ОвенВгледайте се днес в едно от най-близките си отношения. За

...
ОвенВгледайте се днес в едно от най-близките си отношения. За
Коментари Харесай

Хороскоп за 16 октомври

Овен
Вгледайте се през днешния ден в едно от най-близките си връзки. За хората е изцяло естествено да се отдалечават един от различен, само че е допустимо да не осъзнавате, по какъв начин бързо отслабва това другарство.Неотдавна светско мероприятие се е оказало не по този начин забавно, както сте очаквали, или близостта сред Вас и другия човек към този момент не е такава, каквато е била по-рано? Направете промяна на своите упования и си дайте сметка, че в случай че и двамата поискате, ще можете да преживеете тези промени. Възможно е да е пристигнало време за един прям диалог.

Телец
Навярно ще привлечете нечие внимание, а по едно и също време с това ще докоснете и сърцето му. В резултат Вашата чувствена натура ще се разгърне на необятно, само че по едно и също време с това ще бъдете подготвени за водене на приятна и задушевна сказка. Ако имате нещо да казвате, с цел да установите или подобрите чувството за непосредственост помежди ви, направете го без съмнение. Днес е най-подходящото време за сходни крачки.

Близнаци
Ако извършите крачка обратно и погленете изцяло създалата се картина, ще видите, че тези проблеми, които сте си измислили, в действителност не съществуват. Далеч не всичко, което става, се намира в зоната на Вашите отговорности. Разбира се, на Вас са предоставени доста значими отговорности, и това Ви прави прекомерно нервни. Ако за известно време се откъснете от тях, то доста скоро нещата ще се решат от самосебе си. Така че си намерете метод да се поразходите и да изпиете едно „ постепенно ” кафе, с цел да се откъснете от цялото това препускане.

Рак
Отлично ще прекарате времето си, бавно довеждайки до край разнообразните задания, занимавайки се с решение на несложни организационни въпроси и споразумяване на дребни недоразумения, зародили сред познати. Възможни са не неприятни хрумвания, реализацията на които ще изисква разноски. Посъветвайте се с околните си, преди да вземете някакво решение. Вероятно е ненадейно посещаване на посетители, непланирани срещи и спонтанни тържества.

Лъв
Когато през днешния ден решите да „ разпускате ”, идете някъде с хора, от които не можете да очаквате скрити намерения. Има възможност да разберете някои секрети за тези, които са паралелно с Вас. Днес резултатът от лекуване на хронични болести ще бъде позитивен. В персоналния Ви живот всичко ще бъде безоблачно и леко. Ще имате триумф в креативните инициативи. Много ще бъде значимо умеенето Ви, да обръщате в своя изгода дори хапливите забележки на завистниците.

Дева
Тъй като се съмнявате в правилността на към този момент взети решения, ще прекарате огромна част от деня в размишления за това, какви благоприятни условия са били изпуснати и какви обстоятелства са останали неуточнени. Това занятие ще се окаже извънредно непродуктивно и на вятъра ще губите времето си, което бихте могли да употребявате за доста потребни неща.. На процедура този ден е доста по-подходящ за дейна активност, и още от сутринта се настройте за ефикасна работа. Съюзници ще имате в късния следобяд, а и тъкмо тогава най-вече ще се нуждаете от тях.

Везни
Днес най на края ще намерите отговор на оня въпрос, който Ви е мъчил от много дълго време. Наистина, ще се наложи много да се постараете,но в множеството случаипроцесът на угаждане на любознанието в множеството случаи минава през много премеждия.

Скорпион
За Вас този ден е по-скоро комплициран, тъй като ще попаднете в неприятна обстановка, от която няма да е толкоз елементарно, да намерите излаз. Най-лошото е, че може да разчитате единствено на себе си, а поддръжка, въпреки и прочувствена, изобщо не би била непотребна. Неочаквано зараждащи компликации също няма да повлияят позитивно на Вашето въодушевление. Избягвайте разногласията с околните - единствено от Вас зависи, каква ще бъде атмосферата в дома ви. Да се резервира мира е не лека работа, само че пък е благородна. Хората, които обичате, ще са признателни за това.

Стрелец
Като цяло този ден е удобен, само че вечерта ще усетите неодобрение от себе си и от обкръжаващите. Не би трябвало да предявявате към хората повишени условия: всеки има мощни и слаби страни. Не проявявайте нарцисизъм и не се затваряйте в себе си - такова държание ще накара Вашите близки да страдат. Общуването с обичания човек ще Ви достави повече наслада, а виж – раздялата може да сложи основите на повече неприятности. Днес ще сте склонни към метафизичен разсъждения, само че не позволявайте на депресията да вземе връх.

Козирог
Небесата Ви въодушевяват да вървите на пръсти, а не да тропате; да шептите, а не да крещите; да гледате с схващане, а не да се кокорите. Обхванати сте от предпочитание да установите нова връзка, и то с индивида, който само Ви схваща и който е задоволително остроумен, с цел да улови Вашите сигнали. Просто преди да планирате новия полет, обезателно се убедете, че трасето за политане е изцяло разчистено.

Водолей
Ако умеете да цените самотата, денят ще Ви хареса. При това състояние неналичието на връзка за Вас няма да бъде проблем, а напряко ще си е наслаждение. В противоположен случай ще се чувствате много некомфортно, страдайки от невъзможността да споделите своите усеща и страсти, или да обсъдите събитията от неотдавнашното минало. Близките Ви не гледат да се освободят от Вас, само че и не Ви поддържат по този начин, както би Ви се желало. Няма да чувствате липса от съветващи, само че търпеливи слушатели, от които по този начин се нуждаете, няма да се намерят. За да постигнете душевно равновесие, ще Ви оказват помощ разходките, в това число и по магазините.

Риби
Искате да получите нещо от някого, само че не знаете по какъв начин да го извършите? Опитайте просто да помолите. Понякога може да се резервира огромно количество сила, в случай че се работи напряко. И в случай че тези хора не са в положение да Ви дадат мечтаното, то по-добре да разберете това още през цялото време. Тогава може да насочите напъните си там, където имате повече шансове.... /lamqta.com
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР