ОвенТози петък може да срещнете студенина от страна на партньора

...
ОвенТози петък може да срещнете студенина от страна на партньора
Коментари Харесай

Прекрасен петък за 4 зодии, чакат ги изненади и любов

Овен

Този петък може да срещнете безчувственост от страна на колегата ви. Вие нямате виновност за това, само че и той е претрупан с други неща, тъй че се пробвайте да го разберете.

Телец

Този петък е ден, който ще прекарате в интензивно другарство. Бъдете търпеливи с хората и ги изслушайте. Затова са приятелите.

Близнаци

Този петък ви следва да извършите тези покупки, за които половинката ви от дълго време упорства. Помислете какви изгоди може да имате от тях.

Рак

Този петък това, от което би трябвало да се пазите е да давате обещания. Ситуацията е такава, че сърцето ви е необятно отворено, само че надалеч от разсъдъка. Не се подавайте на изкушението да сваляте звезди, с цел да не се изчервявате по-късно.

Лъв

Този петък ще сте ненадейно рационални. При среща с нов човек бъдете себе си, без да се притеснявате, тъкмо по тази причина са ви поканили. Ако към този момент е късно да измененията метода си на обличане, бъдете гъвкави в държанието си.

Дева

Този петък бъдете деликатни с новите ви познанства. Не предизвиквайте ревността на колегата ви. Помислете по какъв начин бихте се чувствали на негово място.

Везни

Този петък ще имате опцията да прекарате много време с някой, който от дълго време ви харесва. Вземете всичко, което можете от тази среща.

Скорпион

Този петък не позволявайте да се стигне до взаимни обвинявания, от които изгодата ще е много съмнителна. Понякога си струва си да се премълчат някои неща.

Стрелец

Този петък обичаният ви човек ще сбъдне ваша фантазия. Бъдете признателни и помислете по какъв начин бихте могли да се отблагодарите.

Козирог

Това е ден, в който може да си позволите уязвимост. Не се опасявайте, че ще се изложите пред обичания ви човек. Той или тя ще оцени искреността ви.

Водолей

Това е ден, в който да деянията самообладание и приемливост към обичания ви човек. Всеки има своите неприятни моменти - проявете схващане.

Риби

Този петък ви чакат приятни прекарвания. Вашият обичан ще надскочи упованията. Вие сте късметлии.

източник: Actualno.com

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР