Овен С несдържана агресия На откровена обида реагират несдържано, безразсъдно и дори

...
Овен
С несдържана агресия
На откровена обида реагират несдържано, безразсъдно и дори
Коментари Харесай

Как се обиждат зодиите

Овен

С несдържана експанзия

На откровена засегнатост реагират несдържано, неразумно и даже войнствено. Овните избират директното разрешаване на казуса пред някакви си там тактичности и учтивости. След това съжаляват, в случай че са изрекли прекомерно груби думи или, не дай Боже, са налетели на пердах. В такива случаи няма да се извинят на пострадалия, само че може да се опитат да изкупят виновността си по различен метод – с подарък, вечеря или някакъв жест. Овните не таят дълго обидата и не са отмъстителни.

Телец

Като луда крава

Телците са докачливи, само че търпеливи и може дълго да носят обидата в сърцето си. Те имат вяра в силата на разсъдъка и считат, че при положително предпочитание двама души все ще съумеят да се схванат. Телецът има мислено (или реално) черно тефтерче, в което вписва всяко ваше провинение. При струпване на сериозна маса, следва гърмеж! Телецът се трансформира в луда крава. След като ви прободе, изпотъпче и измете с вас пода, той ще драсне две дебели черти през името ви. Край! Вече не съществувате за него.

Близнаци

С компромати

Родените под този знак не обичат директни борби и вършат всичко допустимо да не попадат в такива. Затова скрие ли се от радара ви Близнакът, да знаете че е надушил спор и по тази причина ви заобикаля. Ако въпреки всичко го се скарате, ще ще разберете какъв брой неуместно сте го подценили. Удивително е количеството обиди и компромати, които може да избълва по ваш адрес. И след абсурда не се надявайте на реванш или помиряване. За да си няма грижа, Близнакът просто ще не помни, че съществувате.

Рак

Минно поле е

Червен като рак – с този израз описваме човек, който е поаленял от яд или разстройване. Зодиакалният знак Рак не почервенява от яд, а побледнява. Той резервира обидата и мъсти – систематично, с дребни и директни, доста точни удари, комбинирани с обвинително безмълвие. По принцип общуването с Рака е като разходка в минно поле – не се знае по кое време ще настъпиш противопехотната мина и ще останеш без крайник. Ако приказваш, може да го засегнеш с думи, в случай че мълчиш – отново ще го изтълкува превратно.

Лъв

Посича с думи

Царственият Лъв няма да губи време да се разправя с вас. Щом сте го обидили, следва мълниеносен ответен удар – постоянно несъразмерен на размера на обидата. Лъвът ще извади нескрито всичките ви провинения, кирливи ризи и гафове, с цел да ви унизи, до момента в който тотално ви смаже самочувствието. Тази остра реакция на обидата се дължи на неговото свръхразвито самолюбие. Думите им по този начин тежко нараняват, че в някои случаи пострадалите избират да им бяха хвърлили един възстановителен пердах. За благополучие, както и при Овена, тази стихия бързо отминава.

Дева

Наказва рефлекторно

Нетактична забележка или несполучлива смешка може да нанесе сериозен честен ущърб на скромната и самокритична Дева. Този знак обича точните връзки – танто за кукуриго. При първо провинение ще ви изключи от Кръга на доверието. Трябва дълго да се подмазвате и да потвърждавате своята честност, до момента в който убедите Девата да ви одобри още веднъж. Но по-късно ще си има едно мислено и при последващо нарушение може да последва безсърдечен удар. Понякога нанесен даже непредумишлено, рефлекторно.

Везни

Клепа ви пред всички

Везните одобряват обидата във вътрешността. Те не са от знаците, които могат стремително да отвърнат на удара. Понякога по този начин се разстройват, че им би трябвало известно време да осмислят какво са им предизвикали. И до момента в който го осмислят, обикалят да се жалват на куцо, кьораво и сакато. Разчитайте, че освен това може да издадат и най-интимните ви секрети, само че по този начин украсени, че да излезете същинско страшилище. По-безопасно е да не влизате в спор с Везна, само че пък е елементарно е да се сдобрите – би трябвало просто да се извините.

Скорпион

Жили отровно

Извадете му от девет кладенеца вода, приведете най-достоверните доказателства, наливайте колкото си щете логичност и здрав разсъдък в ушите му – щом се е разсърдил, Скорпионът става ням, безсърдечен и неутешим. За него гневът е сладостен като меда. Затова свадите със Скорпион се разрастват неудържимо, като летен горски пожар. Неговата гняв се материализира в нечовечен жлъч и злокобни словесни удари под кръста. Скорпионът жили отровно с цялата мощност на своите досетливост и разсъдък.

Стрелец

С брутално нахлуване

В конфликтни обстановки Стрелецът демонстрира забележителна въздържаност. Той заобикаля разногласията, като не обръща внимание на оскърбленията. Ако съумеете да пробиете бронята му от равнодушие, пазете се. Ще има пъкъл под небето. Нападението ще бъде брутално – с деформиране на обстоятелствата, безмилостни обиди и насмешки. Ще направи всичко допустимо да ви смачка с думи. Но пък му минава бързо и елементарно се сдобрява. Трябва единствено да деянията приятелско отношение и всичко ще бъде забравено.

Козирог

Отклонява спора

Козирогът нормално съумява да избегне споровете или най-малко да откри най-правилния път за мирното им разрешаване. Тази миротворческа активност обаче не го изпълва с вътрешно самодоволство от добре стореното. Напротив – нещо неприятно стартира да го човърка. И тогава се зараждат фантазиите за възмездие. Все отново обидили са го, виновният би трябвало да си получи възмездието. Ударът ще пристигна от непредвидена посока. Ако се скарате с началник Козирог, забравете вечно за покачвания, възнаграждения и командировки.

Водолей

Реагират нетипично

Поведението на Водолея е нелогично и нетипично в очите на останалите знаци. Не е ясно по какъв начин ще реагират на обидата. Може да махнат с ръка и да се изкикотят, а може да изслушат упреците ви безшумно и умислено. Много рядко се случва и да си изтърван нервите шумно и напоително. Или пък ненадейно да станат и да изчезнат – от помещението, даже и от живота ви. Не са отмъстителни, само че от време на време нещо в тях се пречупва и тогава просто стопират да поддържат връзка с наранилия ги човек.

Риби

Стават зли, само че за малко

Всички са чували за онази жена, която, с цел да отмъсти на погрешния си мъж, изпотрошава жилището, размазва колата, унищожава му репутацията и, откакто изтегли всичките му пари, драсва на екзотична екскурзия. Е, Рибите не са от тях. Те са докачливи и от време на време избухват, като освен това стават доста зли. Но след абсурда бързо им минава и не търсят възмездие. Неприятно е само това, че в това време ще хукнат по съседки, другари и родственици да се оплакват от нанесената засегнатост.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР