ОвенУтрешният ден ще донесе нови проблеми, които предстои да решите

...
ОвенУтрешният ден ще донесе нови проблеми, които предстои да решите
Коментари Харесай

Хороскоп за 9 април

Овен
Утрешният ден ще донесе нови проблеми, които следва да решите дружно със своя обичан човек, а в карен случай - поединично. Но за това в този момент просто не си заслужава да мислите. Звездите предлагат да живеете в днешния ден и да получите от него най-много наслада и удоволствия.

Телец
На такива радостни и безгрижни хора като Вас, постоянно може да се разчита, когато нещата се отнасят за образуване на колекция или пък за посещаване на някакво забавление. В дадения миг „ купонджия ” е Вашата длъжностна характерност, само че въпреки всичко се постарайте, да не стигате до край и да не изчерпите изцяло своята креативна енерги, гмуркайки се непрекъснато в светските „ дълбоки вирове ”. И още нещо: въпреки че доста обичате хората, към края на деня евентуално ще Ви се прииска, да прекарате известно време на саме със себе си.

Близнаци
През днешния ден Вашия обичан човек няма да има предпочитание да поддържа връзка с Вас дълго време на една и съща тематика, защото душата му ще жадува многообразие в неимоверни количества. Постарайте се да посрещнете тези негови стремежи с разтворени прегръдки, а и това не би представлявало компликация за Вас. Даже в противен случай – ще миже да се радвате на доста прелестно прекарано време.

Рак
Днес на Вашия обичан човек ще бъде забавно да си обясни аргументите за Вашето държание. Дори и да няма никакви особени аргументи, а и държанието Ви да не се разграничава кой знае какъв брой от нормалното, звездите предлагат да измислите нещо. В противоположен случай има заплаха, да Ви заподозрат в престореност.

Лъв
Лъвовете ще имат мотив да се гордеят. Днес представителите на знака ще могат да се оправят със комплицирани задания, които на доста ще се окажат не по силите. Приятно е, че Вашите достижения няма да останат без внимание. Може да разчитате на хвалба от хора, чието мнение е доста значимо за Вас, а също и материалното подучване. За да завоювате благосклонностите на новите познати, ще би трябвало да се окажете безкористни, и да покажете, че сте способни на благородни действия. През днешния ден може да започнете връзки, които да изиграят сериозна роля в живота Ви.

Дева
За Вас този ден ще бъде удобен. Това ще разреши да реализирате доста отдавнашни свои планове, и да осъществите замисли, които напълно до скоро са Ви изглеждали невероятни. Ще имате опция да заздравите своите професионални позиции, а Вашето усърдие ще стане съществено предимство пред съперниците. Романтичните срещи ще минават доста добре, въпреки че възприятието на отчаяние не е изключено. Не се опитвайте да ускорите събитията, в случай че става въпрос за някаква работа, отнасяща се до Вас или Вашата „ половинка ”.

Везни
Бъдете деликатни, когато пътувате, тъй като всяко пътешестване може да бъде обвързвано с неприятни катастрофи, спорове и други комплицирани обстановки. Денят не е подобаващ и за решение на финансови въпроси, защото сте склонни да се „ облягате ” на неправилни разсъждения и заключения, а рационалните препоръки да игнорирате. Днес ще Ви бъде мъчно да намерите общ език с околните си и това ще е заради обстоятелството, че не чувате никого другиго, с изключение на себе си. Постарайте се да бъдете по-внимателни, а това ще Ви помогне да запазите мира и спокойствието. Вечерта е подобаваща за посещаване на всемирски мероприятия.

Скорпион
Този ден може да посветите на действия и контакти, нямащи директно отношение към Вашите основни цели. Няма да е ненужно да въведете ред в своите финансови работи. Икономичността през това денонощие се явява едно от най-важните условия за сигурност, а също и за опазване на материалните запаси. Възможност да се отдадете на удоволствия и да пръскате пари няма да имате, с помощта на представителите на по-възрастното потомство. Роля в това отношение може да имат роднините, фамилните обичаи, а даже и личните Ви убеждения. Купувайте единствено това, без което в дадения миг не сте в положение да минете.

Стрелец
Бъдете умерени. Умело пристъпвайте към всякаква активност: не бързайте и обмисляйте всичко: и думите, и постъпките си. Изслушайте препоръките на своя другарка, по какъв начин да постъпвате в любовните връзки. Предстои Ви диалог с авторитетни настойници. Възможно е, това да бъде от изгода за Вашите ползи. Има заплаха през днешния ден да се опитате да се пандизите в себе си, а това по никакъв начин не би било от изгода за Вас. Помнете, че фамилията е нежен бистър съд,, за запазването му.

Козирог
Нещо Ви наподобява прекомерно привлекателно, с цел да се окаже истина? Може и да сте прави, само че за всеки случай деликатно изучете аргументите, заради които се оасявате. Дали това е, тъй като прекомерно доста Ви се желае да получите това, което оферират, или тъй като оня, който предлага, целеустремено и предумишлено „ подгрява ” Вашия интерес? Това може да се отнася за всяка сфера – от персоналната, до професионалната. Ако се съмнвате, потърсете мнение пт човек, на който имате доверие.

Водолей
Не постоянно достиженията са най-главното в живота. Възможно е през днешния ден да се замислите за процеса на странствуване, а освен за крайната точка, към която ще се отправите. Победа в съревнование или конкурс могат да Ви донесат единствено краткотрайно възприятие за задоволени, или да Ви накарат да се почувствате значима опора, само че каква цена би трябвало да платите за задачата? Помислете по какъв метод може да подредите нещата по този начин, че освен да може да учасвате в общата игра, само че и да изпитате наслаждение от този развой. Внимавайте, да не се окаже доста висока цената!

Риби
Днес би трябвало да се вслушвате деликатно във всичко, което Ви споделя Вашият обичан човек, даже той да приказва прекомерно бързо или прекомерно доста. Сред целия поток от мисли е прекомерно евентуално да се срещне една скъпа, която да промени вашия живот и връзки. /lamqta.com
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР