ОвенПрочетете ощеЗа необвързаните днес може да срещнете потенциален партньор на

...
ОвенПрочетете ощеЗа необвързаните днес може да срещнете потенциален партньор на
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 17 февруари: прекрасен роман Овен, Телец- ще се справите с проблемите си

Овен
Прочетете още
За необвързаните през днешния ден може да срещнете евентуален сътрудник на работа. Това може да е началото на прелестен разказ или началото на по-сериозна връзка. Ако сте във връзка, уверете се, че слушате какво има да каже вашият обичан човек, защото връзката играе доста значима роля за трайността на връзката ви.

 

Телец

Ще почувствате по-дълбока връзка с колегата си и ще станете по-интимни с него. Ще можете да се справите с някои проблеми, които са тормозили вас и колегата ви, и ще се почувствате по-близки от всеки път. Ако сте необвързани, желаете да намерите някой, който ще бъде с вас за дълго време, тъй че бъдете малко търпеливи и вярвайте, че верният човек ще пристигна.

 

Близнаци

Искате да намерите някой, който споделя вашия авантюристичен и занимателен дух, но може да се наложи да изчакате съвършената половинка. Но откакто ги намерите, ще имате любяща и занимателна връзка с вашия сътрудник. Ако сте в сватбен съюз или имате връзка, очаквайте да имате по-дълбоко и по-силно партньорство с вашия специфичен човек.

 

Рак

Може да преживеете огромна смяна в любовния си живот. Ако сте необвързани, може да срещнете някого, към който ще бъдете мощно привлечени. Или може да видите някой от вашето минало, който може да играе значима роля в живота ви. Ако сте във връзка, може да се откажете от нещо, което е създавало проблеми за вас и вашия сътрудник.

 

Лъв

Романтиката ще бъде на всички места към вас този месец. За необвързания Лъв може да срещнете някой, който ще ви накара да се почувствате доста специфични, само че внимавайте, защото може да има различен човек, чиито планове може да не са доста ясни. За тези, които са фамилни, може да има някои проблеми, свързани с поддръжката, контрола или равенството във връзката ви. Общувайте с колегата си, с цел да можете да разберете потребностите на другия.

 

Дева

Днес може да се чувствате малко комплицирани, само че по-късно ще имате изясненост. Не забравяйте, че диалогът с колегата ви за вашите мисли може да ви помогне да имате по-хармонична връзка. Ако сте необвързани, пробвайте се да поддържате упованията си по-реалистични, с цел да избегнете разочарования или даже сърдечни премеждия.

 

Везни

За необвързаните Везни може да получите изненада от вашите другари или хора към вас. Ако сте във връзка, ще се насладите на по-щастлива и по-малко нестабилна връзка с колегата си. Просто се пробвайте да бъдете по-разбиращи и бъдете по-отворени за промени в колегата си или във връзката ви.

 

Скорпион

Може да имате непредвидена среща със специфичен човек, който може да окаже голямо въздействие върху любовния ви живот. Ако сте във връзка, може да има проблеми, свързани с интимността, само че не се тормозете! Връзката ви е задоволително мощна, с цел да преодолеете тези проблеми и ще откриете, че ще станете по-близки с колегата си от всеки път!

 

Стрелец

Ако сте необвързани, може да срещнете някого по време на пътешестване или на пикник. Ако пък сте във връзка, вие и вашият сътрудник ще се насладите на сантиментално време дружно. Планирайте пътешестване до обичаното си място покрай природата. През това време ще създадете още по-дълбока връзка с колегата си.

 

Козирог

Очаквате вашият сътрудник да бъде предан и сериозен по отношение на връзката ви, тъкмо както сте вие. Уверете се, че поддържате връзка с колегата си по-често, с цел да избегнете огромни недоразумения. Ако сте необвързани, склонността ви към работохолик може да ви затруднява да намерите своя специфичен човек, тъй че отделете време също да излезете и да се забавлявате!

 

  Водолей

Нещата може да се развиват по-бързо, в сравнение с сте очаквали, тъй че кажете на колегата си по какъв начин се чувствате. Ако сте необвързани, това е прелестно време да се подготвите за обич. Може да срещнете някой специфичен или да станете другари с различен, който ще окаже голямо позитивно въздействие върху живота ви.

 

Риби

Може да се наложи да преживеете някои промени във връзката си, с цел да се насладите на по-смислено партньорство с обичания човек. За необвързаните, вашата сантиментална и сензитивна природа може да ви помогне да срещнете някой специфичен. Доверете се на инстинктите си, само че също по този начин внимавайте да не вършиме неприятни преценки.

Хороскопът е направен за всички читатели на Trafficnews.bg от астрологичния психолог и таен анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР