ОвенПрочетете ощеВлиянието на Луната ще ви се отрази по такъв

...
ОвенПрочетете ощеВлиянието на Луната ще ви се отрази по такъв
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 23 декември: Близнаци - не се очертават финансови проблеми, Стрелец - стойте плътно до партньора си

Овен
Прочетете още
Влиянието на Луната ще ви се отрази по подобен метод, че да желаете да прекарате повече време уединено със себе си, с цел да си съберете мислите. Поговорете с колегата ви, че се намирате в сложен интервал и той няма нищо общо с меланхоличното ви въодушевление. В бъдеще ще си осигурите едни правилни чиновници, на които сте дали обучение.

 

Телец

Вместо да се вглеждате единствено в минусите, се пробвайте да изведете на напред във времето позитивите, с цел да ви обичат и почитат най-близките ви хора. Днес би трябвало да следите доста зорко разноските си, за не изпаднете в обстановка, в която сте похарчили повече от приходите ви. Избягвайте непотребните покупки свързани с идните празници.

 

Близнаци

Денят ще е подобаващ за диалози на по-дълбоки и съществени тематики. Сега е идеалният миг да обсъдите с половинката си по какъв начин желаете да се развива връзката ви в бъдеще и нещата, които планирате да извършите дружно. В случай че имате опция, помогнете на възпитаници или студенти, които се образоват по компетентност във вашият бизнес. Не се обрисуват финансови проблеми и загуби. Това е интервалът, в който ще извлечете изгодите от направените вложения.

 

Рак

Понякога може да се чувствате доста самотни, даже към вас да е цялостно с хора. Ако не получавате схващане от обкръжението ви, то знайте, че най-близките ви хора от фамилията, постоянно ще ви изслушат и ви дадат поддръжката си. Не отхвърляйте всяка ексцентрична и причудлива концепция, която ви хрумне. Понякога тъкмо нещо толко ексцентрично е началото на огромен финансов триумф.

 

Лъв

Когато ви е най-тежко и се чувствате смазани от горест и страдалчество, знайте че съхраняването на фамилията ви е най-важно на този стадий. Поправянето на счупени мостове е мъчно, само че е от значително значение, в случай че желаете да възстановите салдото си. Не правете рисковани финансови вложения, преди да сте сравнили най-малко две отзиви по въпроса от експерти в тази област. Сега не е време за губене на пари и опити.

 

Дева

Само когато мощно обичате някого и сте мощно привързани към него, може да изпитате болежка от неговата липса. Сближаването ви с вашата половинка ще ви накара да забравите отрицателните страсти. Позволете си да бъдете щастливи в навечерието на празниците. Преминаването през финансови неблагополучия и рецесии ви е дало нужните уроци да сте по-разумни в извършването на покупки. Не пилейте пари.

 

Везни

Направете дребна, сладка изненада за вашата половинка като я зарадвате с вкусна закуска или изпечете коледни курабийки. Може да наподобява като нещо нищожно, само че времето и вниманието, което сте вложили, с цел да видите благополучие в очите на колегата ви, ще е скъпо за връзката ви. Поработете над подобряването на портфолиото си, с цел да си осигурите баланс сред безвредни и рискови вложения.

 

Скорпион

Изразяването на ненавист към някои действия и привички на половинката ви, могат да възпламенят скандал посред ви. Замислете се за нещата, които обичате в колегата ви и изтъкнете всички аргументи, поради които го цените и обичате, с цел да изгоните омразата посред ви. Сега е моментът, в който да спестите малко пари за мрачните времена, които може да чакат зад ъгъла. За не се постанова да влизате в заеми, бъдете по-консервативни по отношение на финансите си.

 

Стрелец

Нещата и хората, които са най-ценни за нас са в положение да ни разстроят най-вече, ако някой от околните ни е в неволя. Стойте компактно до колегата ви, с цел да не оставите бъркотията да завладее живота ви. Финансовите усложнения могат да ви създадат доста изобретателни, когато сами би трябвало да си изобретите нещо належащо, без да се постанова да купувате ново такова. Разгърнете фантазията си.

 

Козирог

Не позволявайте на спиралата на негативизма да ви завлече надолу към дъното. След като ви е навестила неприятна вест, я оставете да си тръгне, без да се спирате часове наред на нея. Поговорете с колегата си за всичко това, което ви държи дружно във времето и не разрешава на връзката ви да рухне. Отрицателното въздействие на Плутон и Нептун би направило всяка една инвестиция несполучлива и губеща. Изчакайте по-добри времена, в които да вложите парите си.

 

Водолей

Ако обичате половинката си, не предприемайте дейности, които не биха се харесали на колегата ви и биха станали мотив за кавги и кавги. Опитайте се първо да помислите за възприятията на вашият обичан човек, преди да извършите нещо, което визира й двама ви. Днес може да си позволите да похарчите малко повече пари, с цел да си доставите наслада и положителни страсти. Зарадвайте обичаните си хора.

 

Риби

Влиянието на Венера ще е позитивно за тези от вас, които търсят своята половинка в живота си. Социалните събития и събирането с хора в разнообразни компании, ще ви даде опция да се запознаете с доста и разнообразни хора. Семейните ще имат шанса да осъществят една тяхна огромна фантазия. Дори да сте дисциплинирани с финансите си, обстановката с рецесията в международен мащаб, неизбежно ще ви се отрази, тъй че си направете проект „ Б “ за всеки случай.

 

Хороскопът е направен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР