ОвенЦепят мракаРазбира се, всяко стадо си има мърша. Като цяло

...
ОвенЦепят мракаРазбира се, всяко стадо си има мърша. Като цяло
Коментари Харесай

Вижте Кои Зодии Цепят Мрака От Интелигентност

Овен
Цепят мрака

Разбира се, всяко стадо си има мърша. Като цяло обаче множеството рогати са свръхинтелигентни. Ненапразно в класацията на 12-имата най-интелигентни хора в света трима са родени под знака на Овена. Овните имат отлична вътрешен глас, която им оказва помощ в начинанията. Статистиката от тестванията за просветеност демонстрира, че са десети от 12-те в зодиака. Проблемът е, че първо работят, след това мислят – даже и най-умните. Емоционалната им просветеност също постоянно не е на равнище.

Телец

Питайте МЕНСА

Късно вечерта, преди да нахлузи за ваучър новата си дреха, Телецът открива че продавачката е не запомнила да смъкна устройството срещу обири. Дали ще се откаже? Той чете в интернет препоръки по какъв начин се смъква джаджата, без да ти порази дрехата, хваща клещите и собственоръчно се преборва с казуса! Ето такива са Телците – упорити и съобразителни, петите по просветеност в зодиака. Най-интелигентният човек в света, сертифициран от МЕНСА, е Даниела Симидчиева. Тя е родена на 2 май.

Близнаци

С най-високо IQ

Според статистиката на хората, подложили се на проби за просветеност, Близнаците са с най-високи резултати. Тяхната реактивност, аналитичност и предвидливост им дават преднина таман при такива задания. В същото време са надарени с положително въображение. Предпочитат концепциите пред страстите. За страдание им липсва изчерпателност, защото им е съвсем непостижимо да се концентрират единствено в една област. Сред 12-имата най-умни хора в света няма нито един Близнак.

Рак

Емоционално интелигентни

Математикът Терънс Тао с чудовищното IQ от 230 точки, е роден под знака на Рака. От друга страна, редовите Раци демонстрират по-ниско от междинното равнище на тестванията за просветеност – те са на девето място измежду 12-те зодиакални знака. Както е известно, въпросните проби не са универсално мерило какъв брой интелигентен е човек. Допълнителен значим аршин за това е прочувствената просветеност, която не се мери със общоприетите IQ проби. В това отношение Раците са съвсем гениални.

Лъв

Седмо място

Това, че шахматистката Джудит Полгар (родена на 23 юли) има коефициент на просветеност 170, изобщо не значи, че средностатистическият Лъв е свръхнадарен в главата. Слуховете за могъщия му разсъдък се базират главно на положителния пиар – област, в която всеки Лъв е съвсем талантлив. Според резултатите от IQ тестванията представителите на този знак даже не са в първата половина на най-интелигентните зодии – те се подреждат на седмо място със междинен резултат 100.

Дева

Компютри, само че от старите

Девите са мистерия. Те са по едно и също време и безпределно интелигентни, и ненапълно лимитирани. В листата с 12-имата най-умни хора в света не попада Дева, каквото и да значи това. Мозъците им са компютри, само че от по-старото потомство. Имат потребност от малко време, по тази причина пък сигурно могат да разрешат и най-сложния проблем. Това са Девите – шести поред в проби за просветеност, само че с едни гърди пред всички, когато се постанова да сме прецизни, и задълбочени.

Везни

Тиктакаща машинка

Всяка Везна е наясно, че в черепната си кутия крепи не разум, а богатство. Благодарение на тази съвършена, безпогрешно тиктакаща машинка Везните са по-интелигентни и знаят по-добре от всички по всички тематики. Водени от правилото “по-умният отстъпва ”, останалите знаци не влизат в спор с Везните. Последните ще извадят от девет кладенеца вода, единствено и единствено да потвърдят правотата си. И постоянно съумяват, макар че са на девето място съгласно резултатите от тестванията за просветеност.

Скорпион

Четат мисли

В челната тройка – на трето място по резултати от IQ тестванията, Скорпионите в действителност са още по-интелигенти. Освен че имат логичен и аналитични умения, математическа и лингвистичнаинтелигентност, представителите на този знак са и духовно просветени хора, надълбоко заровени във безконечните метафизичен въпроси. Те са проникновени разбирачи на човешката психика с съвсем нечовешка вътрешен глас. Последното ги прави неприятни – никой не обича хора, които като че ли му четат мислите.

Стрелец

Добре се прикриват

Стрелците са известни със своята мъдрост, която нормално не се демонстрира в нито един аспект на живота. Тези безотговорни философи и безгрижни мистици са някакъв интелектуален феномен. При всичката непредпазливост, с която самоуверено джапат през реката на живота, се оказва, че са втори по резултати в тестванията за просветеност. Очевидно добре се прикриват под държанието на умствено недоразвити. Има един Стрелец астрофизик в НАСА – Кристофър Хирага, който трепе рибата с IQ от 225.

Козирог

Албански реотан

В топ 12 на най-интелигентните хора в света са цели двама Козирози – солунският психиатър доктор Евангелос Кацуолис (IQ 198) и Стивън Хокинг (IQ 160). Но елементарните представители на знака не могат да се похвалят с висок коефициент. На процедура те са предпоследни – съвсем най-неинтелигентните в зодиака със междинен резултат 80, което е срамно ниско. Може би този факт се дължи на това, че всеки Козирог малко или доста е албански реотан – т.е. загрява постепенно, само че несъмнено.

Водолей

И въпреки всичко се върти

Номер четири със 120 приблизително IQ, колкото е и на Скорпионите. Водолеите са упорити, твърдоглави и властнически. Търсещият разум и могъщото въображение компенсират негативните им качества и ги трансформират в първокласни мислители. Сещате ли се за репликата “И въпреки всичко тя се върти ”, която Галилео Галилей изрекъл на излизане от съда на инквизицията. Оказва се, че май не била негова имитация, само че пък толкоз му отива – нали и великият астроном е роден под знака на Водолея.

Риби

Последни, само че не по значимост

Ако се съди по представянето им на тестванията за просветеност, мозъкът на Рибите е с размер на аспиринче. Когато ги боли глава, пият но-шпа – за гладката мускулатура. Те са на последно място със междинен резултат 75 точки. Всъщност това е доказателствводолейо, че родените под този знак минават като насън през живота и изобщо не са в час. С цели двама представители в дванайсеторката на най-умните на планетата няма по какъв начин да повярваме, че са безмозъчни и бездарни примати.

източник: в. Труд
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР