ОвенТози петък ще бъдете изпълнени с необикновени сили. Денят е

...
ОвенТози петък ще бъдете изпълнени с необикновени сили. Денят е
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 19 януари - една зодия утре много ще...


Овен

Този петък ще бъдете изпълнени с невероятни сили. Денят е подобаващ за сантиментални срещи. Отношенията може да се развият стремително. Не бъдете скромни, само че и не давайте крайни обещания. Оставете си вид за " изплъзване ".

Телец

Днес е добре да бъдете по-сдържани. Искреността е положително нещо, само че не и когато ви прави уязвими. Дори да негодувате против някого не му го показвайте. Така негативните страсти ще ви натоварят ненужно. Свиркайте си!

Близнаци

Днес ще желаете всичко да си е, както е било преди. Съдбата обаче ви е приготвила смяна. Нека това не ви плаши. Понякога същинското благополучие се крие точно в новия взор върху нещата.

Рак  

Днес съществува възможност да се объркате в активност, обвързвана с преписка. Най-добре отложете писането на писма за различен ден. Ако не е допустимо прочетете писмото си няколко пъти и деликатно проверете на кого го изпращате.

Лъв

Днес може да се позволите да се поглезите. Това важи за съвсем всички сфери от живота. Може да си позволите повече сладко или през целия ден мързелуване в леглото. Имате да чистите? Работата по дома в никакъв случай не свършва!

Дева

Днес може да си позволите не играете по разпоредбите. По-печелившата позиция ще бъде в случай че импровизирате. Колкото по-малко се притеснявате, толкоз по-успeшни ще са дейностите ви. Късметът ще е на ваша страна. Изненадващо пътешестване чака 3 от зодиите до края на месеца! 

Везни  

Днес е добре да се погрижите за здравето си. Започнете деня със здравословна закуска, а може и да си извършите разтоварващ ден. В подобен случай обаче не се натоварвайте душевен.

Скорпион

Оставете за миг своите проблеми и помогнете на собствен другар. Няма да ви е елементарно да се отърсите от личните си мисли за себе си, само че в действителност си коства да го извършите да него/нея. Вечерта ще си изкарате ужасно, въпреки и да сте изтощени.

Стрелец

Още сутринта този ден ще ви сервира приятна изненада. Може да намерите нещо, което от дълго време сте изгубили или да ви се обади другар, който не сте виждали от години. Хубаво е да отвърнете на жеста и вие да дадете нещо от себе си.

Козирог

Днес се пробвайте да прецените трезво деликатни кои от дилемите са с приоритет. Не постоянно това, което ни е прелестно за правене е значимо. Ако пренебрегнете дилемите те единствено ще се натрупат и ще ви натоварят още повече. 

Водолей

Този петък не се срамувайте да приемате непознато мнение. Истината е, че те ще ви бъдат от изгода. Човек се учи цялостен живот и в това няма нищо необичайно. Следобяд ще се запознаете с забавен човек.

Риби

Денят подготвя към изгода от контакти от другари. Не се тормозете да се обадите на ваш прочут. Приемете неговото предложение за място и времето, в което да се видите. Не си уговаряйте други срещи за деня.

© Actualno.com

 

Всяка минута очаквай сензационна вест в PETEL.BG!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] 24 часа в денонощието!

Публикувай непосредствено самичък без цензура във "Фейсбук " групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко забавно!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР