ОвенВъзможно е да възникне силно желание да пофлиртувате. Постарайте се

...
ОвенВъзможно е да възникне силно желание да пофлиртувате. Постарайте се
Коментари Харесай

Хороскоп за 17 февруари

Овен

Възможно е да възникне мощно предпочитание да пофлиртувате. Постарайте се да се сдържате в границите на строго служебните си връзките с сътрудниците от противоположния пол.

Отношенията ви с околните са малко напрегнати, за което по-скоро сте отговорни вие. Ако работата ви е обвързвана директно с медицината, то с твърдостта на убежденията си можете да принесете изгода, както на своето институция, по този начин и на самите себе си.

Излишният ви възторг и оптимизъм може да ви докара до съществени неточности.

Телец

Мнозина Телци изпитват напрежение и дискомфорт при нуждата от неотложно взимане на решение. В спор роднините може да обиден персоналните ви убеждения.

В резултат сте упорити и непреклонни. Днес може да се объркате при непредвиденото изменение на работните проекти.

Не се предлага оформянето на финансови документи.

Близнаци

Имате доста любовни връзки – не сте непрекъснати. Вие чисто външно се приспособите към близки хора и условия, без да се подчинявате духовно на въздействието им.

Практически във всяко направление може да постигнете триумф, в случай че деянията интерес и положите старания.

Днес сте склонни да харчите напълно ненадейно и безпричинно.

Рак

Любовните ви връзки могат да придобият загадъчен темперамент. Дори при тях може да възникне някакъв тайнствен дух. Днес е допустимо тясно другарство с братя, сестри и други близки родственици.

Денят е удобен за Раците, работещи като учители, публицисти, в радиото и малкия екран, в превоза, туристическите или търговски организации. Ако ви се появят задължения, постарайте се да се освободите от тях допустимо най-бързо.

Лъв

Вероятно е избраника на Лъвовете да се окаже безпорядъчен човек, което не може да се елементарни никога. По-добре се чувствате самички, доколкото близките не ви доразбират, защото вашите мисли и отзиви се разграничават мощно от техните мисли и отзиви.

Притежавате дара да въздействате върху възприятията на близките. Може да имате качества и триумф в литературното, артистично и музикално занятие.

Поради своята импулсивност може да попаднете в правосъдно разглеждане и даже да отговаряте пред закона.

Дева

Не си правете дефинитивни заключения и не взимайте на съществено обидните думи. Всъщност обстановката не е толкоз безнадеждна. Днес са ви противопоказни прибързаността и скарванията с околните хора.

Склонността да се отнасяте снизходително към личните си недостатъци може да докара до затруднения в персоналния ви живот.

Днес може да привършите някои от най-неотложните неща тъкмо в точния момент. Днес не разчитайте на помощ в профил, единствено вие можете да си помогнете.

Везни

Вероятно е увлечение към наслаждения, гледане през просото на личните си недостатъци, предпочитание да се отървете от отговорности и отговорност. Днес както в никакъв случай ви е нужна въздържаност и такт в общуването.

Не се опитвайте да се занимавате с неща, за които имате смътна визия. Няма да ви върви в хазарта, спекулациите и плановете за „ бързо замогване “.

Скорпион

Научете се да простите слабостите на другите, защото и вие не сте съвършени. Въпреки благите планове, непримиримостта ви във формата на външно примирение и пожертвование са сериозна спънка в общуването.

Събитията денем ви принуждават да се трудите с пот на челото. Възможно е да ви се наложи да наваксате всичко, което сте пропуснали преди този момент.

Увеличават се потребностите и се появяват доста стремежи.

Стрелец

Може да сте настроени изцяло на любовна вълна, само че повече ви притегля лекомисления флирт, в сравнение с сериозните връзки. По доста въпроси срещате упорита опозиция и недоумение.

Придвижването напред в професионалния живот, с което беше ознаменувано началото на годината, малко се забавя и при доста Стрелци може да бъде обвързвано с преориентация на активността, прекачване в нов офис или затъване в битови проблеми.

Всичко зависи от вас във връзка с финансовите каузи. Среда няма да има – или триумф, или проваляне, или едната прекаленост, или другата.

Козирог

Не си коства да се пробвате да се сближите и да предизвикате колегата си към искреност. Семейните проблеми може да излязат на напред във времето и да ви лишават доста време и сили.

Не позволявайте даже на авторитетни хора да се намесват във вътрешните ви работи, да въздействат на вашето мнение по един или различен въпрос.

Противопоказни са търговски и рисковани финансови интервенции.

Водолей

Новите познанства имат дълговременен темперамент и след това може да бъдат пиедестал за крепко семейство. По пътя на взаимното единодушие има доста проблеми и по тази причина вашата естествена еластичност и тактичност се оказват таман на място.

Липсата на суетливост и скромността ви открояват удобно измежду сътрудниците и сътрудниците ви. Успешни са всевъзможни банкови и валутни интервенции.

Риби

Денят символизира неистини, илюзии и изкушения. Трябва да бъдете деликатни в любовните си връзки. Близките на Рибите страдат от неустойчивото им въодушевление. Трябва да допълните увереното си напредване към набелязаните цели с демонстрация на интерес към нови и перспективни неща.

Рибите може да бъдат чувствителни, сантиментални, а от време на време и великодушни, само че единствено към тези, които те покорно и безнадеждно обичат.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР