ОвенТова е ден, в който да проверите как е финансовото

...
ОвенТова е ден, в който да проверите как е финансовото
Коментари Харесай

Хороскоп за 14 август

Овен
Това е ден, в който да ревизирате по какъв начин е финансовото ви положение. Не си затваряйте очите пред проблемите. Може да ви се наложи да спестявате известно време.

Телец
Днес не търсете под вола теле. Напълно обикновено е да не сте съвършени. Не забравяйте, че никой и нищо не е съвършено и в действителност това е доста добре.

Близнаци
Този вторник използвайте за подреждането на мемоари. Време е да се отървете от някои мисли, които единствено ви товарят и връщат в предишното единствено, с цел да ви тормозят несправедливо.

Рак
Днес ще се ползвате с извънредно доброжелателното отношение от страна на близките. Не бъдете мнителни, а им отговорете със същото. Очакват ви доста нови другарства.

Лъв
Днес може да си позволите малко умерена операция в любовно отношение. Все отново е доста значимо да спрете в точния момент, с цел да няма по-сериозни последствия за връзката ви.

Дева
Днес е допустимо да ви бъде отправена известна рецензия. Забравете за желанието си да изяснявате кой е крив и кой прав. Ако сте пропуснали нещо е най-добре да си признаете, че сте сбъркали.

Везни
Днес звездите ви поучават да се вслушвате доста по-внимателно към препоръките, които ще ви бъдат дадени от страна на близки и другари. Сега не сте толкоз мощни, че да се справите с всички сами.

Скорпион
Този вторник сте настроени за офанзива, само че в действителност няма за какво и с кого да се борите. Намалете оборотите и сменете погледа. Денят ще бъде прелестен и ще има с какво да ви зарадва.

Стрелец
Този вторник ще сте забележително смели и енергични. Все отново не проявявайте подготвеност да приемете цялата работа на света, тъй като просто няма по какъв начин да се справите.

Козирог
Този вторник може да се окаже прекомерно деен. Внезапните решения няма да са ви от изгода.Обмисляйте добре думите и дейности и оставете страстите на назад във времето.

Водолей
Колкото и да ви е неприятно е вторник и е работен ден. От вас ще се чака да сте във висока кондиция. Желаещите да заемат мястото ви не са малко. Не им предоставяйте тази опция.

Риби
Очаква ви ден, изпълнен с приятни мигове. С каквото се захванете през днешния ден ще ви върви като по вода. С половинката ви може да обмислите дали да не узаконите връзката си.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР