ОвенСпасява коте на покриваАко не е на покрива да спасява

...
ОвенСпасява коте на покриваАко не е на покрива да спасява
Коментари Харесай

Ето къде може да откриете всяка от зодиите

Овен
Спасява коте на покрива

Ако не е на покрива да избавя котенце и не скача с парашут тъкмо в този миг, значи най-вероятно виси на рапел под някакви страховити скали. Колкото и да е необичайно, не е мъчно да откриете Овена, в случай че сте негов непосредствен. Представителите на този знак нормално дават цялостен доклад къде се намират и какво правят във всеки миг. В събота и неделя яхва прахосмукачката и вилнее с нея из у дома, само че по-добре е да не го безпокоите по това време.

Телец
Блаженства на дивана 

Телецът блаженства на дивана. Там си почива, откакто се е повъртял в кухнята и си е спретнал приятна закусчица сред обяда и вечерята. Понеже е познавач на нещата от живота, съумява да си открадне приятни мигове, даже когато е най-зает. Ако не е у дома, значи отново е отпътувал да се поглези на спа, в някой планински курорт или на морето. За пред хората работният Телец или е на семинар, или е на обучителна стратегия или на среща с бизнес сътрудници.

Близнаци
В колата или в самолета

Близнаците ще ги откриете в колата. Или в самолета, на кораба, изобщо – там, където на другите зодии доста им се желае да бъдат, само че не им стиска. “Ах, какъв брой обичам да пътувам! ”, възкликват едни хора, а в същото време други – Близнаците, от дълго време са отпрашили занякъде и въобще не чуват тази имитация. Ако желаете да ви чуят, обадете им се по телефона. Представителите на този знак могат да преглътнат някои неудобства, само че не и неналичието на връзки.

Рак
В кухнята – готви

Леко запотен и почервенял, Ракът с припрени придвижвания хвърля стиска кардамон в димящата тенджера, смъква от котлона тиган, слага различен съд и в промеждутъците кълца на ситно зелени подправки. Разбира се, че ще откриете този домакински дух да хвърчи из кухнята. Щом не шета, значи към този момент е приседнал на масата с чашка в ръка – за утешение след всичкото това готвене. Ако няма деца, ще го откриете и след работно време в офиса. Много е съзнателен!

Лъв
На спа е и си прави селфи

Лъвът най-вероятно към този момент се излежава на плажа. Преди да се стопли времето беше в планината да покара сноуборд, поглези се и с цялостен цикъл сауна, масаж и козметик, в случай че се съди по селфитата в обществените мрежи. Не бързайте да завиждате – те също работят или учат. Точно като вас, и те си имат домашни задължения. Просто по-добре умеят да си подреждат нещата тъй че хем да си свършат работата, хем да им остане време за театралничене и отмора.

Дева
В един по-добър свят

Въпросът е не къде е Девата, а къде би желала да е: у дома, в един по-хубав свят на ред, непорочност и персонална цялост. Обикновено представителите на този знак обичат да си седят вкъщи. Само че там от време на време има дразнители: разпилян мъж или брачна половинка скандалджийка, арогантна свекърва/тъща, шумни съседи. За да не изпитва възприятие за виновност, Девата стои до късно на работа. Или пък сграбчва детето и го повлича на безумно дълги разходки по градинките.

Везни
Не е безусловно в мола

Кога за последно сте стъпили в търговски мол? Според една безусловно недоказана статистика, 75% от хората, които се шляят по магазините, са Везни. Авторите й се обосновават с това, че Везните обичат красивите и маркови движимости и изпитват наслаждение да пазарят. Тези създатели не са отчели обстоятелството, че живеем във века на електронната търговия, а Везните не са най-големите лапнишарани и несъмнено не биха си купили нещо на десетократно по-висока цена.

Скорпион
Излежава се в леглото

Ако някой упорства, че Скорпионите са извратени сексманиаци, които не стават от леглото, може и да не е изцяло прав. В отношението им към секса постоянно няма нищо маниакално – просто здравословен вкус. Единствената истина в това изказване е, че Скорпионите си обичат леглото. Когато няма с кого да опитват тантрически практики и в случай че не им се постанова да вървят някъде, те могат през целия ден да се помотават по пижама сред спалнята, хола и кухнята.

Стрелец
Търсете в обществените мрежи

Няма смисъл да го търсите вкъщи му. Стрелецът от време на време преспива там, само че надали ще го уцелите. В множеството случаи е на открито: на улицата, по заведенията, във фитнес залата, на тенис корта, на път, по села, гори и планини. Не се задържа дълго на едно място. Едва ли някой знае къде е тъкмо в този миг, тъй като Стрелецът рядко дава доклади, когато го питат. Следете профила му в обществените мрежи. От него може да се досетите къде да го търсите.

Козирог
На работното място 

Козирогът може да няма друго, само че има привички. Става в еди какъв брой си часа, излиза едновременно, след работа се среща с този и този другар. Най-лесно ще го откриете на работното му място – там го намират кредиторите и призовкарите. Ако ли не, търсете у дома в хола. Макар и на драго сърце да обича да излиза вечер с другари, Козирогът е домошар. Той обича да остава уединено с най-умния човек, който познава – т.е., със себе си.

Водолей
През гори и води

Оглеждайте се по горските пътеки, взирайте се деликатно в бунищата от отпадъци, нахвърляни нелегално измежду природата. Ще го познаете по това че мъкне торба със събрани от него боклуци и се оглежда с вярата да види кофи за разделно изхвърляне. В гората! Водолеят обича природата повече от всичко, само че тъй като мисълта му малко се рее във висините, от време на време не се сеща, че посред дивото надали ще откри къде да изхвърля разделно.

Риби
Търси съкровища на битака 

Търсете Рибите при психотерапевта. Ако не са там, значи за тях към този момент е прекомерно късно. Представителите на този знак са извънредно интуитивни и следват повелята на вътрешния си глас. А тя от време на време ги води на странни места – на битака, в изоставено село, където си откриват същински съкровища по отключените и полуразрушени къщи. Понякога Рибите имат потребност да останат сами, тъй че просто изчезват, без да кажат къде отиват.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР