ОВЕНПроведете неотложен делови разговор. На работното място трудно се задълбочавате

...
ОВЕНПроведете неотложен делови разговор. На работното място трудно се задълбочавате
Коментари Харесай

Блестящ ден за представителите на някои зодиакални знаци

 ОВЕН

Проведете наложителен настоятелен диалог. На работното място мъчно се задълбочавате в отговорностите си, тъй като сте се отдали на фантазии за пътешестване. Въпреки това ще постигнете замисленото. Възприемайте професионалните проблеми умерено и въздържано и се подгответе за работа, с цел да не пропилеете целият ден в кахъри. Не изневерявайте на половинката си. Ще предизвикате реакция, която няма да ви хареса и ще ви отдалечи. Не разчитайте на хармонични полови връзки, поради вашето държание, което е раздразнило интимната ви половинка.

ТЕЛЕЦ  

Ще осъществите проектите си с неизменност. Не се тормозете и не изпадайте в меланхолия. Притеснени сте поради среща с ваши сътрудници, които не ви поддържат, само че през днешния ден ще се решат да го сторят. Откажете се от начинанията, в случай че са свързани с вложения, за които не сте си обезпечили средства. Вечерта бъдете нежни и благи с околните си. Чувствата ви принуждават да се разкъсвате сред две връзки. Не наранявайте интимния си сътрудник с невярност и секс със инцидентни сътрудници, откакто ви е познато страданието на сърцето.

БЛИЗНАЦИ

Промените на вашето работното място са удобни. Ще се наложи да се свържете с хора, които могат да са ви потребни. Не се задълбочавайте в рецензията и не се сърдете, а извлечете поза за себе си. Ще ви зарадват високи доходи, както и оферти, които още през днешния ден е редно да обсъдите с сътрудниците си и да дадете отговор. Вечерта останете с околните си, които са наслада ще ви основат приятни страсти. Не канете посетители, а в случай че ви изненадат не оставайте до късно. Сексът ще ви достави следващото наслаждение, само че вземете нужните защитни ограничения.

РАК

Не срещате компликации по пътя си, тъй като те са знак, че може и да сте се отклонили в друга посока. Бъдете деликатни, с цел да не неуспехите сполучливия печеливш ден. Промените в материалното ви положение могат да бъдат най-вече възходящи. Зависи от метода, по който ще се визиите и от умеенето да защитавате позициите си. Създайте естетика в връзките в фамилията си, а и наближават празници, които е редно да изкарате в положително въодушевление и с доста забавление. Вечерта си почивайте и в случай че имате предпочитание за секс, не пропускайте да си доставите наслаждение в интимните си мигове.

ЛЪВ

До обед сте дейни на вашето работно място и отхвърляте незабавните си задания. Следобед ви чакат разочарования, подбудени от преждевременно взети решения. От вас зависи да ги избегнете с такт и самообладание. Отложете непланираните срещи и диалози, с цел да си спестите спорове, поради неналичието на хрисимост сред вашите сътрудници. Вечерта се пробвайте да си върнете хармонията в фамилните връзки. Извинете се на обичаните си хора, поради държанието, с което ги отдалечихте от себе си. Липсата на естествен полов живот ви изнервя.

ДЕВА

Колкото и да ви е неприятно анализирайте дейностите си и бъдете виновни. Очаквайте финансови проблеми. Проявете толерантност към вашите близки и проведете прям диалог. Пред вас се обрисува опцията да сключите преференциален контракт. Не го правете без да сте решили вероятния риск, с цел да не изгубите всичко. Ако сте фамилни или имате сериозна връзка вечерта поканете обичания на ресторант, само че бъдете единствено двамата. След вечерята го приласкайте, бъдете нежни и благи и се отдайте на полови удоволствия.

ВЕЗНИ

С работата си още веднъж се справяте ослепително. Отложете деловите пътувания, тъй като дилемите ви на работното място са по-важни от командировката. Бъдете правилни към сътрудниците си и им благодарете за оказаната помощ. Заради демонстрация на доверчивост и наивност може да си създадете проблеми на работното място. След края на работния ден останете с обичания си вкъщи или отидете на ресторант с другари, в случай че желаете да докажете, че не го обсебвате. Сексът ще ви подейства разтоварващо, по тази причина не се отхвърляйте от него.

СКОРПИОН

Днес сте прекомерно прочувствени. Отменете плануваното пътешестване. На работното място проведете разяснителни диалози с вашите сътрудниците и с управлението за новата си работа. Не са изключени неточности, подбудени от употребена, само че непроверена от вас, неправилна информация. Ще доведат до финансови загуби, за които сте си отговорни сами. Приберете се вкъщи и се отдайте на отмора и сантиментални мигове. Решите ли да изяснявате връзките си, ще си създадете съществени проблеми с интимния сътрудник и ще се лишите от секс, в случай че сте по-напористи, освен това без причина.

СТРЕЛЕЦ

Изпълнени сте с готовност за дейна работа, тъй като знаете, че тя ще ви донесе материални триумфи и самопризнание. Те са от голямо значение за вашето самочувствие. Не отлагайте реализацията на проектите си, в случай че желаете да постигнете триумф в бизнеса и не позволявайте интервенция на странични хора, които нямат визия какви цели сте си сложили. За страдание към момента не сте нормализирали връзките си вкъщи. Бъдете деликатни с околните си. Не изневерявайте и не ги принуждавайте да ревнуват. Влюбили сте се безнадеждно. От вас зависи да съхраните възприятията си и да спечелите сърцето на обичания човек.

КОЗИРОГ

Проверете деликатно преди сключване финансовите документи и банковите извлечения. В противоположен случай рискувате да претърпите загуби. Разчитайте на интуицията си, в случай че се постанова да убеждавате някого в правотата си и да потвърждавате професионализма си. Не проявявайте прекомерна интензивност на работното място. Осъзнайте, че огромната ви обич ще ви помогне да излекувате всичките си душевни рани от предходна връзка и не се колебайте да се отдадете напълно на възприятията си. За следващ път сексът ще ви подейства ободряващо след напрегнатия ден.

ВОДОЛЕЙ

Ваши неприятели ненадейно може да усложнят живота ви. Бъдете деликатни и не споделяйте проектите си. Отложете начинанията. Въведете ред на работното си място. Отложете и плануваните настоятелен диалози, които няма да ви донесат триумф. Непредвидени разноски може да нарушат стабилността на бюджета ви, в случай че харчите безсистемно. Изживявате сантиментална обич и сте безпределно щастливи, само че като че ли надълбоко в себе си се страхувате дали в действителност е предстоящата от вас. Сексуалните ви връзки са хармонични. Сексът с обичаните ви хора отстранява напрежението и умората.

РИБИ

Вложете парите си във към този момент изследван рентабилен бизнес. Бъдете самокритични, в случай че видите, че допускате неточности и се извинете, като незабавно ги отстраните. Печелите уважението на сътрудниците си. Трудностите, които блокират професионалните ви отговорности, са повода да не работите интензивно, само че е добре да мобилизирате силите си. Вечерта очаквайте приятни сантиментални мигове. Семейните дами да се пазят от невярност, тъй като ще ги разкрият. Говорете намерено с сътрудниците си за вашите стремежи, с цел да избегнете проблемите, поради липса на естетика в интимните мигове.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР