ОвенВероятно ще имате известна загриженост за вашата романтична връзка, която

...
ОвенВероятно ще имате известна загриженост за вашата романтична връзка, която
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 26 декември: Козирог – отворете сърцето си, Стрелец- помислете за партньора си

Овен

Вероятно ще имате известна угриженост за вашата сантиментална връзка, която може да ви накара да се чувствате несигурни през днешния ден. Бъдете внимателни във връзка с доверието, даването на заем на доверие не значи, че към този момент няма да има терзания. Може би, по-скоро значи, че можете да си осигурите повече пространство за дишане, от което се нуждаете, с цел да се уверите, че във връзката ви ще има по-малко изключителни обстановки.

Телец

Може би, ще подкрепите стремежите на половинката си през днешния ден. Чрез този ентусиазъм ще почувствате, че давате любов от цялото си сърце, с цел да обогатите живота на близък. Помагайки на обичаният си човек, звездите ще ви се отплатят с опцията да постигнете фантазиите си. А какво по-благородно от това, да се насладите на насладата, виждайки колегата си толкоз благополучен.



Близнаци

Може би, през днешния ден ще си визиите половинката си като драгоценен камък бляскав в сърцето ви. Подобна визуализация ще ви помогне да задълбочите възприятията си на обич и признателност към обичаният ви човек. Вашето сантиментално и идеалистично въодушевление, евентуално ще приповдигне сантименталните възгледи на сътрудникът ви.

Рак

Може да попаднете в празничният трафик. Това евентуално ще ви тормози, че ще закъснеете за по този начин дълго чаканата среща с половинката си. Тези трепетни мисли ще прелетят над действителното запушване, с цел да стигнат на време до точното място и точният човек, а точно половинката ви. Когато фокусирате вниманието си оттатък битовите проблеми, ще бъдете възхитени от самите себе си. Защото отправяте благословии за самодоволство към любовта си.

Лъв

Дори да сте самотни ще можете да изпитате насладата от утехата, че не живеете сами. Вероятно, делите еднакъв свят въздух с ваши близки или родители, а за какво не и с другари. И би било отлично да осветите домът си с божествената сила на вашите мисли. Вероятно ще прозрете през днешния ден, че домът ви е в действителност храм на подхранването. В този храм вие евентуално се чувствате най-безопасно и най-хранени, когато сте в усамотение със себе си. Подгответе този дом за оня звезден момент, когато ще прекрачите прага дружно със сродната си душа.

Дева

Звездите ще ви дават опцията да наблюдавате през днешния ден метода, по който вашият дух е обвързван с този на сътрудникът ви. Вероятно ще осъзнаете онази повсеместност, която съществува във всеки един. Денят ви предизвиква да се устремите към повече - обич, мир и съгласие във връзката ви.

Везни

Може би, постоянно допускате вашите прочувствени импулси да се проявят във физически дейности, тоест усилието да облекчите чувството за напън върху вас. Вместо това, ще бъде удобно да оставите настрани интензивността на страстите си. Вероятно, тогава ще можете да вземете рационални и съзнателни решения, които ще основат по-благоприятни условия във връзката ви.

Скорпион

Звездите ще изискат от вас да се научите да се изразявате със сърцето си. Това евентуално ще разкрие дълбочината на усеща ви. А когато сърцето проговори, то в действителност благодари. В случай, че сте самотни или необвързани, ще бъде добре да благодарите авансово на небесните сили, че са ви дали опция да откриете своята половинка.

Стрелец

Вероятно през този ден ще уловите тревожни мисли, които са свързани с персоналният ви живот. Трябва да знаете, че такива мисли са органични и разграждат вярата ви за една постоянна връзка. Опитайте се посредством успокояващото удостоверение да игнорирате тези злояди мисли, уседнали във вас. Помислете за вашият сътрудник, който ви обича.



Козирог

Планетарното систематизиране дава знак да обогатите любовта си с повече деликатност през този ден. " Обичам те " евентуално няма да извърши дълбочината на вашият план, това може да се окаже просто дума. Позволете на сърцето си да запълни смисъла на словото „ обичам те “ с безусловна обич. Бъдете по този начин положителни да покажете на обичаният си човек, че освен посланието е значимо, а главното възприятие и обвързаност, които в действителност имат значителност.

Водолей

Вероятно, до момента в който пазарувате през днешния ден, ще се замислите, какъв би бил живота ви без вашият сътрудник. Това не би следвало да ви натъжи, а по-скоро да се възрадвате, че в действителност обичаният човек го имате и той държи на вас. Може би, ще се извършите с оптимизъм, посредством който ще се насладите на действителността.

Риби

Може би, ще почувствате отчаяние от обстоятелството, че проектите ви лишават повече време, в сравнение с сте се надявали, и евентуално ще усетите, че сте заседнали като фрегата върху рисков риф. Но това може да се окаже потребно за вас и връзката ви. Защото възприятието на незадоволеност, евентуално ще ви даде такава сила, че да продължите да преследвате задачите си, които другояче нямаше да имате. А и може би, това ваше засядане ще ви разкрие нещо, което сте пропуснали.

Хороскопът е направен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР