ОвенТози петък не задържайте лошото в себе си. Сега може

...
ОвенТози петък не задържайте лошото в себе си. Сега може
Коментари Харесай

Хороскоп за 29 март

Овен
Този петък не задържайте неприятното в себе си. Сега може да се оплаквате на глас и по доста. Ако няма никой към вас може да се оплачете на себе си.

Телец
Този петък не правете съществени самопризнания. Всичко, което кажете в този момент може да ви излезе през носа, а това не е прелестно.

Близнаци
Това е ден, в който може да помислите по-сериозно за вашата задача. Ако нямате такава - направете първите стъпки в търсенето ѝ.

Рак
Този петък може да ви се струпат доста задания, само че никоя от тях не е за отсрочване или правене през просото. Станете по-рано от нормално, с цел да съумеете с всичко.

Лъв
Този петък е допустимо да забравите за значим ангажимент. Напишете си бележки, напомняния, аларми, с цел да сте сигурни, че няма да пропуснете.

Дева
Този петък е евентуална непланирана среща. Направете по този начин, че да не изглеждате доста сюрпризирани и се дръжте на равнище.

Везни
Този петък не взимайте съществено всичко, което чуете. Филтрирайте информацията, както ви харесва, с цел да не се претоварите преди почивните дни.

Скорпион
Този петък е време да си извършите подарък, в случай че някой различен не се сети да ви изпревари. В подобен случай може да си извършите и два подаръка.

Стрелец
Този петък не се закачайте ненужно. Невинна смешка може да премине границите и да остави неприятни чувства за дълго време.

Козирог
Този петък е ден за занимания или най-малко втората част от него. Не си отхвърляйте в качествено разформироване. Определете изискванията на играта.

Водолей
Този петък ще може да се насладите на спокойствието към вас. Не е нужно да сте прекомерно енергични, с цел да прекарате добре вечерта.

Риби
Този петък ще свършите толкоз работа, колкото имате опция. И да се ядосвате - няма да измененията нещата. Колкото - толкоз.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР