ОвенЩе е добре да посветите периода на пътувания, срещи, по-активна

...
ОвенЩе е добре да посветите периода на пътувания, срещи, по-активна
Коментари Харесай

Седмичен хороскоп на Алена

Овен

Ще е добре да посветите интервала на пътувания, срещи, по-активна връзка и придвижване. Ако желаете да стартирате нещо ново, може да предприемете дейности след сряда.

В партньорските си връзки внимавайте да не предизвикате различия. Погрижете се за здравословното си положение, като се отървете от някои нездравословни привички.
 

Телец

За вас през идната седмица, по-конкретно след вторник, настава интервал на по-засилена връзка и интензивно другарство с близките. Може да вършиме покупки, да пътувате, да сключвате покупко-продажби и да подписвате контракти, както и да стартирате планове. Не прекалявайте с нищо, защото това може да се отрази зле на здравето ви.

 

Близнаци

За вас стартира нов интервал. Захващайте се със дилемите и проктите си. Възможно е да проявявате по-слаба разпоредителност и да не сте толкоз дейни, само че за сметка на това ще сте способни да се задълбочавате и да стабилизирате всичко, с което се занимавате. Проявявайте качеството си да запазвате самообладание и успокоение, тъй като ще спечелите с сходно държание.

 

Рак

Необходимо е да се грижите добре за здравето си. В това отношение от изгода ще ви бъдат потребните привички, умереността и спокойствието. Особено целесъобразни са дихателните извършения. До сряда е целесъобразно да обърнете внимание на партньорските си връзки, а по-късно може да пътувате или учите сполучливо.

 

Лъв

През идната седмица е добре да отделите повече време за нови планове и да се посветите на задачите си. Проявявайте самообладание и успокоение и се отнасяйте съществено и практично към уговорките си. Проверявайте добре делата си и не оставяйте нищо на случайността. Вижте от какво желаете да се освободите и действайте самоуверено.

 

Дева

След средата на идната седмица може да пътувате до далечни дестинации и да завържете нови контакти или работа с хора от чужбина, в случай че имате интерес в тази сфера. Възможно е инициативността и интензивността ви да намалеят, само че за сметка на това ще поемате долгосрочни задължения. Ще се почувствате по-спокойни, ще бъдете търпеливи – качества, които ви носят изгода.

 

Везни

Внимавайте да не се появят различия в връзките, които поддържате – това се отнася както за сътрудниците ви, по този начин и за хората от близкото ви обграждане. Не проявявайте прекомерна емоционалност и не драматизирайте – това може да провокира нежелателен резултат в партньорските ви връзки. Насочете силата си към креативен занимания.

 

Скорпион

Започва интервал, подобаващ за по-активно другарство в областта на партньорските ви взаимоотношения. Ако желаете да се случат някакви промени в тази област, добре е да ги обсъдите с индивида до вас, като проявявате успокоение, схващане и самообладание. Седмицата е подобаваща за трансформации и за освобождение от остарели модели.

 

Стрелец

През тази седмица внимавайте, в случай че зародят различия с хората от приятелския ви кръг и с тези в дома ви. На работното ви място също ще е добре да се стремите към съгласие. Възможно е да се случат промени в любовния ви живот или в връзките с обичани хора. Грижете се добре за здравето си и не се преуморявайте.

 

Козирог

И през идната седмица ще продължава да е настояща тематиката за измененията в дома ви. Ще изпитвате нужда да си изолирате, да останете уединено със себе си, с цел да обмислите нещата, да си извършите равносметка и да потърсите вътрешен покой, който няма по какъв начин да постигнете по различен метод. Интуицията ще ви подскаше кое е положително за вас и кое не.

 

Водолей

Предстоят ви доста нови и ползотворни запознанства. Идната седмица е подобаваща за покупки, за водене на договаряния, за подписване на покупко-продажби и за пускане на нови каузи. Грижете се добре за здравето си, без да прекалявате с нищо, стремете се да постигате успокоение и вътрешен баланс. Внимавайте да не се въвличате в спорове с обичаните си хора.

 

Риби

Възможно е през дадения интервал в дома ви да зародят конфликтни обстановки. Най-добре се стремете да постигнете съгласие в партньорските си връзки – това се отнася освен до персоналните, само че и до контактите ви в бизнеса. Много от вас ще би трябвало да преодолеят склонността си да се носят по течението – пробвайте се да поемете нещата в свои ръце.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР