ОвенТази седмица може да бъде трудна за взаимоотношенията, тъй като

...
ОвенТази седмица може да бъде трудна за взаимоотношенията, тъй като
Коментари Харесай

Седмичен хороскоп: Церера преминава в ретроградно движение, всички зодии да внимават

Овен

Тази седмица може да бъде сложна за взаимоотношенията, защото в петък Церера минава в ретроградно придвижване във вашата зона на партньорство. Важните партньорства може да стигнат до кръстопът. Не губете себе си единствено с цел да останете с някого.

Тайните се разбулват, когато Венера в Риби прави площ с Марс в Близнаци в събота. Нещо персонално може да излезе нескрито в миг на пристрастеност, което може да унищожи връзката ви. Внимавайте какво казвате в разгара на събитията. То може да се върне, с цел да ви преследва.

За благополучие седмицата приключва с изразителна нотка по време на пълнолунието в Лъв и вашата зона на удоволствията в неделя. В тази игрива вечер правете всичко с убеденост - от флирта до основаването на изкуство. Това е ден, в който да се забавлявате и просто да се наслаждавате.

Телец

Започвате февруари непродуктивно, когато в петък Церера става ретроградна в зоната на вашите привички. През идващите няколко седмици може да ви е мъчно да се концентрирайте, когато вниманието ви е разпръснато. Тъй като ви се коства, че се грижите за всички останали, не забравяйте да поставите граници, с цел да можете още веднъж да се развивате.

Може да се почувствате малко скъперници, когато Венера в Риби образува площ с Марс в Близнаци в събота. Приятелите ви може да ви изискат нещо, което имате, а вие да не сте доста склонни да го споделите. Помагайте, когато можете, само че не бъдете бърсалка.

След изтощителна седмица прекарайте неделята вкъщи, когато пълнолунието е в Лъв и в зоната на дома ви. Ако сте пренебрегвали фамилния си живот, в този момент е моментът да бъдете по-присъствени и да позволите на някого да се грижи за вас за многообразие. Наслаждавайте се!

Близнаци

В началото на февруари може да се почувствате малко безразлични, когато в петък Церера стане ретроградна в зоната на удоволствията ви. През идващите няколко седмици може да не сте в положение да решите какво желаете да вършиме или какво желаете да създадете. Опитайте се да не се претоварвате.

Все още не е уместно време за работа, когато Венера в Риби прави площ с Марс във вашия знак в събота. Имате огромни хрумвания, само че шефовете ви ви принуждават да вършиме едно и също остаряло нещо. Въпреки че това е разочароващо, запазете концепциите си за по-късно. Те ще ви бъдат нужни.

След неспокойната седмица се отклонете от утъпкания път по време на пълнолунието в Лъв в неделя. Луната във вашата зона на другарство е отлично време да пиете кафе с другари, да изпълнявате поръчки или да отидете на еднодневно пътешестване. И в двата случая вие и вашите истории ще бъдете звездата на всеки диалог.

Рак

Възможно е да има проблеми вкъщи тази седмица, когато в петък Церера ще стане ретроградна в фамилната ви зона. Трудно е да запазите мира, в случай че фамилията ви се движи в две разнообразни направления. Въпреки че може да се чувствате малко без корени, пробвайте се да намерите общ език, като запазите положителния звук.

Възможно е да се наложи да натиснете спирачките във взаимоотношенията си този уикенд, когато Венера в Риби образува площ с Марс в Близнаци в събота. Една напредваща връзка може да попречи на изцелението, което би трябвало да извършите. Това може да докара до разлъка или пауза във всевъзможен тип връзки.

За благополучие пълнолунието в Лъв и вашата ценностна зона в неделя може да ви обезпечи известно утешение. Възможно е да се изкушите да похарчите пари за неща, които ви карат да се чувствате специфични. Само се уверете, че разполагате с пари, с цел да ги платите.

Лъв

През идващите няколко седмици може да зародят проблеми с общуването, тъй като ще ви е мъчно да се концентрирайте, когато в петък Церера стане ретроградна в зоната ви на другарство. Сплетните могат да основат какофония в живота ви, тъй че не разпространявайте нищо, което не е правилно.

Вниманието ви е доста по-фокусирано върху взаимоотношенията ви, когато Венера в Риби прави площ с Марс в Близнаци в събота. В момента сте надълбоко в любовната си мъгла, което може да отслаби някои от обществените ви връзки. Не забравяйте, че салдото е ключът към щастието.

Неделя е значим ден за вас, когато пълнолунието грее във вашия знак. Луната може да ви помогне да навлезете във вашата мощ и да засияете. Това е чудесна вечер да облечете обичаните си тоалети, да излезете на открито и да покажете на всички какъв брой блестящи сте. Забавлявайте се и се изявете!

Дева

Началото на февруари не е доста удобно за портфейла ви, защото в петък Церера минава в ретроградно придвижване във вашата зона на полезностите. През идващите няколко седмици може да ви е мъчно да печелите пари, само че доста елементарно да ги харчите. Опитайте се да изградите по-добра връзка с приходите си, като деянията известна дисциплинираност. Не е належащо да купувате всичко, което видите.

Уикендът не става доста по-добър, когато в събота Венера в Риби прави площ с Марс в Близнаци. Партньорът ви може да се усеща малко уединен във връзката, до момента в който вие преследвате фантазиите си. Многото късни нощи в офиса може да причинят някои проблеми в персоналния ви живот.

Завършете седмицата в персонален проект, когато в неделя пълнолунието е в Лъв и във вашата лечебна зона. Потопете се надълбоко в подсъзнанието си, с цел да разберете себе си.

Везни

Тази седмица не е подобаваща за първи усещания, Везни, тъй като ще се чувствате малко в застой, когато Церера навлезе във вашия знак в петък. През идващите няколко седмици може да се чудите до каква степен в действителност израствате като персона. Ще би трябвало още веднъж да намерите естетика в тялото си, преди да можете да се помирите със света.

Енергийните вампири на работното място може да ви накарат да се почувствате изтощени този уикенд, когато в събота Венера в Риби образува площ с Марс в Близнаци. Хората на работното ви място може да ви попречват да постигнете фантазиите си. Освободете се, без да изгаряте прекалено много мостове.

Може да ви се прииска да потърсите удостоверение от приятелите и общността си по време на пълнолунието в Лъв в неделя. С Луната във вашата обществена зона може да се опитате да станете воин, като помагате на другите. Уверете се обаче, че го вършиме с положителни планове, а освен поради похвалата.

Скорпион

Може да започнете февруари с известна какофония, в случай че пазите доста неща за себе си, когато Церера навлезе в ретроградна фаза в зоната на подсъзнанието ви в петък. Това може да е интервал на привършване, тъй като може да се наложи да изключите някои хора от живота си. Освободете се от взаимоотношенията, които към този момент не ви служат, с цел да се превърнете в индивида, който би трябвало да бъдете.

Разделите не престават през целия уикенд, когато в събота Венера в Риби прави площ с Марс в Близнаци. Може да откриете, че вие и вашият любовен интерес сте просто двама разнообразни души. Вашата промяна може да разбуни някои духове. Не всичко е единствено развлечение и игри.

След цялата тази упорита работа по време на лунния цикъл най-сетне ще получите признанието, което заслужавате, по време на пълнолунието в Лъв в неделя. С Луната във вашата зона на репутацията задачите, за които сте работили, най-сетне се реализират.

Стрелец

Това не е най-подходящото време за основаване на другарства, защото в петък Церера минава в ретроградно придвижване във вашата обществена зона. Студеното февруарско време може да убие всяко зараждащо се другарство. Това не е и идеалното време за основаване на контакти или пазаруване на нови джаджи. Вместо това помислете по какъв начин можете да помогнете на другите във вашата общественост, с цел да намерите задоволство.

Дори най-горещите взаимоотношения могат да замръзнат, когато Венера в Риби образува площ с Марс в Близнаци в събота. Това не е най-подходящото време да визиите някого на фамилията си, Стрелци, тъй като те няма да са доста гостоприемни.

За благополучие седмицата приключва позитивно по време на пълнолунието в Лъв и зоната ви на уголемение в неделя. Това е превъзходен ден за завършения, тъй като имате опция да излезете от рутината и да се забавлявате. Направете скок на вярата и тръгнете независимо в търсене на безредици.

Козирог

В началото на февруари се чувствате по-добре, само че се забавяте, защото в петък Церера става ретроградна в зоната на кариерата ви. През идващите няколко седмици може да не разполагате с продуктивна сила, която да ви помогне да развиете кариерата си. Използвайте това като интервал за размисъл, с цел да решите накъде да поемете.

Няма да се чувствате другарски настроени този уикенд, когато Венера в Риби образува площ с Марс в Близнаци в събота. Този аспект може да ви накара да сте намръщени и да не сте доста разговорливи. Лошите привички могат да разрушат взаимоотношенията ви, по тази причина се пробвайте да поддържате връзка с схващане. Бъдете търпеливи!

Завършете седмицата с мисъл за наследството си по време на пълнолунието в Лъв в неделя. С Луната във вашата зона на промяна ще се замислите за това, което сте създали през лунния цикъл. Ако дейностите ви са нещо, с което се гордеете, отлично. Ако не са, към момента имате време да се измененията.

Водолей

Февруари стартира малко по-неспокойно, защото в петък Церера минава в ретроградно придвижване в зоната на връзката ви. Може да ви е мъчно да разберете всичко - както себе си, по този начин и света към вас. Лесно е да се изгубите в непродуктивни мисли, по тази причина се върнете към корените си, с цел да създадете схващане.

Егото ви може да понесе удар, когато Венера в Риби образува площ с Марс в Близнаци в събота. Възможно е да сте хвърлили доста пари за буен план, който наподобява не е вашето нещо. Не забравяй да проявиш благосклонност.

Завършете седмицата с парна нотка по време на пълнолунието в Лъв и зоната на партньорството ви в неделя. В студената нощ можете в действителност да запалите огън в любовния си живот, тъй че това е чудесна вечер да поканите на среща своята половинка или да придвижите значима връзка на идващото равнище.

Риби

Връзките, които сте считали за безконечни, внезапно се разпадат, когато Церера става ретроградна в зоната на интимните връзки в петък. Внезапният край може да ви изненада, тъй че не забравяйте да скърбите не за това, което сте изгубили, а за това, което е можело да бъде.

Особено когато в събота Венера във вашия знак образува площ с Марс в Близнаци. Този аспект може да сътвори моменти, които да решат или разрушат връзката ви, в случай че би трябвало да изберете дали желаете бъдеще с този човек, или не. Ако не споделяте едни и същи фантазии, Риби, време е да продължите напред.

Завършете седмицата, като се заемете още веднъж с осъществяването на новогодишните си решения по време на пълнолунието в Лъв в неделя. С Луната в зоната на вашите привички вие сте фокусирани върху методите, по които можете да се подобрите. Това е идеалният ден да се погрижите за здравето си и да се погрижите за себе си по способи, които сте избягвали.

Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР