ОВЕНВ този ден се пригответе за грешки на работното място,

...
ОВЕНВ този ден се пригответе за грешки на работното място,
Коментари Харесай

Хороскопът на Алена: Лъвовете критикуват грешки на колеги, Девите с неочаквани трудности

ОВЕН

В този ден се пригответе за неточности на работното място, които ви основават проблеми и в персоналните ви връзки, в случай че се прибирате ядосани и изливате гнева върху околните си. Новите ви хрумвания ще повлекат след себе си финансови загуби. Ако сте си създали проекти по какъв начин да вложите парите си, могат да ви ги провалят. Не разчитайте на шанса си. Романтичното въодушевление ще ви подтикне към флиртове, които могат да прераснат още в деня в сериозна връзка. Можете да се отдадете на полови удоволствия, единствено в случай че интимната ви половинка има предпочитание за това. Не го правете принудително.

ТЕЛЕЦ

Очаквайте приятна вест, която ще ви зареди с оптимизъм и предпочитание да сте дейни. Завършете всички стартирани задания и в случай че имате време поставете началото на новите. Деловите срещи са сполучливи, в случай че преодолеете компликациите. От сутринта ви оферират присъединяване в сполучлива комерсиална договорка.  Възможна е среща с ваша остаряла любовна партньорка, която от дълго време не сте виждали. Ако сте фамилни ще си създадете съществени проблеми с брачната половинка. Изкушението ви да се отдадете на полови наслаждения със остарялата си обич е голямо, само че по-късно ще се почувствате предадени.

БЛИЗНАЦИ

За да съумеете да приключите дилемите си и да започнете новите без закъснение, не мислете, че работите единствено за пари. Възползвайте се от положителните благоприятни условия. Имате опцията да поставите началото на нова доходна задача. Правете всичко на драго сърце и с готовност да сте потребни на близките. Съдбата ви закриля. Не позволявайте на вашата подозрителност или обидчивост да усложнят връзките с околните ви.  Несемейните представители на знака ще изживеят непредвидени сантиментални мигове и полови удоволствия.

РАК

Очаквайте компликации и неприятности, които ще ви споходят преди обед, само че ще се справите сами. Бъдете изключително деликатни към новите оферти, в случай че ви ги сервират завистливите ви сътрудници. Анализирайте грешките си и не се проявявайте като несговорчиви при провеждането на настоятелен диалози. Освободете се от напрежението в фамилията и връзките ви ще станат естествени. Докажете на обичаните си хора, че възприятията ви са непроменени. Липсата на взаимно съгласие е причина за нежеланието ви за полови удоволствия.

ЛЪВ

Предстои ви сложен ден. Изпълнен е с неточности на ваши сътрудници, ваша рецензия и недоразумения на работното място. Избягвайте срещи и диалози, както и работата, обвързвана с оформяне и сключване на финансови документи. Денят е неподходящ и за другарство с деловите ви сътрудници и за настоятелен договаряния. Възможно е утежняване на връзките с роднините ви. Не променяйте убежденията си, само че по този метод вредите на себе си. Не проявявайте експанзия в леглото, тъй като не подарява полова приятност на сътрудниците ви, изключително в случай че са родени в Риби.

ДЕВА

Денят е удобен за настоятелен диалози, само че поради непредвидени компликации и неспособност да прегледате още един път документите, няма по какъв начин да подготвяте контракти. Не инвестирайте повече от плануваните средства. Възползвайте се от удобните благоприятни условия, които ви подаряват вашите сътрудници, само че и Съдбата, с цел да пожънете триумф. През целия ден изпитвате потребност от любов. Не се лишавайте от опцията да отидете на вечеря с обичаните си хора. В половите си връзки не сте склонни да се преценявате с сътрудниците си и ги наранявате. Променете държанието си.

ВЕЗНИ

Защитете ползите си пред сътрудниците и управлението и бъдете виновни на вашето работно място. Ще нарасне престижът ви, а самочувствието ви ще се върне. Деловите диалози и срещи ще бъдат сполучливи, в случай че съобразите условията на Съдбата. Добре е да деянията самообладание и такт и да изслушвате събеседниците си. Няма да ви липсват фамилни проблеми поради импулсивността ви. Бъдете откровени и кажете какво не ви харесва в интимните ви сътрудници. Създайте сантиментална конюнктура и се отдайте на полови удоволствия, които ще ви доставят взаимна приятност.

СКОРПИОН

Предстои ви сложен ден, поради ваши неточности на работното място и недоразумения, свързани с персоналните ви връзки. Стабилизирайте постигнатото. Не разпилявайте силата си на вятъра. По-добре се откажете от новите задания, с цел да си спестите ядовете. Завършете изостаналите, изключително тези, на които срокът от дълго време е отминал, а и доходоносните.  В персоналния си живот сте в положение да си създадете проблеми, поради прояви на безпричинна ревнивост. Ако сте избегнали проблемите, вечерта имате опция да се отдадете на полови удоволствия и сантиментални мигове.

СТРЕЛЕЦ

От вас зависи да избегнете неприятности, подбудени от позволени преди време неточности на работното място, които преднамерено сте „ не запомнили “ да поправите. Внимателно се отнасяйте към поднесените ви в деня хрумвания и оферти. Не сте сигурни в професионалните си триумфи. Не се лишавайте от поддръжката на вашите сътрудниците си, която ще ви даде убеденост. Семейните да чакат приятни сантиментални преживявания. Несемейните могат да срещнат своята огромна обич и да бъдат щастливи. Ако сте фамилни, сексът ще ви зареди със сили. Несемейните, които са срещнали своята половинка, да не избързват с интимните мигове.

КОЗИРОГ

Очаквайте доходи от сполучливи търговски интервенции. Пред вас се разкриват нови по-добри  професионални вероятности, които е добре да не пропускате, изключително в случай че сте безработни или желаете да промените работата си. Ще ви насочат примамливо предложение, само че не се съгласявайте на вложения. В персоналният ви живот е вероятен раздор в връзките, тъй като сте прекомерно ревностни и не прикривате непрекъснатите подозрения в половинката си. Естествено е след разправиите да нямате предпочитание за интимни мигове.

ВОДОЛЕЙ

Възникват проблеми, които мъчно ще разрешите сами, в случай че сте си разрешили да се противопоставите на Съдбата и нейните условия. На работното място не се поддавайте на страстта, с цел да не си създадете врагове сред ваши сътрудници и с хората, на които държите. Ако развивате ваш или фамилен бизнес, отложете договарянията за разширението му. Все отново си помислете дали точно сексът няма да ви сдобри. Внимавайте с сантименталните запознанства, тъй като сте във властта на страстта и нямате действителна преценка за хората към себе си. Не изневерявайте. Сексуалните контакти със инцидентни сътрудници могат да доведат до нежелана бременност и бъдещи проблеми.

РИБИ

Днес сте склонни да избързате и да се съгласите на присъединяване в рисковани покупко-продажби, за които ви убеждават, че няма причина за терзание, само че в действителност може да сте губещи. Ако работите в областта на частния бизнес, рискът е непростим и неуспехът ви е обезпечен. Не би трябвало да мислите единствено за материалните си триумфи, в случай че желаете да си спестите загубите. За вас любовта играе водеща роля през целия ден. Успехът е с вас, в случай че възприятията ви са споделени. Не се опитвайте да флиртувате. Вечерта се отдайте на полови удоволствия, само че не проявявайте своята първична същина.

https://trud.bg/

Източник: bunt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР