ОвенПрочетете ощеЗнаете точно какво искате и сте доста нетърпеливи да

...
ОвенПрочетете ощеЗнаете точно какво искате и сте доста нетърпеливи да
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 28 октомври: Лъв- забавлявайте се, нужда от промяна за Скорпион

Овен
Прочетете още
Знаете тъкмо какво желаете и сте много нетърпеливи да го получите. Успехът ви е съвсем изцяло обезпечен, само че въпреки всичко несъмнено би трябвало да се държите по най-хубавия метод. Спомнете си за най-близките ви в стремглавото ви устремяване към задачата ви. Ще би трябвало да видите множеството, в случай че не всички, от тези хора след тръпката от успеха и е по-добре да не се постанова да се извинявате, че сте поели към неверната посока вероятно.

 

Телец

Някои от вас ще се сблъскат лице в лице с нова личност, която има премного познания и реторика. Вашата отвореност ще бъде към проучването на нови мисловни хоризонти, съчетани със силата на вашата персона. Това ще ви накара да изграждате мостове, които може просто да се окажат непрекъснати. Изследвайте тази възможна среща, във допустимо най-пълна степен и би трябвало да харесате това, което научавате. Понякога би трябвало да си напомняте, че постоянно си коства и да рискувате.

 

Близнаци

Очаква ви неочакван поврат на събитията, само че може да е тъкмо това, от което сте се тормозили, че няма да се осъществя. Бихте могли да възкликнете, да не вярвате на очите си и да се възрадвате, че това, което не сте очаквали е към този момент факт. От друга страна, бихте могли да признаете интуитивното си качество, да извършите най-хубавото като разбор, от което в последна сметка да останете удовлетворени от по този начин стеклите се условия. Те могат да се окажат много потребни.

 

Рак

Вероятно събирате смелостта да скъсате връзките си с много противен прочут или подигравателен другар на другар, който ви кара да се чувствате по-зле, откакто сте прекарали време дружно. Вашето огромно придвижване към свободата ви кара да се чувствате по-пролетни, по-щастливи и по-свободни, да не приказваме и по-уверени! Излезте и отпразнувайте своя персонален ден на самостоятелност по собствен личен моден метод.

 

Лъв

Вашето възприятие за развлечение и възторг са заразителни и притегляте доста почитатели на ваша страна. Сега просто би трябвало да решите какво да вършиме с тях! Вие сте основният мозък зад тази разрастваща се маса от симпатизанти и всички ще чакат да видят какво с какво ще ги изненадате прелестно и  през днешния ден. Вашата съществена грижа ще бъде, по какъв начин да увеличите заниманието на всички и с подобен тип мотивация всичко би трябвало да върви безпрепятствено.

 

Дева

Трябва да излезете и да предприемете пътешестване към друга дестинация на мислене, за ваше положително ще бъде. Въпреки че първоначално може да мърморите поради неочакваната смяна на проектите, би трябвало да се върнете, чувствайки се освежени и съживени, тъй че давайте напред и оставете безвредните си пътища. Винаги можете да се върнете към тях по-късно, в случай че ви липсват. Кой знае? Може даже да научите нещо ново и ужасно, което да стане непрекъсната част от живота ви.

 

Везни

Днес би трябвало да признаете грешките си и освен това бързо! Вашата сила ще ви тласка да признаете това, към което сте били устремени, но плахостта ви е възпирала. Дългът и отговорността са значими, само че също по този начин би трябвало да освободите място за малко повече размисъл преди първата крачка, това е потребно, с цел да върнете блясъка в очите си! Всяко отсрочване и  никакви старания за правота ще докара до отегчителен живот, а точно това би трябвало да избягвате.

 

Скорпион

Необходимо е да извършите смяна на морала, изключително вашия личен, като главен приоритет. Вашата сила сигурно ви даде късмет да извършите тъкмо това. Възможно е някой от вашето обграждане да ви изкушава със своето фриволно купонясване и може да ви предложения да последвате неговия безреден манталитет. Въпреки че в началото може да не сте склонни, но по-скоро любознанието ви надделее над всевъзможни опасения, с фантастични резултати, тъй че внимавайте!

 

Стрелец

Прегърнете непредвиденото през днешния ден, като че ли е остарял, от дълго време загубен другар. Докато огромните изненади и огромни промени карат другите хора да са нервни и нападателни, вие сте се научили да се възползвате от всяка опция, която Вселената ви изпраща. Това отношение подсигурява, че ще си прекарате фантастично, без значение какво ще се случва. Ако са хвърлили камък против вас, знаете по какъв начин да го превърнете в букет от уханни цветя!

 

Козирог

Ще ви тестват през днешния ден, но не се паникьосвайте! Това не е последната планетарна дума за вашите проекти. Имайте това поради, преди да вършиме прибързани изводи или да се ангажирате с някакъв курс на деяние. Това, с което се сблъсквате, в действителност не е толкоз огромна работа в огромната скица на нещата, колкото и интензивно да наподобява. Запазете самообладание и преценете позицията си. След като преодолеете страха, би трябвало да видите просто съответното решение.

 

Водолей

Вашата сила е подобаваща за всевъзможни проекти за разширение на мозъка и поощряване на растежа. Готови ли сте за това? Тези насочени към растежа прекарвания може да не дойдат при вас във форма, която можете да разберете неотложно, тъй че не забравяйте да поддържате отворен и фокусиран разум, до момента в който изпълнявате ежедневните си действия. Способността ви да обръщате внимание на верните сигнали е извънредно значима!

 

Риби

Отстоявайте на желанието си да сновете и да подреждате всичко през днешния ден. Колкото по-объркани са нещата, толкоз повече благоприятни условия има в тях. Ако просто напъхате всичко в една кутия, може да се откъснете от някои извънредно значими благоприятни условия. Осигурете си задоволително място за напредък и разширение през днешния ден. Опитайте малко духовни извършения, с цел да поддържате тялото си гъвкаво и да извършите същата магия върху мозъка си!

 

*Това са систематизирани прогнози, основани на вашия лунен знак. А не персонализирани прогнози!

 

Хороскопът е направен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР