ОвенПрочетете ощеВероятно днес, така ще се влюбите, хлътвайки до уши.

...
ОвенПрочетете ощеВероятно днес, така ще се влюбите, хлътвайки до уши.
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 13 декември: Овен - вероятно ще се влюбите, Рак - отличен ден във финансов аспект

Овен
Прочетете още
Вероятно през днешния ден, по този начин ще се влюбите, хлътвайки до уши. Може да се появи много привлекателна персона, която ще ви се коства, че дава отговор на вашите критерии.

Задълженията на работното ви място изискват да се усамотите, да избягвате контактите и да се заемете със дилемите си. Благоприятен ден за неангажиращи срещи и диалози.

Някои от вашите финансови фантазии евентуално ще се осъществен през този ден. Навярно ще бъдете очевидци на добра възвръщаемост от вашите вложения.

 

Телец

Възможно е сътрудникът ви да предяви непредвидени искания към вас, което вие ще приемете като посягане против персоналното пространство.

Задълженията на работното ви място изискват да се усамотите, да избягвате контактите и да се заемете със дилемите си. Намерете задоволително време и за себе си.

Избягвайте да пазарувате неща, които в действителност не ви трябват. Препоръчително е да избягвате ненужни разноски, изключително когато сте с приятелите си. Може да се изкушите да похарчите, когато сте с тях.

 

Близнаци

Подарете си сантиментални и прекарвания, по този начин ще се насладите взаимно на любовта. Вероятно ще усетите още по-силно привличане към сътрудникът си.

Денят ви евентуално ще бъде изпълнен с доста триумфи и драми на работното място. Дръжте по опция курс към златната среда и повече деловитост, в сравнение с страсти. 

Звездите са на ваша страна, тъй че се възползвайте от този удобен интервал и направете нужните вложения. Като цяло сте на прав път към финансовата непоклатимост.

 

Рак

В случай, че сте самотни, през днешния ден ще имате не малко любовни оферти. Ако съумеете да намерите златната среда, ще може да се наслаждавате на сериозна връзка.

Задълженията ви ще са повече в сравнение с времето, само че все пак вие ще съумеете с всичко. Не са изключени съществени проблеми с някои от вашите сътрудници, които завиждат на професионалните ви триумфи.

Този ден дава обещание да бъде отличен за вас във финансово отношение. Ако сте възнамерявали да инвестирате в парцели, времето е уместно да се възползвате от тази алтернатива.

 

Лъв

Вероятно ще зародят разнообразни форми на разминавания с сътрудникът си. Избягвайте думи, които биха могли да срутен връзката ви.

Ще се наложи да правите бързи рокади на настроенията си. Работете рационално, без да влагате рискови страсти.

Във финансов проект, обстановките могат да се окажат драматизиращи през този ден. Бъдете подготвени да посрещнете всяка една възможна загуба.

 

Дева

Повечето от необвързаните ги чака съдбоносна среща през днешния ден. Това може да е грижат за дете, обичан човек или ваш родственик. Промяната ще бъде за положително.

Резултатът от вашата работна активност ще бъде подобен, че освен ще можете да постигнете плануваното, само че и да наваксате пропуснатото през отпускарските дни. Вероятно, ще имате положителни връзки с сътрудниците си.

Финансовото ви положение може да не покаже огромни усъвършенствания през този ден. Изглежда, през днешния ден не е подобаващият миг за осъществяване на огромни покупко-продажби, покупки или продажби.

 

Везни

За някои от вас се обрисува конфликтен ден. Ситуацията евентуално ще се промени към по-добро, в случай че спрете да бързате и спорите.

Вероятно някой сътрудници се пробват да ви основат неприятности и това може да се отрази на работата ви. Ще бъде добре да се огледате на работното си място.

Ще останете удовлетворени от финансовите си триумфи през този ден. Подгответе се да постигнете сходни резултати, както в кратковременен, по този начин и в дълготраен проект.

 

Скорпион

Връзката ви с колегата може да премине през огромна, само че позитивна промяна, която ще ви остави без мирис.

Не си позволявайте да злепоставяте ваши сътрудници единствено, с цел да изпъкнете вие самите. Тази неточност може да ви се върне и да ви навреди на кариерата.

Управлявайте бюджета си деликатно, с цел да поддържате приемлив баланс. Тегленето назаем не е удачно изключително през днешния ден. Вашата финансова непоклатимост няма да бъде застрашена.

 

Стрелец

Внесете романтиката в дома си с доста смях и занимания. Планетарните сили ще ви насърчат да внесете малко чудо във връзката ви и да внесете сантиментален мирис.

Юпитер и Сатурн може да ви вдъхновят за смяна и освежителни дейности на работното място. Добре си помислете преди да проведете служебните си диалози. 

Пазете се от съмнителни хора през днешния ден, защото може да станете обект на кражба или машинация. Не излизайте с доста пари в себе си и банкова карта.

 

Козирог

Ще почувствате, че в интимният ви живот има пропуски за доста неща. Предизвикайте сътрудникът си да се почувства  обожаван, позволете му да усети вашата топлота и влюбчивост.

На работното си място, може би ще се изненадате, че един от вашите планове е утвърден и в най-скоро време ще бъде прибавен. Така работата ще се задвижи с по-големи обороти.

Относно финансите, бъдете внимателни и икономични. Вероятно се тревожите прекалено много за материалното си състояние за в бъдеще, пробвайте да спестите оптимално повече.

 

Водолей

В персонален проект връзките ще бъдат релативно положителни, само че е допустимо да имате няколко противоречиви момента. Необвързаните евентуално ще ги сполетят любовни трепети.

 Потърсете през днешния ден безконфликтни способи за разрешаване на разногласия. Не предприемайте нищо при положение, че не сте подготвени да извършите поставената ви задача или ангажимент.

За предприемачите не е целесъобразно да влезете в партньорство, защото в бъдеще може да има финансови проблеми. Също по този начин, избягвайте да инвестирате.

 

Риби

Днес ще се наложи да откажете примамливите оферти на близки другари. За сметка на това ще спечелите уважението и доверието на вашите сътрудници.

С каквото се захванете ще пожънете триумф през този ден. На работното място ще се почувствате извънредно постоянни, тъй като ще сте безупречни във всяко едно отношение.

Финансовото богатство навлиза в добра фаза. В този развой ще би трябвало да изчистите старите си отговорности, малко по малко.

 

Хороскопът е направен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР