ОвенТози ден ще бъде свързан с приятни приятелски срещи, почивка

...
ОвенТози ден ще бъде свързан с приятни приятелски срещи, почивка
Коментари Харесай

Хороскоп за 3 април

Овен
Този ден ще бъде обвързван с приятни другарски срещи, отмора и добра компания. Навсякъе ще бъдете мечтан посетител, защото сте радостни и носите със себе си положително въодушевление. Може да изберете дарове за околните си, само че ще Ви е мъчно да разберете, на кого какво ще се хареса. Благоприятният прочувствен декор освен ще Ви обезпечи нравствен комфорт, само че и ще Ви оказва помощ да намирате общ език с хората, които Ви заобикалят. Денят е обвързван с урегулиране на значими за Вас връзки, само че с цел да постигнете това, ще се наложи да положите съществени старания.

Телец
Не се опасявайте да измененията кръга си на другарство: новите запознанства ще се окажат рядко забавни и сполучливи. Може да стартирате всевъзможни взаимни планове, да обсъждате условия за съдействие, да се заемате с нещо ново, изискващо креативен метод. Колкото по-значими са Вашите цели и по-сложно тяхното другарство, толкоз по-добре. Даже и не се опитвайте, да се задоволявате с малко. Представителите на противоположния пол няма да останат равнодушни пред Вашето омагьосване. Само че комплиментите и знаците на внимание не би трябвало да Ви карат да забравяте за здравия разсъдък. Нови сантиментални връзки през днешния ден могат да стартират единствено тези от вас, които нямат никакви отговорности.

Близнаци
Не бъдете безапелационни в връзките с Вашия обичан човек! Гъвкавият метод ще Ви помогне по – добре да проумеете създалата се обстановка, както и да намерите най-хубавия излаз. Всъщност, може и да не се постанова да търситре излаз, тъй като всичко може и да Ви устройва. Главното е да преценявате всичко бързо и на време.

Рак
Днес Ви чака особена доставка. Може и да не Ви изненада с оригиналността на своята празнична опаковка, само че става дума за това, което сте желали от доста от дълго време. Това се отнася за обич, самопризнание или единодушие, или както Ви се коства – за нещо, което от дълго време е било. Появата му няма да бъде трагична, само че към края на деня ще осъзнаете, че в никакъв случай не сте получавали нещо сходно. А това дефинира, дали деня ще бъде прекрасен. Не е ли по този начин?

Лъв
Намирате се в пика на креативната си интензивност и действате неуморимо, с помощта на гениите си. Погрижете се, да имате към себе си почтени фенове, а на един от тях следва да изиграе доста значима роля в по-нататъшния Ви живот. Сега Ви движи освен буйната фикция, само че и суетност, а това може да стане причина както за главозамайващи триумфи, по този начин и за обидни дефекти. Следете по какъв начин се развива обстановката и не изпускайте самодейността - през днешния ден може да бъдат поистигнати блестящи резултати в действия, кото за Вас са доста значими. Много е значимо, да не изпуснете своя късмет.

Дева
Отлично умеете да вършиме много неща. С наслаждение може да се занимавате с тенис на маса, картография, колекциониране на покезни изречения на непознати езици, умеене да разделите цялото на равни елементи, предсказание на бъдещето въз основа на уроците на предишното.... Това, в което сте най-хубави е, че умеете да поддържате връзки с хората, които не са Ви безразлични, и да употребявате за задачата най-необичайни и удивителни способи.

Везни
Имате голям брой хрумвания, които обкръжаващите Ви просто жадуват да чуят. Повечето от тях желаят да знаят, по какъв начин може да подобрят живота си в веществен проект, само че това, което можете да споделите Вие, включва в себе си освен това от угаждане на насъщните потребности. Само че би трябвало да сте наясно, че не всички ще съумеят незабавно да проумеят полезността на Вашите мисли, та по тази причина мерете приказките си и дано те бъдат в сходство със съответната публика.

Скорпион
Вие през днешния ден доста добре занетре какво може и какво не може. А от къде са се взели тези ограничавания, не знаете и Вие. Отгоре на всичко и всички Ваши тоднини са длъжни да го съблюдават, с цел да не се натъкнат на Вашия правоверен яд. Май е много комплицирано да предстоящ недопечен пазител на правдата?...

Стрелец
Не може да се похвалите с висок витален тонус, само че настроението Ви ще бъде хубаво, и даже в комплицираните обстановки ще съумеете да запазите своя оптимизъм. Бъдете подготвени да си спомните за нерешените проблеми, а и да се заемете с оправянето на своите и непознати неточности. Обичайните действия и домашните грижи ще Ви лишават прекомерно доста време. Много мощно ще бъде въздействието на позитивните трендове в областта на сантименталните връзки. Ще се появят удобни условия за нови запознанства и увлечения. Това ще бъде изключително годно, в случай че планирате пътешестване или посещаване на увеселително заведение. Денят също е подобаващ за решение на финансови проблеми.

Козирог
През този ден Вашия обичан човек ще Ви се стори доста слаб, беззащитен и несамостоятелен. А Вас това освен че няма да Ви умилява, а ще Ви вбесява. Впрочем, постарайте се да кажете за това на Вашата половинка незабавно и ребром, а не затваряйте злостта у себе си. Сдържаността не би Ви донесла нищо положително.

Водолей
Вроденият Ви интерес към опитите, оптимизация на процесите и прогресивните трендове, ще Ви съпровожда чак до късно вечерта. В началото на деня ще сте склонни да отделяте повече внимание на към този момент познати неща: да вземем за пример, да възобновите работата си над от дълго време забравена концепция. Само че фокусът на Вашето внимание последователно ще се измества в посока на по-перспективни посоки, от които сте се заинтересували. В края на деня ще имате отличен късмет да заздравите връзките си с надеждни хора, които няма да Ви подведат и в най-сложната обстановка.

Риби
През този ден на Вашия обичан човек ще се прииска някаква яснота в връзките ви, и той ще се пробва всчески да реализира това свое предпочитание. Така че в случай че нищо съответно не можете да му кажете, ще се наложи в придвижване да измисляте нешо безапелационно, с цел да съумеете да получите пролонгация. /lamqta.com
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР