ОвенСрещите и запознанствата през този ден могат да изиграят важна

...
ОвенСрещите и запознанствата през този ден могат да изиграят важна
Коментари Харесай

Хороскоп за 14 декември

Овен
Срещите и запознанствата през този ден могат да изиграят значима роля във Вашия живот. Много от представителите на знака през днешния ден ще се сблъскат с сантиментални увлечения, а някои ще се влюбят напълно съществено, и то от пръв взор. Наистина, през днешния ден интуицията Ви е безмълвна и дори ще се скъпи да Ви подскаже въпреки и напълно малко, тъй че рискът да започнете несъответствуващи връзки е значителен. Денят е не неприятен за пътешестване, само че е най-добре да не го вършиме без компаньон. Даже и най-мълчаливия, затворен и неприветлив сателит е по-добър от никакъв. Парите си харчете пресметливо - съществува риск да извършите недомислени и ненужни покупки.

Телец
Съсредоточавайки се върху решаването на финансови въпроси, Телците ще намерят метод доста да подобрят своето състояние. Но парите не са всичко, за което би трябвало да помислите в този момент. Не по-малко внимание заслужават персоналните връзки: в тях се набелязват промени, за които сте длъжни да се подготвите.Заслужава си също да си помислите, какви са Вашите професионални вероятности, защото през днешния ден ще имате действителна опция да ги оцените. Разбирайки какво Ви пречи да извършите кариера, евентуално ще намерите метод да отстраните това досадно затруднение.

Близнаци
За да стане съдействието Ви с другите хора по-плодотворно, поемете грижата за финансовата страна на взаимния Ви живот (или дейност). Това се отнася и до въпросите, свързани с обезпечаване на комфорт, храна, бизнес и бранене на загадка. Освен това отстъпете ролята на идеолог, ментор и очевиден водач. Таква или сходна разстановка на силите ще Ви даде опция да се чувствате в сигурност. Трябва да постигнете изясненост в съпружеските връзки, изключително в случай че ви свързава отговорност към общи деца.

Рак
Днес ще бъдете непостижим експерт за реализиране на невъзможното.Само не се претоварвайте с поръчки. При това на Вашия обичан човек ще бъде мъчно да беседва с Вас за усеща, защото ще бъдете прекомерно заети.За задачата той ще направи всевъзможни опити и в случай че имате някаква опция, помогнете му с цел да решите тази не лека задача...

Лъв
Върнете се във водовъртежа на събитията и запретвайте ръкави. Ще би трябвало пламенно да се заемете с работа, с цел да помогнете на останалите. Трябва да станете пълководец на играта, заслужен за удивление. Дори и да не сте във екстаз от вероятностите да отложите своята ;лична работа, ще се наложи да поставите общата цел пред Вашата лична. В края на крайщата всички Ваши жертви ще надделелят над възприятието за нужда, а от това ще придобиете по-голяма убеденост в себе си.

Дева
Проектът, с който се занимавате в професионалната сфера или взаимно с приятелите. Е почнал да боксува на място. Днес ще доближи онази точка, когато нещо би трябвало да се случи и той да помръдне от мястото си, или да го зарежете. Останалите ще се извърнат към Вас за решение, разчитайки на Вашия опит и умения. Даже и да не сте уверени по какъв начин би трябвало да се работи по-нататък, постъпете по този начин, както Ви подсказва интуицията. Имате някакви хрумвания какво би трябвало да се предприеме преди всичко, и това ще Ви помогне да предотвратите обстановка, в която всеки ще дърпа колата в друга посока. Ако оглавите работата, тя безусловно ще приключи с триумф.

Везни
Опитайте се да прекарате деня умерено, като избягвате непотребните разтърсвания и в случай че не се пробвате да решавате свръхсложни задания. Умението да се задоволявате с малко и тъкмо да оценявате своите благоприятни условия ще са Ви нужни, в случай че планирате да посветите деня си на превъзмогване на професионални компликации. Финансовата картина е постоянна. Може да се вършат огромни покупки и крупни вложения - няма да похарчите парите си на вятъра. Старайте се да избягвате както физическите, по този начин и прочувствените натоварвания, тъй като може да станат причина за неуспехи.

Скорпион
Определено не Ви доближават нови усещания. В резултат на това се появява предпочитание, въпреки и малко да измененията живота си, а това „ нещо ” може да е всичко, което Ви попадне пред погледа, да вземем за пример връзките с човек, който откровено Ви обича, и към който на процедура сте доста привързани. Промените могат да носят както положителен, по този начин и отрицателен темперамент, защото ще се ръководите извънредно от страсти., мимолетни стремежи и прищявки. Редом с Вас има човек, който е подготвен да Ви удържи от недомислени действия, да Ви даде добър съвет и да помогне за реализацията на сполучлив проект. Но Вие настойчиво ще преследвате своята линия, и както ще покаже времето - на вятъра....

Стрелец
Днес настроението няма да бъде доста устойчиво. У Вас ще се появи предпочитание да научите нещо ново и да се покажете от непредвидена страна. Добре ще преминат срещите Ви с другари и е значимо през това време да не злоупотребявате с алкохола. Вероятно е пораждане на нови хрумвания за творчество, само че ще бъде много комплицирано те да се развият, тъй като доста ще се отвличате по други задания.

Козирог
Денят е обвързван с изненади. Вероятно е непланувано посрещане на посетители. Имайте поради, че неканените гости ще остант дълго време, тъй че бъдете подготвени да се постесните и да се примирите с някои неудобства. Доста мотиви за наслада ще имат Козирозите, ценящи фамилните връзки. Ще ги зарадват вести, отнасящи се до родителите и до по-възрастното потомство. Романтична среща ще остави у Вас извънредно удобно усещане.

Водолей
Опитайте се да внушите на Вашите другари и сътрудници, че дори да са напълно явно банални, движимостите може да таят в себе си бездънен смисъл. Да се открие какъв е той, е задача почтена и доста поучителна. Ако въпреки всичко откажат, пробвайте се да го приемете с схващане.

Риби
В живота Ви стават прекомерно доста неща, само че това не е за удивление, защото Вие съществено сте се заели с промени. Може обстановката да се развие непредсказуемо, само че все-пак се постарайте да преодолеете тези компликации. Всички промени са стрес, та дори и тези, които са път към реализиране на по-добро. Може да се наложи да измененията старите настройки и модели на държание, които са останали непроменени прекомерно дълго време. Запазете успокоение: доста скоро всичко ще се подреди. /lamqta.com
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР