ОвенПрочетете ощеВ личен план отношенията ви с децата ви ще

...
ОвенПрочетете ощеВ личен план отношенията ви с децата ви ще
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 4 май: Рак- бъдете позитивни, Козирог- разкрийте чувствата си

Овен
Прочетете още
В персонален проект връзките ви с децата ви ще се подобрят и заздравят, до момента в който ги слушате с намерено схващане. Трябва да останете признателни на вашето семейство и другари, които ви поддържаха във вашия сложен миг и да се опитате да положите спомагателни старания, с цел да ги поддържате щастливи. Вашите лидерски качества се означават на работното място. Очаквайте да придобиете някакво ново възприятие за престиж измежду сътрудниците. В професионален проект вие сте на върха на света. Всичките ви проекти си идват на мястото, вместо да се провалят през днешния ден! От предприемачите може да се изисква да вземат сериозни бизнес решения, свързани с нови потоци от доходи и капиталови благоприятни условия, които евентуално ще донесат обилни облаги в бъдеще. Може да има неочаквана парична облага, която да ви помогне да се отървете от изходящите си задължения и отговорности.

 

Телец

Вероятно ще останете предпазени към фамилията си. Въпреки това ви предлагаме да бъдете в режим на слушане по фамилни въпроси, с цел да избегнете спорове вкъщи. Здравето и благополучието на вашите деца евентуално ще се подобрят, което ще докара до огромна отмора от паниките и опасенията. Вашият интервал на оценка най-вероятно е завършил и сте минали сполучливо. Насладете се на покачването, което може да получите през днешния ден. Вашето старание в работата ще бъде видяно. Предстои ви премия, може би смяна в статута или заплатата. Съветваме ви да упражнявате надзор върху разноските си, защото всяка стотинка ще се брои. Отложете всички планувани вложения и покупки, в случай че можете. Непредвидени събития могат да провалят вашите желания и планове.

 

Близнаци

Към края на деня ще сте склонни да прекарате известно време с приятелите си и да изживеете спомените си. Вашето топло и грижовно отношение към околните ви ще ви помогне да внесете естетика в съществуващите взаимоотношения. Вашите лидерски качества са видяни и възхитени както от сътрудници, по този начин и от началници. Насладете се на триумфа, който може да ви пристигна през днешния ден. Постоянството и тактът са от значително значение за построяването и поддържането на дълготрайни връзки. Днес можете да получите нови благоприятни условия за развиване на кариерата и финансите си. Може да съумеете да намерите разнообразни способи за печелене на пари. Бизнесмените могат да подписват покупко-продажби, които ще ви оказват помощ да разширите просперитета си.

 

Рак

Трябва да полагате спомагателни грижи за възрастен човек от фамилията си. За да избегнете всевъзможни несъгласия в фамилията, би трябвало да избягвате всевъзможни борби с братя и сестри и родители. Бъдете спокойни, с цел да уредите нещата по взаимно единодушие. Планетите са във ваша изгода и ще бъдете възнаградени за изключителното си показване в последно време. Собствениците на магазини евентуално ще се възползват от удобното време. Не се колебайте и изпълнете всичките си авансово замислени проекти. Вероятно ще получите положителни пари от непредвидени източници. Приятелите ви ще ви предложат положителни покупко-продажби. Трябва да имате позитивен метод, преди да започнете каквото и да е ново начинание и това ще ви докара до невиждан напредък на професионалния фронт.

 

Лъв

Брачните двойки да не се тормозят от безредици. За тези, които са самотни, вашата състрадателна и нежна натура ще притегли вниманието на сътрудник или съученик, който ще ви гледа с обожаващи очи. Ако желаете да бъдете в действителност конкурентоспособни през този ден, ще би трябвало да се ангажирате доста повече, в сравнение с би трябвало. Смело се пробвайте да дадете всичко от себе си и да наложите наличието си даже там, където то не се прави оценка. Може би през днешния ден може да видите ненадейно повишаване на разноските си. Внимавайте да не пропилеете финансовите си облаги, като се впускате в бясно харчене, каквото и да значи това.

 

Дева

Този ден може да е изпълнен напрегнато за вас, в персонален проект. Възможно е да се случат неща, което ще ви разтревожи по отношение на устоите на връзката ви. Времето е доста удобно за професионално издигане или покачване в работен проект. Доверете се на себе си и бъдете 100 % ангажирани в работата - поучават звездите. За някои от вас, този ден ще бъде великодушен, защото може да получите непредвидени приходи под формата на бонуси, награди за положително показване или повишение на заплатите.

 

Везни

Опитайте се да бъдете по-толерантни и грижовни през днешния ден. Шансовете са положителни, тъй че ще съумеете да съживите романтиката си до предходната й наслада. Работата ще изисква повече сила и старания от ваша страна. Ако през миналите дни сте били прекомерно натоварени в работата ви, то през този ден ще изпитате известно облекчение. Изглежда, че през този ден положението ви ще бъде розово от постоянното финансово здраве. Навярно ще се движите по - бързо, в сравнение с сте очаквали в преследването на вашите финансови цели. Продължете положителната си работа.

 

Скорпион

В случай, че сте неангажирани, може да срещнете някой, който ще ви притегли през този ден. Оставете нещата да протичат гладко, преди да се ангажирате напълно. През този ден професионалният ви живот ще бъде по-удовлетворителен от всеки път. Осъществяването на нови работни контакти освен ще усъвършенства, а и ще разшири знанията ви. Ще се справите финансово добре, в случай че спестите и инвестирате спомагателните си пари. По този метод пред вас ще се открият нови хоризонти за свежи източници на приходи.

 

Стрелец

Днес любовният ви живот ще бъде в разцвета си, до момента в който вие и сътрудникът ви откривате по-вълнуващи неща за себе си. Има възможност да започнете да планирате бъдещето си дружно като фамилна двойка. Членовете на работния ви екип могат да разчитат изцяло на вашата поддръжка. В професионалната област може да очаквате един извънредно потребен и ефикасен ден.  Денят наподобява извънредно удобен за осъществяване на нови дълготрайни вложения. Можете да употребявате парите, които сте получили като отличната възвръщаемост от  вашите отминали вложения.

 

Козирог

Ако сте самотни, това може да е подобаващият ден да разкриете същинските си усеща към някой специфичен човек. Уловете момента, когато любовта е във въздуха. Професионалният ви живот ще бъде извънредно деен през днешния ден. Вероятно ще ви даде шансът да получите покачване или да промените работното си място. Ще се наложи да отложите поемането на финансов ангажимент с някого през днешния ден, защото това може да се отрази неподходящо на финансовото ви здраве. Ще имате положителни и удобни благоприятни условия през идните дни.

 

Водолей

Въпреки че сте в положителни връзки с колегата си, може да ви притегли някой различен, с който бихте могли да имате загадка връзка. Това може да е вълнуващо за вас, само че и много рисково. Ще имате доста благоприятни условия за консолидация сред вас и сътрудниците ви по всички въпроси за екипната ви работа. Очертават се спънки с шефовете ви или техните заместници. Може да се сблъскате с разочарованието, защото някой може да наруши обещанието си да ви върне парите през днешния ден, които сте му отпуснали преди време. Това би могло да ви затрудни, в случай че сте очаквали тези пари да изплатят някой ваш дълг.

 

Риби

За вас необвързаните, Венера може да ви наложи да извършите финален избор, кой от вашите ухажори в действителност предпочитате. Доверете се на това, което ви подсказва интуицията. Ще постигнете задачите си, които сте си сложили. Ще бъдете окуражавани да вършиме повече от това, което влиза в отговорностите ви, тъй като би трябвало да измененията някои аспекти в професионално отношение. Представителите на бизнеса могат да видят понижаване на маржа на облагата си вследствие на вероятни загуби заради неразумни решения. Това може да ви послужи като още едно увещание за деликатна преценка.

 

*Това са систематизирани прогнози, основани на вашия лунен знак. А не персонализирани прогнози!

 

Хороскопът е направен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР