Овен Това е благоприятен ден за различни важни начинания и за

...
Овен
Това е благоприятен ден за различни важни начинания и за
Коментари Харесай

Ето какви изненади са подготвили звездите за 12-те зодии

Овен
Това е удобен ден за разнообразни значими инициативи и за обич. Ако се стигне до договаряния, можете самоуверено да се поставите своите условия. Не се тормозете да отстоявате своята позиция! Идеите ви ще бъдат добре признати. Денят е добър и за подсилване на фамилните връзки.

Телец
Не се товарете със отговорности! Потърсете поддръжка от близките! Не се договаряйте и не стартирайте нови планове! Съдбата може да се усмихне на самотните и те да си намерят сродната душа. Уязвими са гърлото и стомахът. Може да започнете диета.

Близнаци
Изпълнени сте с възторг. Не позволявайте на завистниците да ви скапват настроението! Опитайте се да не им обръщате внимание! Лесно ще убедите близките в правотата на своите хрумвания. У дома ще царува естетика. Внимавайте обаче да не я разрушите поради ревността си!

Рак
Това е ден, в който не трябва да стартирате нови каузи. Трябва да довършите започнатото без терзания. Отложете тренировките! Тежките физически извършения не са подобаващи в този момент. Възможни са проблеми в общуването. Може да ви „ вържат тенекиена кутия “ или да отсрочат срещата в последния миг.

Лъв
Може да планирате договаряния или старт на нови планове. Положението на планетите ще ги направи печеливши. Ако получите добра оферта, не умувайте дълго! Обърнете внимание на здравословното си положение. Хората с хронични болести да се пазят!

Дева
Не обръщайте внимание на дребните трудности, които могат да изникнат на пътя ви като че ли от нищото! Те не могат да ви провалят проектите. Денят обаче е превъзходен за обич. Само неналичието на задоволително време може да се окаже проблем.

Везни
Това е ден за разбор на предишното. Ако съумеете да осъзнаете грешките си и се измененията, ще се издигнете в очите на близките. Довечера бъдете деликатни, в случай че се постанова да шофирате или да боравите с режещи принадлежности! Възможни са повреди и контузии.

Скорпион
Избягвайте споровете! Каквито и проблеми да се появят, помнете, че са разрешими, в случай че сте спокойни и уверени. Концентрирайте се върху дилемите, които би трябвало да извършите и ще имате триумф! Не отхвърляйте пътешестване и срещи, изключително с представители на противоположния пол!

Стрелец
Може да подписвате значими документи, да започнете нов бизнес, да си устройвате срещи. В връзките си с обичания човек обаче не променяйте нищо! Сега сте склонни да преувеличавате и няма да можете обективно да преценявате обстановката, което неизбежно ще докара до спорове.

Козирог
Не споделяйте съкровените си фантазии! Нека останат към този момент в загадка, защото съществува заплаха тази информация да бъде употребена против вас. Не се доверявайте на ласкателите! Те могат да ви обещаят всичко и скоро по-късно да не помнят какво са ви споделили.

Водолей
Поставете си ясна цел и търсете практическа реализация! Нужно е да сте непрекъснати в желанията си. Разчитайте на интуицията си! Желателно е да носите в този ден планински кристал, защото преобразува силата в позитивна.

Риби
Не бързайте да споделяте концепциите си! Някой ще се опита да извлече изгода на ваш тил. Всичко, което досега е отлагано, в този момент ще бъде осъществено. Лесно можете да реализирате задачите си. Хармония и съгласие ще царува и в дома ви.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР