ОвенТова е ден, в който да помислите за себе си.

...
ОвенТова е ден, в който да помислите за себе си.
Коментари Харесай

Позитивни промени за 4 зодии, чакайте пари и любов

Овен

Това е ден, в който да помислите за себе си. Не подценявайте себе си поради някой различен. Това в никакъв случай не е било печеливш вид.

Телец

Днес преценете деликатно опциите. Търсейки излаз, може да поемете в посока, която не е добра за вас. Водете се от разсъдъка и потушете страстите.

Близнаци

Ваша недомислена дума може да докара до сериозен спор. Запазете хладнокръвие и реагирайте с усмивка. Само това е решението.

Рак

Това е ден, в който да деянията повече самообладание. Бихте могли да отговорите уместно на дразнителя ви, само че това ще докара до същинска борба.

Лъв

Заемете се с тези неща, които от дълго време отлагате. Вече нямате опрощение за отсрочване, а недоволството насреща пораства.

Дева

Похвалата и поощрението са нещо в действителност потребно и вършат доста повече, в сравнение с рецензията. Не пестете положителните думи, хората ще са ви признателни и ще бъдат още по-мотивирани.

Везни

Използвайте деня да контактувате с колкото се може повече хора, с цел да видят тази ваша прелестна страна от характера ви. Чувствайте се свободни да споделяте мнение.

Скорпион

Тази неделя е ден за работа. Ако се стегнете още до обяд ще свършите цялата работа, която ви чака вкъщи. Следобед и вечерта с чиста съвет може да си угаждате, както си желаете.

Стрелец

Позволете си да бъдете по-подозрителни от нормално. Сега има за какво, само че запазете съмненията за себе си.

Козирог

Днес задачата ви ще бъде да се опитате да се оптимално сдържани. Може да се опитат да ви провокират, само че вие не се давайте.

Водолей

Това е ден за отмора от звук и суетност. Тишината е това, което сигурно ви би трябвало, с цел да разберете от какво тъкмо имате потребност.

Риби

Наследете се оптимално на днешния ден. Ще ви бъдат препоръчани доста разновидности за занимания. Опитайте се да вземете от всичко.

Източник actualno.com
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР