ОвенВъзможни са трудности в работата. Може да се окаже, че

...
ОвенВъзможни са трудности в работата. Може да се окаже, че
Коментари Харесай

Хороскоп за 19 октомври

Овен
Възможни са компликации в работата. Може да се окаже, че сте разочаровали хората, чието мнение е значимо за Вас. Това би било извънредно неприятно, защото, както и преди, се нуждаете от тяхната поддръжка и утвърждение. Старайте се да се държите умерено и отзивчиво, даже и това да Ви припомня за по-рано позволени неточности и пропуски. Ако реакцията Ви е бърза, по този начин и няма да съумеете да избегнете споровете. По-лесно ще Ви е, да се разберете и договорите с по-младите хора, в сравнение с с по-старите. Малко безгрижно, с мярка егоистично и директно държание, Ви придава обаяние, само че пък зарад него, не Ви одобряват на съществено.

Телец
Денят е доста подобаващ, с цел да разгледате новите оферти за съдействие. Днес ще съумеете да диктувате своите условия на евентуалните си сътрудници, а това на никого няма да се стори необичайно. Обкръжаващите ще виждат у Вас експерт, с който си заслужава, да имат обща работа. Вероятни са нови запознанства и Вашата прелест ще Ви подсигурява вниманието на представителите на противоположния пол. Само че Вие сте внимателни, което е доста рационално, тъй като надалеч не на всички, които през днешния ден Ви оферират да бъдете дружно в положително и зло, може да се има вяра.

Близнаци
Ще се наложи да заемете доста твърда позиция по кардинален въпрос, и да я отстоявате, без значение от митингите на околните. Бъдете по-внимателни с новите познати. Те има възможност да се опитат да Ви манипулират, подло призовавайки най-хубавите Ви усеща. Ще получите доста забавни оферти, като не е изключена покана за посещаване на неповторимо мероприятие, което ще предизивика доста огромно внимание. Погрижете се за подобаващ дрешник, в случай че желаете да извършите незабравимо усещане на симпатична за Вас персона. Безупречният жанр би трябвало да стане Вашата визитна картичка.

Рак
Помислете, за какво не Ви харесва у Вашия човек тази или онази линия. Може би с нея изцяло може да се помирите, в случай че им сложите друго наименование?... Например не плямпало, а обшителност; не измамник, а мечтател. Днес е удобен ден за опити и самовнушения. Опитайте!

Лъв
И през днешния ден, както нормално, сте склонни към недообмислени действия. Макар и да се досещате, че някои Ваши дейности могат да имат съществени и неприятни последици, всичко ще вършите по своему, надявайки се на шанс и удобно стичане на събитията. На процедура през първата половина на деня ще Ви върви, само че по-късно въздействието на позитивните трендове ще тръгне към спад. Постарайте се да измененията нещо в своето жилище – и най-малката смяна ще докара до удобен резултат.

Дева
Има дни, когато Ви се коства, че веселието някак Ви заобикаля. Само че се старайте да употребявате времето рационално. Изучете техниката на другарство и си направете лист на местата, на които желаете да попаднете, с цел да бъдете подготвени незабавно, щом се окаже подобаващ миг. Да се овладее изкуството да се одобряват обстановките такива, каквито са, напълно не е лека работа, само че това ни учи на самообладание, а тъкмо нещо такова напълно не би Ви било ненужно. Днес в ушите Ви непрекъснато ще звучат добродушните предизвестия на един от членовете на Вашето семейство.

Везни
Между Вас и другите хора не са изключени различия, водещи до недоумение, спорове и отчуждение. Ако става дума за непрекъснато партньорство, не забравяйте, че точно Вие се явявате в него стабилизираща и укрепваща мощ. Втората страна, по-творческа и свободолюбива, е способна да Ви упрекне в консерватизъм. Не изпитвайте непотребен комплекс за малоценност. Ваш дълг е, във всеки миг да следите за спазването на ред, надеждност, вярно обмисляне, правда и методичност в предприеманите дейности.

Скорпион
Проявете най-много топлина и съпричастност към своята половинка. Даже и не можете да си визиите какъв брой са и нужни Вашата поддръжка и схващане на нейните проблеми. Тя напълно няма да Ви каже, че при нея нещо не е наред, а Вие и не питайте... Просто бъдете през този ден малко по-ласкави от нормално...

Стрелец
Недейте през днешния ден прекомерно да откровеничите със своя обичан човек. Голяма е вреоятността той да разбере Вашите думи превратно, да ги оцени неправилно и да си направи неправилни заключения. Това ще докара до неодобрение и обиди, а резултатът ще е радикално противопоставен на упованията.

Козирог
Днес непрекъснато ще Ви се желае да давате препоръки на своя обичан човек. Те няма да са постоянно уместни и скъпи, само че пък и Вие надалеч не постоянно ще разбирате това. Постарайте се да извършите всичко допустимо, че с вмешателството си да не досаждате на своята половинка.

Водолей
Днес не би трябвало да разчитате на Фортуна. Тя е сляпа, и дори, без да желае да Ви обиди, може да подмятна всяка хитрина. Каните се да повторите неточност, която един път сте правили. Нужно ли Ви е това?

Риби
Голямо ще бъде желанието през днешния ден на Вашия обичан човек, да Ви показа някаква доста значима за него вест или загадка. Само че на Вас няма да Ви се стори толкоз значима, значима или зашеметяваща. Постарайте се, същинското Ви отношение към тази тематика, да не обиди Вашата половинка. /lamqta.com
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР