ОвенТози петък бъдете честни с партньора ви. Наяве може да

...
ОвенТози петък бъдете честни с партньора ви. Наяве може да
Коментари Харесай

Две зодии забогатяват, друга получава любовно послание

Овен

Този петък бъдете почтени с колегата ви. Наяве може да излезе ваш опит за операция. Ще се наложи да давате пояснения.

Телец

Този петък не разчитайте на случайността. Ако желаете да получите нещо би трябвало да си го поискате. Никой не може да отгатва непознатите мисли.

Близнаци

Този петък е доста евентуално да осъзнаете неприятна истина. Каквато и да е тя - това е по-добрият вид от това, да живеете в илюзия.

Рак

Този петък рискувате да допуснете неточност, обвързвана с персоналния ви живот. В същото време, в случай че в този момент се постараете ще си спестите много неприятности в бъдеще.

Лъв

Този петък триумфът ви ще се състои в вярното систематизиране на дилемите. Сега може да си позволите повече независимост, с цел да имате време за себе си.

Дева

През този ден не доверявайте свои секрети. Бъдете нащрек за всеки опит да се измъкне информация за вас.

Везни

Това е ден, в който да помислите за стадия, на който се намира връзката ви. Сега може да си дадете сметка до къде сте стигнали и желаете ли да продължите.

Скорпион

Този петък не си отхвърляйте в нищо. Трябва да сте удовлетворени, с цел да можете да бъдете положителни с другите.

Стрелец

Това е добър ден за покупки и инвестиции, свързани с развиването и образованието. Не пропускайте да посетите книжарница.

Козирог

Този петък ще получите добра вест, обвързвана с финансовото ви положение. Бъдете горди с достижението си и отпразнувайте събитието.

Водолей

Т ози петък не предприемайте, каквито и да било промени в персоналния ви живот. Сега е време за успокоение, а не за промени.

Риби

Този петък се освободете от някое обвързване. Умората ви е допълнително и имате потребност да се разтоварите. Вечерта не пропускайте заниманието.

ИЗточник: Actualno.com

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР