Овен Ще сте изпълнени с любов към околните и ще се

...
Овен
Ще сте изпълнени с любов към околните и ще се
Коментари Харесай

Ето какво вещаят звездите в четвъртък

Овен
Ще сте изпълнени с обич към близките и ще се чудите по какъв начин да им извършите живота по-хубав. Не подценявайте креативните си импулси и не се опитвайте да демонстрирате самостоятелност.

Телец
Масажите и маските на тялото през днешния ден ще надминат всичките ви упования. Денят може да бъде кондензиран със събития, в случай че не зацикляте върху съмненията си, а самоуверено се впуснете напред, следвайки концепцията за съгласие и взаимна работа.

Близнаци
Днес се предлага поход по магазините. Няма да имате огромно предпочитание да пръскате пари, може би това е симптом на приближаваща се меланхолия? Може би ви потиска някоя дреболия във външния ви тип, ами просто я поправете.

Рак
Не демонстрирайте минусите си, с цел да покажете непукизъм, това несъмнено ще ви навреди. Изхвърлете всичко ненужно от главата си и просто се забавлявайте с това, което вършиме.

Лъв
Разчитайте основно на себе си и на никой различен. Проблемите, които ще се появят ще са тестване за човешките ви качества. Усещането да сте свободни е прелестно, само че дали по този начин не нарушавате свободата на някой различен?

Дева
Много подобаващ ден за търсене на нова работа. Не се старайте да преизпълните проекта си. Не позволявайте на негативните страсти да ви завладеят.

Везни
Успешно ще е общуването ви с хора от други култури. Днес жадно ще поглъщате информацията, която долита до ушите ви. Внимателно се отнасяйте с хладния въздух, тъй като това може да докара до болки в кръста.

Скорпион
Успешен миг за внасяне на реформаторски хрумвания и изобретения. Нови финансови приходи не се плануват, тъй че използвайте рационално наличните.

Стрелец
Очертават се проблеми в работата - тестване за волята и човешките ви качества. Тежко стартирате деня, само че с малко повече непримиримост и огромна доза усмивки, ще сложите всичко по местата.

Козирог
Хората към вас ще ви основават много инфарктни обстановки или най-малко вие ще ги възприемате по този начин. Не се опитвайте да намерите вътрешно равновесие като харчите безумно, има други неща, които могат да ви балансират, да речем танците и музиката.

Водолей
Не бързайте прекомерно.Направете нещо хубаво сутринта, с цел да ви е положително настроението през целия ден. В никакъв случай не се доверявайте на едва познати хора нито по парични въпроси, нито по любовни.

Риби
Финансовите запаси са лимитирани. Постарайте се да методите към покупките оптимално рационално. За жал, са вероятни изключителни разноски. Най-важното през днешния ден е да не вярвате на примамливите оферти преди да сте разбрали защо иде тирада.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР