ОвенТози понеделник няма да ви е лесно да се концентрирате

...
ОвенТози понеделник няма да ви е лесно да се концентрирате
Коментари Харесай

Хороскоп за 22 януари

Овен
Този понеделник няма да ви е елементарно да се концентрирате заради това, че близките ще ви отвличат вниманието с техните проблеми. Ако не желаете това да се случи от рано предупредете, че няма да сте на линия. Това значи, че от вас ще се чакат резултати, тъй че не се опитвайте да се скатавате.

Телец
Този понеделник в главата ви ще е цялостен безпорядък от хрумвания, коя от коя по-налудничава. Пуснете ги самоуверено за реализация и наблюдавайте реакцията на близките. Ще се почувствате като същински модернист. На който не му е ясно, обяснете търпеливо концепциите си, с цел да може повече хора да ги възприемат.

Близнаци
Този понеделник даже лекото разбъркване на нещата по бюрото ви ще ви дадат по този начин търсения тонус и ентусиазъм. Не бързайте да се захващате за нова работа, преди да сте довършили старите неща. Това единствено ще ви разсее и умори. Вероятно ще ви се наложи да останете до късно в офиса.

Рак
Този понеделник е добре да бъдете напористи без да се притеснявате по какъв начин това ще наподобява в очите на останалите. Целта си заслужава да загубите малко от имиджа си на добродушен човек. Ако деянията дарба да застанете твърдо зад постъпките си и дадете смислени причини за тях, всичко ще е доста по- елементарно.

Лъв
Този понеделник е ден, в който е добре да бъдете заети напълно със себе си. Ако ви следва среща с значим човек се пробвайте да мислите за последствията и се изкушавайте с облагите, които ви чакат в бъдеще. Вечерта дайте думата на половинката ви. Бъдете добър слушател и утешител.

Дева
Този понеделник е добре да отделите повече време за външния ви тип преди да излезете на открито. Може да се окаже, че изненадващо би трябвало да присъстване на делова среща. Опитайте се да бъдете поредни и точни, с цел да можете да запазите положителните си връзки с сътрудниците.

Везни
Този понеделник е добър миг да се изявите на работното си място. Ще имате сила за двама и това не е за изпускане. Мозъкът ви ще работи на цялостни обороти и ще блестите над всички. Внимавайте, да не се преуморите, тъй като ще ви би трябвало извънредно доста време за възобновяване. Нека музиката бъде ваш правилен асистент в този ден.

Скорпион
Този понеделник не приемайте протичащото се към вас прекомерно съществено. Колкото и да сте изрядни в това, което вършите постоянно ще се откри някой, който да не го признава. Времето, обаче, е най-хубавата оценка на делата ни. Мислете в вероятност и не се съмнявайте за момент в правилността на пътя, по който сте поели.

Стрелец
Този понеделник ще имате сила в остатък. За вас ще е най-добре да наблегнете на физическото натоварване и извършения. Това ще разтовари мозъкът ви и ще ви даде опция в идващите дни да блеснете с доста положителни оферти в длъжностен аспект.

Козирог
Този понеделник пристрастеността ще напира във вас, само че прекомерната мощ на възприятията ви може да уплаши индивида, който харесвате. Съсредоточете се върху нещата, които имате да вършите, а те по никакъв начин не са малко. Любовта оставете за сънищата.

Водолей
Този понеделник пазете гърлото си, не излизайте без шал. Бъдете умерени в желанията си и не изпадайте в меланхолия от обстоятелството, че не всичко е в розови оттенъци. Освен това не забравяйте, че другите хора не могат да четат мислите ви.

Риби
Този понеделник не забравяйте, че ключът към всичко са позитивните страсти. Забравете за завистта и съжалението, наблегнете на любовта. Обадете се на ваш другар, с който неотдавна сте се скарали и му се извинете. Предложете му да се видите на ваше обичано място.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР