Овен Трудно ви е да се отърсите от тревогите си, дори

...
Овен
Трудно ви е да се отърсите от тревогите си, дори
Коментари Харесай

Хороскоп за 22 февруари: Доста динамичен ден за 2 зодии

Овен
Трудно ви е да се отърсите от паниките си, даже и през днешния ден. На това от горната страна през днешния ден сте станали по-чувствителни, само че и по-подозрителни към всичко, което става към вас. Гледайте да не влизате в непотребни разноски, с цел да не се разстройвате още повече.

Телец
Доста динамичен е днешният ден. Единствената заплаха е, че може да пропуснете нещо значимо всред безбройните неща, които имате за извършване. Концентрирайте се повече и не се измъквайте с прословутата си заплеснатост.

Близнаци
Днес е добре да не се помайвате, а да довършите работата си, която единствено отлагате от ден дневно. Добър миг е също да се погрижите за тялото си, някои козметични процедури ще ви се отразят удобно и изключително водните.

Рак
Този ден е със смесена енергетика. Правете нормалните неща, занимавайте се с познати действия, само че не опитвайте нещо ново и друго.

Лъв
Днес може да чувствате прекомерно ясно агресивното държание на близките. Не се противопоставяйте намерено и не разгласявайте желанията си. Трябва да останете в сянка.

Дева
Чудесен ден за обмисляне и подготовка на целия идващ месец. Оригинални хрумвания няма да ви липсват, само че по какъв начин ще се справите с осъществяването? Най-добре посветете напъните си да организирате екип, който да осъществя хрумванията ви.

Везни
Ще се чувствате в много добра форма, само че не бъдете прекомерно саркастични с близките. Хубав ден да изхвърлите всичко, което ви пречи и да се изясните със себе си.

Скорпион
Доста динамичен ден ви чака през днешния ден, само че пък ще се чувствате потребни и задоволени. Не се разпилявайте с хиляди неща, на първо време се заловете с кореспонденцията си.

Стрелец
Природата на деня е внезапна и повърхностна. Не усилвайте тези трендове със забележки и отрицателни мнения. Има и по-дипломатични способи да намерите решение на проблемите. Постарайте се повече.

Козирог
Днес е ден за вглеждане в близките. Добре е и да свършите някоя работа, въпреки всичко. Не тръгвайте към всяко нещо с презумпцията, че единствено вие сте прави, изслушайте и непознатото мнение.

Водолей
Днес няма да ви се работи доста, доста. Е, в действителност и вие имате потребност от малко разпръскване. Ако ви е възможно-тръгнете си по-рано от работа. Обърнете повече внимание на децата си, само че с цел да поиграете с тях, а не да ги изпитвате.

Риби
Днес е ден за духовни и научни занимания. Дори да не ви остане време за това от всякакви досадни грижи, можете да пофилософствате кое е определящо битието или съзнанието.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР