ОвенТази неделя съвсем безсъвестно може да заложите за личния си

...
ОвенТази неделя съвсем безсъвестно може да заложите за личния си
Коментари Харесай

Една зодия жъне любовни успехи, за друга се задават промени

Овен

Тази неделя напълно безсъвестно може да заложите за персоналния си сексапил. Това освен ще ви спести някои старания, само че може и да ви донесе дивиденти. Надяваме се да не отидете прекомерно надалеч.

Телец

От нямане какво да вършиме може да ви хрумнат какви ли не бели. Бъдете деликатни и виновни.

Близнаци

Тази неделя помислете за бюджета ви. Любовта и фантазиите оставете за друго време – там няма да имате триумф. Другото обаче ще постигнете елементарно и ще се чувствате добре.

Рак

Тази неделя е значимо да сте дипломатични. Оставете се на възприятията ви на безвредно място, с цел да не си навлечете неприятности и изхвърляйте ненужното – яд, страдание, паники.

Лъв

Тази неделя избягвайте сериозните въпроси и тематики за разискване с околните ви. Няма да се разберете и това е. Оставете за различен ден.

Дева

Тази неделя дайте късмет на смяната и в случай че някакъв мъничък боязън се опита да ви спре го уплашете с вярата и вярата си, които имате отсега нататък.

Везни

Тази неделя отложете срещите с другари. Няма да ви остане време за тях. Заемете се с неотложните въпроси, които вълнуват единствено вас.

Скорпион

Това е ден за любовни завършения и достижения. Дайте всичко от себе си, с цел да сте удовлетворени. Пък каквото - такова.

Стрелец

Тази неделя ще ви разреши да реализирате доста от персоналните си цели. Освен това ще получите добра вест, обвързвана с материалното ви състояние.

Козирог

Тази неделя не се подавайте на празни приказки. Оставете думите да се леят, само че останете реалисти и не си правете непотребни илюзии.

Водолей

Тази неделя ще имате цялостната независимост да вършиме, каквото си желаете. Внимавайте да не си пропилеете времето, до момента в който се чудите какво да вършиме.

Риби

Тази неделя бъдете благи и кротки. Имате неверна визия за нещо и ще ви би трябвало време, с цел да проумеете истината.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР