елементарно да вземе някакво значимо решение, което значително ще се отрази на връзките Ви с него. За страдание Вие с нищо няма да може да му помогнете. Е, като се изключи че може да тъгувате за него… Той би трябвало да направи всичко самичък.

Дева

Ако не планирате през този ден да бъдете в цялостно уединение и имата желание (или сте принудени) да имате работа с други хора, не биха Ви попречили учтивост, еластичност, дипломатичност и подготвеност да забелязвате някои нови неща. Бъдете подготвени и за това, че Ваш сътрудник може да стартира да се държи по необикновен метод, като издемонстрира хипертрофирана емоционалност и схватливост, или ненадейно прояви отрицателните страни на своя темперамент. Ако сте въвлечени в съревнование с някого, може по-силно от нормално да Ви засегне държанието на съперника.

Везни

През този ден ще Ви се стори, че темпът на живота Ви толкоз се е ускорил, че скоро 24 часа няма да Ви стигат, с цел да свършите всичко, което би трябвало. Това от своя страна значи, че ще имате доста по-малко благоприятни условия да отделяте време, внимание и сили за своя обичан човек, което,всъщност, не е доста положително. Може би си заслужава, да се опитате да пожертвате нещо в името на любовта?..

Скорпион

Този ден за Скорпионите ще е освен тежък, само че и рисков: действайки развълнувано, рискувате да навредите и на себе си, и на другите. Нервното претоварване може да докара до тежки болести и по тази причина се постарайте да запазите успокоение и да избегнете стресовите обстановки. От занимания с екстремални типове спорт и присъединяване в травмоопасни игри е по-добре да се откажете. В общуването проявявайте предпазливостпредпазливост: изцяло е допустимо в обкръжението Ви да се намерят хора, подготвени да се възползват от Вашата безкористност и подготвеност за помощ. А и Вашите препоръки надали биха били разбрани вярно.

Стрелец

Този ден е лек и прелестен и единственият му минус е, отсъствието на забавни благоприятни условия. Всъщност това няма да Ви попречи радостно да си прекарате времето, да се видите с отдавнашни познати, както и да извършите сърпрайз на обичания човек. Ако желаете да разширите кръга на своето другарство, не си стойте през целия ден у дома, тъй като денят е подобаващ за нови запознанства. Каквито и проблеми да зародят, не губете кураж – бързо ще се справите с всичко.

Козирог

Препоръката на звездите за този ден е, да бъдете сдържани в изявленията си. Днес ще сте склонни към безапелационни съждения и малко ще Ви е грижа, ще са признати ли те, и ще бъдат ли приятни за заобикалящите. Споровете ще пораждат поради същински дреболии, само че може да се трансфорат в съществени спорове, в случай че не деянията успокоение и миролюбие. Денят не е подобаващ за разлъка със солидна сума пари, и по тази причина е по-добре да отложите огромните придобивки. Не са изключени и дарове – включително и скъпи, които вероятно доста ще Ви зарадват.

Водолей

Денят е подобаващ за покупки и решение на всевъзможни финансови въпроси. Освен това, ще имате опция и да увеличите своите приходи. Това ще изисква старания, само че резултатите няма да Ви разочароват. Възможни са забавни настоятелен оферти, както и покана за работа.Отнощенията с околните Ви ще са доста положителни, и няма да имате проблеми. Денят е подобаващ и за нови запознанства, които може да се окажат забавни и потребни. Днес може да планирате дълго пътешестване или смяна на местоживеенето. Промените в живота ще Ви бъдат от изгода.

Риби

Риби, постанова се да бъдете по-икономични: финансовото положение на представителите на този знак внушават опасения. При това помнете, че икономията би трябвало да бъде рационална, другояче обстановката ще се развива в цялостно сходство с пословицата за оня, който се скъпи, и по тази причина по два пъти заплаща. За всичко останало денят дава обещание да бъде спокоен и прелестен. В деловата и персоналната сфери ще доминират позитивните трендове, а шансът ще Ви се усмихне. Може да разчитате на своята вътрешен глас – тя няма да Ви излъже за това, което Ви подсказва.

Нова Варна ©

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР