ОвенВас, Овни, в началото на седмицата ви очакват любовни вълнения.

...
ОвенВас, Овни, в началото на седмицата ви очакват любовни вълнения.
Коментари Харесай

Големи изненади за 3 зодии до края на седмицата


Овен

Вас, Овни, при започване на седмицата ви чакат любовни безредици. Ще сте доста харизматични и общителни и много елементарно ще намирате общ език с противоположния пол. След сряда ще се фокусирате върху работата и уговорките си. Много е евентуално да ви изникнат забавни професионални оферти, които да ви подбуден да стартирате бъдещи планове.

Телец

Вие, Телци, при започване на седмицата ще сте мощно ангажирани с някой член от вашето семейство, с ремонтни действия или с преаранжиране на дома си. След сряда ще сте мощно отдадени на някакво занимание или забавление и най-вероятно ще сте социално-активни и общителни. Ще сте флиртаджийски настроени и да съумеете да впечатлите обект на вашата пристрастеност с чара и остроумието си.

Близнаци

Голяма част от вас, Близнаци, ще имат спорове с непосредствен до тях човек през седмицата. Добре е да сте деликатни с хората към вас и да се стараете да не ги нагрубявате, в случай че виждат нещата много по друго от вас. Бъдете внимателни със средствата си за връзка и превоз и подхождайте отговорно към тях.

Рак

Седмицата ще бъде в действителност сполучлива за вас, представители на зодия Рак. Много е евентуално да спечелите спомагателни средства или да получите забавени заплащания. След сряда не е изключено да получите значими позвънявания или известия, посредством, на които да ви се отворят нови порти за персонални и професионални триумфи. Внимавайте на кого какво казвате, с цел да не нагрубите някого несъзнателно или да споделите повече информация, в сравнение с е нужна.

Лъв

На вас, Лъвове, началото на седмицата ще предложи някакво новo начало или напасване към смяна в персонален или професионален проект. Важно е да се постараете да сте оптимално адаптивни, с цел да виждате позитивното от обстановките, в които попадате. След четвъртък ще намерите метод да се отпуснете и да си починете. Добре да отделите задоволително внимание на околните си хора и да намерите метод да им покажете, че държите на тях.

Дева

При вас, Деви, е допустимо седмицата да стартира леко нерешително и да сте малко отнесени. Много е евентуално да имате потребност да се отделите от обществения живот, с цел да си починете. Ще сте ангажирани най-много със личните си проблеми, както и с тези на най-близките си хора. Ако няма по какъв начин да се спасите от работа, се постарайте да сте оптимално съсредоточени, до момента в който я вършите, с цел да не допуснете значими неточности, които след това дълго да оправяте. След четвъртък ще се фокусирате върху печеленето и харченето на пари, единствено внимавайте да не се изхвърляте

Везни

Вие, Везни, по всяка възможност ще употребявате началото на седмицата за обществени контакти или публични изяви. Много е евентуално да срещнете правилите хора, които в следствие под една или друга форма да са ви потребни със съвет или рекомендация. Втората половина от седмицата ще прекарате с най-близките си хора и по всяка възможност в домашна атмосфера. Не е изключено да се отдадете на кулинарни опити и да бъдете уместно оценени от най-близките си хора.

Скорпион

При вас, Скорпиони, работата ще бъде предпочитана при започване на седмицата и е доста евентуално да пожънете огромни триумфи със дилемите, които сте си сложили. След четвъртък ще се фокусирате върху приятелите си или върху някое ваше занимание. Възможно е да ви изникнат проблеми със средствата за връзка и превоз. Подхождайте отговорно към тях.

Стрелец

Вас, Стрелци, ви чакат доста забавни събития през седмицата. Ще имате опция да учите нови неща и да се обогатявате чрез опита си. Много е евентуално да срещнете забавни и ексцентрични хора, както и такива, които по един или различен метод да разширят мирогледа ви. Също по този начин не е изключено да въведете нещо ново в живота си, да се отдадете на забавен спорт или процедура, да измененията визията или представянето си пред хората.

Козирог

Вие, Козирози, при започване на седмицата може да приемате нещата по-дълбоко от-обикновено и да преживявате естествени житейски обстановки много трагично, търсейки скрити подбуди или смисъл в нещата, които хората към вас вършат или споделят. Старайте се да не реагирате първо сигнално и си давайте време за размисъл преди да говорите или действате. След четвъртък градусът на настроението ви фрапантно ще се повиши, ще съумеете да намерите вътрешния си баланс и да се насладите на едни положителни връзки със заобикалящите.

Водолей

При вас, Водолеи, при започване на седмицата не са изключени разправии с колегата. Постарайте се да не сте доста крайни в изявленията си и да не прибързвате в заключенията и решенията си за по нататъшното развиване на връзката. След четвъртък ще съумеете да отделите време на фамилията си и да се насладите на домашния уют. Много е евентуално да преаранжирате нещо в дома си, да обновите интериора си или да се отдадете на кулинарни опити.

Риби

Вас, Риби, ви чака една доста динамична седмица, в която ще хвърчите от задача на задача и ще ви е много мъчно да се спрете на едно място. При всички случаи е добре да не се пресилвате, с цел да не пострада здравето ви. Свободните от вас по всяка възможност ще се натъкнат на човек, който мощно да ги впечатли, до момента в който заетите ще имат шанса да изкарат ползотворно време с колегата.

 © Dama.bg

 
 

Всяка минута очаквай сензационна вест в PETEL.BG!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] 24 часа в денонощието!

Публикувай непосредствено самичък без цензура във "Фейсбук " групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко забавно!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР