ОвенВъзможно е да преминавате през криза, в която очакванията ви

...
ОвенВъзможно е да преминавате през криза, в която очакванията ви
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 10 октомври: Риби, ще получите допълнителен доход!

Овен
Възможно е да преминавате през рецесия, в която упованията ви се разминават с фантазиите, които сте имали. Може би, е време да слезете на Земята и да си поставяте по-реалистични цели свързани с персоналния ви живот. Днес, може да имате неизчерпаема сила на работното ви място. Забравете това, което е било през вчерашния ден и проблемите, които сте имали предните дни и започнете на чисто да реализирате концепциите си. Ако се чудите, за какво не печелите повече пари и изоставате с финансите, то значи се страхувате да поемете опасности. Може би, е време да се престрашите да инвестирате в акции.
Телец

Могат да зародят разногласия с членовете на вашето семейство и персоналните ви взаимоотношения може да се влошат. Вероятно ще бъдете упрекнати в неща, за които нямате виновност. Ще имате късмет да постигнете огромни резултати в работен проект. Препоръчително е да продължите да работите върху остарял - изоставащ работен план. Този ден не е подобаващ за сключване на документи, контракти, покупко-продажби и прочие. По-добре отложете договарянията, с цел да се избегнат възможните загуби.

Близнаци

Чувството ви за комизъм и няколко вица може да са ви от изгода, с цел да накарате обичаният ви човек да се усмихне. Може да се наложи да разведрите ситуацията, в случай че забележите че половинката ви е прекомерно сериозна. Ще сте нетърпеливи да споделите концепциите и концепцията си за развиване на компанията, в която работите. Преди да извършите въодушевеното си показване, си направете проект със конструкция и го следвайте прецизно и дисциплинирано. Ако притежавате власт и пари, то през днешния ден може да помогнете на доста хора изпаднали в неволя. Благотворителните действия ще ви донесат задоволство, вместо да си купите следващата движимост.

Рак

Вероятно някои от вас ще стигнат до извода, че сантименталните връзки са загуба на време и че намирането на точния човек е съвсем невероятно. Това отрицателно мислене единствено отблъсне положителното във вас. Отделете малко време, с цел да се справите с отрицателните си възгледи и потърсете позитивните страни на любовта. Днес може да се породи неодобрение от работата на някои ваши сътрудници. Проявете схващане, вместо да се сблъскате в борба или да се стигне до повреждане на колегиалните ви връзки.  Меркурий евентуално ще сложи началото на реализацията на финансовата ви тактика. За всеки случай, проверете всички елементи обширно още един път. Възползвайте се от финансовият си баланс и може да разгърнете своят паричен капацитет през днешния ден.

Лъв

Днес, може да ви е нужно малко повече време, до момента в който убедите колегата ви, че сте прави и би трябвало да ви послуша за избрани въпроси. Макар и с повече компликации, напъните ви няма да са напразни, защото резултатите ще са по-дълготрайни. Ако се оставите на течението и се поведете с някои ваши сътрудници да си губите времето в сладки приказки, може да бъдете подведени и излъгани за някои неща. Звездите поучават да не сте толкоз лековерни и да имате едно на разум. Ще бъде добре да се възползвате от въздействието на Меркурий, с цел да реализирате по-големи облаги. Управлявайте хитро активите си или се пробвайте да намерите нови източници на приходи.

Дева

Не е нужно да подлагате колегата си на проби и инспекции, с цел да се убедите в искреността на възприятията му. Имайте повече доверие в половинката си и се пробвайте да изгоните от главата си всички подозрения и страхове, които имате. Вероятно, ще бъдете предизвестени да не захващате с нещо, което би навредило на имиджа на компанията, в която работите. Направете си лист с това, което да избягвате да вършиме и тематиките, които да не засягате в диалози. Ако желаете да спестите малко пари през днешния ден, потърсите по-евтини други възможности на стоките, които всекидневно купувате. Може да се изненадате от положителното качество на бюджетните артикули, което е много сходно до това на огромните марки.

Везни

В устрема ви работата да ви върви безпроблемно и да се издигате в кариерата, евентуално обръщате все по-малко внимание на колегата си. Звездите ще ви дадат знак, че е време да се поспрете и да помислите по какъв начин да оправите нещата в персоналния ви живот. Ако се надявате на някакъв огромен финансов бонус за принос в работата ви, най-вероятно цената ще е доста по-ниска. Колкото и да се раздавате и да работите неуморно, не се надявайте трудът ви да бъде оценен съгласно заслугите ви. Преди да вземете решение да инвестирате в нещо ново, първо помислете за всички вероятни неподходящи последствия и опасности. Ако сте уверени в триумфа и сте пресметнали всичко, може да вложите средствата си.

Скорпион

Ако във връзката ви виси във въздуха някакъв въпрос, на който сега не можете да дадете съответен отговор, по-добре го оставете по този начин. В случай, че се разровите по-надълбоко в казуса, може да си навлечете повече неприятности. Не предприемайте рискови дейности в работата си без да пита. Непремерените опасности евентуално ще са губещи, тъй че по-добре се консултирайте с шефа си или с някой ваш сътрудник преди да пристъпите към сходни смели дейности. Според разположението на Уран би трябвало да сте нащрек за всяка една опция, която може да ви докара до огромен финансов напредък. Възползвайте се от всяка една преференциална обстановка.

Стрелец

Обикновено сте доста лоялни към вашият сътрудник и се стараете всичко в връзките ви да е по конец. И през днешния ден няма да изневерите на себе си в устрема си да удовлетворите всяко едно предпочитание на вашият сътрудник. Оставете другарството си с сътрудниците ви на страна за няколко часа, до момента в който свършите значимо обвързване, което са ви упълномощили с доста къс период. В противоположен случай, мъчно ще се концентрирате и може да допуснете някои груби неточности. Бъдете великодушни въпреки и в по-малки мащаби. Един лев може да няма огромна стойност за вас, само че за някой безпаричен може да бъде доста, защото може да нахрани някой изпаднал в неволя.

Козирог

Партньорът ви може да не бъде задоволително търпелив към вашите чести закъснения. Тези дребни подозрения не би трябвало да бъдат повода за прибързани изводи. Не подценявайте и персоналния си живот през днешния ден. Днес е време за размисъл върху вашите проекти в професионален аспект. Необходимо е да оцените персоналните си умения. Освен това, би трябвало да работите интензивно, с цел да преодолеете личните си ограничавания. Ще имате доста разноски, свързани с към този момент пораснали деца, които ще ви натоварят доста доста. Навярно ще се нуждаете от тяхното схващане и поддръжка, само че нещата няма да се получат съгласно вашите упования.

Водолей

Има възможност да бъдете уплашени от някакви събития. Партньорът ви може да бъде угрижен за вас. Не отхвърляйте подадената ръка и поговорете със своята половинка намерено. Планетите плануват нови прекарвания в работата за множеството от вас. Ако имате потребност от помощ, постоянно можете да попитате сътрудник или другар за съвет. Те ще ви оказват помощ на драго сърце. Ще бъдете по-балансирани и ще имате самочувствие. Днес не се колебайте да завладеете нови финансови територии. Има доста области, в които да инвестирате парите си. Внимавайте доста и не ги поставяйте на едно място, разпределете ги по разнообразни сметки.

Риби

Можете да се сблъскате с някои проблеми, само че нищо прекомерно съществено. Всичко може да бъде позволено със зрял диалог или  компромис. Бъдете учтиви, не си пестете общителните думи. Ще бъдете пасивни най-вече в работата, където темпото ви на дейности ще бъде на приблизително равнище. Вероятно през последните дни сте били доста дейни и имате потребност от отмора. Възможно е понякога да има някакви финансови проблеми през този ден, само че не би трябвало да се притеснявате, тъй като те няма да бъдат изключително съществени. Съществува и опция да получите спомагателен приход.

*Това са систематизирани прогнози, основани на вашия лунен знак. А не персонализирани прогнози!

Хороскопът е направен от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР