ОвенВероятно ще предприемете непринуден подход във връзката. Вашият любим може

...
ОвенВероятно ще предприемете непринуден подход във връзката. Вашият любим може
Коментари Харесай

Хороскоп за 9 август: Лъвове - добрите инвестиции ще ви донесат печалби

Овен

Вероятно ще предприемете неналожителен метод във връзката. Вашият обичан може да ви откри за малко капризни. Вероятно ще споделите страстите си с някой, който ви е доста непосредствен, а в случай че сте влюбени, ще прекарате прелестно време с обичаните си.

Още от сутринта се възползвайте от опцията да дадете препоръките си за това кое е добре и кое – не за компанията, в която работите. Колегите ви ще одобряват препоръките ви, тъй че самоуверено изложете всичко, което имате да кажете.

Изглежда ще си мислите, че преминавате през сложен интервал. Вероятно, ще желаете да извършите някои доста мечтани покупки, само че ще разполагате с стеснен бюджет.

Телец

Трябва да посветите време на обичаните си, които може да се усещат малко подценени. Вашият любовен живот може да бъде подложен на тестване и ще би трябвало да се приспособите, с цел да се справите. Прекарването на качествено време със фамилията си наподобява, че ще бъде предизвикателство.

Опитайте се да измененията гледната си точка и да промените тактиката си на връзка с сътрудници и клиенти. Не се опасявайте да се сближите с другите от вас хора.

Може би е време да преразгледате разноските си и да откриете кое е това нещо, за което харчите значителен % от парите си. Обърнете внимание даже на ежедневните на пръв взор дребни разноски и ще откриете къде изтичат парите ви.

Близнаци

Ще можете да постигнете съвършен баланс сред прекарването на времето с половинката ви и оправянето с други фамилни задължения. Ще имате добър миг да се адаптирате и да поддържате връзка още по - добре със фамилията си.

Навярно ще работите интензивно по избрани планове, за да преминете на идващото високо равнище. Очакват ви доста изненади, като по-голямата част от тях ще бъде обвързвана с триумфи в професионален проект.

Може да постигнете обилни финансови облаги през днешния ден. Инвестициите, които сте създали няколко месеца обратно, може да стартират да ви дават добра възвръщаемост и има възможност да реализирате положителни облаги.

Рак

Всичко, от което може да се нуждаете, е да избягвате егото и да останете спокойни във връзката. Бъдете ангажирани с колегата си. Уверете се, че не нарушавате обещания, защото това може да сложи здрава основа в брака и любовните връзки.

Вашият професионален път вероятно е посипан с победи и провали, само че в случай че вярвате, че към момента не сте достигнали върха на кариерата си, през днешния ден е подобаващ миг да се върнете в играта и още веднъж да докажете вашата мощност.

Ако желаете да инвестирате още веднъж спестяванията си, надали нещо може да се обърка. Тъй като вашите бизнес сътрудници по принцип ще са отворени и почтени с вас.

Лъв

Благоприятен интервал за любовните взаимоотношения. Семейният живот може да получи позитивен поврат, защото може да получите положителни вести, свързани със съпружеската ви половинка.

Изявата на креативните ви качества ще са основни през днешния ден. Вдъхновение може да почерпите от неизчерпаемата сила на децата и тяхната непорочност на мислене. Има какво да покажете.

Разумните вложения, които сте създали по-рано ще ви се отплатят и ще може да се порадвате на положителните ви облаги. Продължете да подхождате със същия разум и разсъдък към финансовите въпроси и ще имате огромен триумф.

Дева

Несемейните могат да намерят интервала за забавен, защото могат да получат подобаващи оферти за брак. Дългото пътешестване с колегата може да ви разреши да се разбирате по - добре.

Препоръчително е да се стегнете, да изпълнявате добре работата си без да се отдавате на потиснатост. До краят на работното време, ще видите резултатите от вашите старания и позитивните трендове в професионалното ви развиване.

Наложително е да внимавате при заемането на пари, изключително в случай че не сте добре с бюджета, защото това може да ви вкара в капан от задължения. Ако планирате да инвестирате, не е целесъобразно да го извършите през този ден.

Везни

Тъй като някои планети вървят ретроградно, може да се наложи да внимавате, до момента в който разговаряте с половинката си. Не припомняйте за неща от предходните неточности, защото това може да скапе вашите брачни връзки. Здравето на вашия сътрудник може да се нуждае от внимание.

Честността ви не може да бъде сложена под въпрос, когато сте ясни и няма място за разногласия от страна на сътрудниците, в случай че изразите подозренията си. Може би това е радикална мярка, само че би трябвало да бъде възвестена.

Най-сетне ще получите отговори на вашите терзания през днешния ден. Планетарният цикъл, който се реализира, е извънредно обещаващ по въпросите за парите.

Скорпион

Влюбените може да претърпят разлъка или да имат информационна бездна. Въздържайте се от разногласия през този ден. Бъдете извънредно бдителни, тъй като този интервал не е удобен.

Ако не вършите работата си с обич и пристрастеност, то най-вероятно въобще няма да се справите добре със служебните ви отговорности. Тези от вас, които се трудят настойчиво и дават всичко от себе си, ще получат самопризнание и почитание от сътрудници и шефове.

Планирайте парите, които възнамерявате да похарчите през днешния ден и не се отклонявайте от рамките на бюджета ви, защото елементарно ще се изкушите да си накупите куп движимости. Няма потребност да си купувате едно и също нещо в разнообразни цветове.

Стрелец

Днес ще откриете, че двамата с вашият сътрудник имате свободен дух и споделяте една и съща пристрастеност към живота изпълнен с завършения и адреналин. Денят ви ще е изпълнен с благополучие, забавление и усмивки.

Ако бъдете деликатни с професионалните си благоприятни условия, евентуално скоро ще получите най - значимия план в професионалния си живот. Може да сте един от късметлиите с най - огромен капацитет, който може да бъде утвърден от ръководителите.

Действайте постепенно и внимавайте при сключване на документи и интервенции с пари. Шансът да допуснете неточност е огромен, тъй че обмисляйте добре и четете най-малко по два пъти, преди да си сложите подписа на какъвто и да било документ.

Козирог

Вашият сантиментален живот може да се нуждае от внимание през парещ ден. Връзката ви може да бъде напрегната и може да се наложи да се вслушате доста деликатно в потребностите на колегата си.

Всичко през днешния ден ще работи във ваша изгода да сте на върха в кариерно отношение. Ще разполагате с неизчерпаема сила и извънреден шанс, които ще създадат деня ви извънредно работлив. Възползвайте от всички чудесни благоприятни условия, които са пред вас.

Днес, може да се натъкнете на някои хора, които евентуално завиждат на положителното ви финансово положение. Не се доверявайте на препоръките ви, защото може да не са доста доброжелателни. Имайте едно мислено и подлагайте всичко на подозрение.

Водолей

Бъдете деликатни при боравенето с нежни и скъпи предмети, защото злополуките могат да доведат до разгорещени кавги, които могат да доведат до разриви във връзката ви.

Бъдете отворени за нови планове, по които да работите с сътрудниците ви и не се ограничавайте единствено с това, което ви е познато досега. Не се опасявайте да придобиете опит в някоя напълно нова сфера за вас.

Спонтанните решения свързани с харчене на пари няма да се отразят добре на джоба ви. Опитайте се да се предпазите от извършване на покупки за разтуха от отрицателни страсти.

Риби

Венера ви поучава да употребявате времето за рационална връзка с колегата си, с цел да разрешите недоразумения, в случай че има такива. Тази връзка може да внесе чувство за естетика във вашия дом.

Днес, ще сте решени да извършите всичко допустимо да ви виждат на работното ви място и да блеснете като съвършеният чиновник, който може да се оправи с всичко. Бързо ще прогресирате и елементарно ще убеждавате хората през днешния ден.

Възможно е да имате леки финансови усложнения, по този начин се въздържайте от онлайн покупки и непланирани разноски. Едва, когато се възстановите предходните стойности на облагите си, може да се отпуснете да харчите повече.

Хороскопът е направен за всички читатели от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР