ОвенПрочетете ощеСподелете мечтите си с приятели и роднини. Вдъхновени от

...
ОвенПрочетете ощеСподелете мечтите си с приятели и роднини. Вдъхновени от
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 8 май: Козирог- време е за компромиси, Рак- избягвайте споровете

Овен
Прочетете още
Споделете фантазиите си с другари и родственици. Вдъхновени от вас, те ще желаят да бъдат във вашата компания. Може да откриете общи ползи, обогатяващи връзките ви с други хора. Ако продължите по този убеден метод, другите ще ви видят като модел за подражателство и ще ви последват. Ще имате редица нови вероятности за кариера. Отделете време да ги обмислите деликатно. Използвайте инстинктите си, с цел да осъществите план, към който се чувствате положително и желаете да развивате, подобен, който ви оказва помощ да постигнете дълготраен прогрес. Ще се справите добре, в случай че подхождате внимателно към финансовите въпроси и не сте разточителни. Бъдете скромни в потребностите си и се задоволявайте с дребни облаги, тъй като това ще ви разреши да купите нещо, което постоянно сте желали много скоро.

 

Телец

Имате обилие от сила за себе си, фамилията и приятелите си и сте мощни, спокойни и хармонични, укрепвайки фамилните връзки. Можете да сте сигурни, че вашите близки ще ви върнат поддръжката, когато имате потребност от нея. Колегите желаят да се възползват от препоръките ви по отношение на избрани планове, към които сте показали специфичен интерес. Останете налични, тогава ще бъдете оценени, всяка помощ, която можете да предоставите, евентуално ще се брои във ваша изгода, когато имате потребност от помощ от други по-късно. Звездите са благосклонни към вас. Продължете с това равнище на интензивност, тъй като имате верния инстинкт за печеливши бизнес транзакции. Преговорите за верните вложения се водят добросъвестно и са ориентирани. Ако не се стремите прекомерно високо, ще ви бъдат отворени доста благоприятни условия.

 

Близнаци

Денят се обрисува да бъде нежно мотивиращ в съкровен проект. Любовните взаимоотношения ще бъдат изпълнени с топла романтика. Отърсете се от насъбраното напрежение. Общуването с сътрудниците ви през днешния ден, може да бъде малко по-трудно и напрягащо от нормално. Вероятно ще се наложи да говорите в прав текст, с цел да не ви схванат неправилно. Днешният ден е извънредно обещаващ за значими нови придобивки. Имате верните инстинкти за добра оферта. Инвестирайте преференциално всички непотребни пари. Нещата ще вървят безпрепятствено и вие сигурно ще намерите верния път към най-печелившата договорка.

 

Рак

Избягвайте всевъзможни разногласия и кавги с обичаният си човек. Венера надали ще ви бъде почитател през този ден, защото мъчно ще контролирате своите страсти, а това избрани води до спорове. Въоръжете се с непримиримост и самообладание на работното си място  през днешния ден. Така ще затвърдите своите позиции като продуктивни и старателни експерти, а това несъмнено ще бъде видяно. Може да получите непредвидени финанси през този ден. Това може да е краткотраен приток на пари като бонус по време на работа, който ще получите във тип на в допълнение възнаграждение.

 

Лъв

Възможни са съществени разочарования в персонален проект. Не всички любовни истории имат благополучен край. Това не значи, че още веднъж няма да намерите същинската обич. Ще бъде добре, в случай че не влагате парите си в групови контракти или бизнес партньорства. Опасността да бъдете заблудени е доста огромна. Очертава се добра облага през днешния ден. Днес, може да бъдете изкушени от финансова скица за бързо замогване. Уверете се, че сте ревизирали всички обстоятелства, преди да преминете към подписване на финансова договорка.

 

Дева

Очертават се известни напрежения в фамилен и любовен проект. Не е нужно да насилвате нещата като избягвате всеки опит за спор. Борете се за по-здрави връзки. Очаквайте краткотрайни неуспехи на работното място, които може да провокират безпокойствие през целият работен ден. Бъдете уравновесени, каквото и да се случи. През този ден, не е изключено да си закупите или подмените вашето транспортното средство. Препоръчително е преди този момент да преразгледате бюджета си.

 

Везни

Изглежда, че ще се опитате да запазите положителните си взаимоотношения с вашия сътрудник, но ориста евентуално ще ви изненада прелестно през днешния ден. Навярно, ще постигнете положителни съглашения, избирайки хармонията. Възможно е да зародят редица незначителни проблеми по време на работа. Такива на пръв взор дребни премеждия могат попречат да си свършите работата съответно. Денят ви дава опцията сами да избирате. Вместо да се чудите, дали една или друга направена покупка от вас ще бъде оправдана, просто решете дали това е нужен или непотребен разход.

 

Скорпион

Има възможност да бъдете отнесени от мемоари по предишното и това несъмнено ще повлияе върху настроението ви през днешния ден. Този ден дава явен знак, че евентуално следва някакъв крах във връзката ви. Денят ви дава обещание положителни колегиални връзки и триумфи. Колкото и да е уморителен и придирчив този ден, ще съумеете да се справите с работата си. Възможно е да бъдете сюрпризирани от закъсненията от банкови разплащания или парични преводи. Опитайте се по опция да покриете своите заеми към частни лица и институции.

 

Стрелец

Самотните хора съществено да обмислят влизането в ангажираща връзка. Може би любовта ви ще бъде вълнуваща през днешния ден. Ще се почувствате доста буйни и ще задушите колегата си с обич и любов. Ще имате късмет да постигнете огромни резултати в работен проект. Препоръчително е да продължите да работите върху отсрочените работни планове. През този ден ще сте наясно от нуждата да планирате своето финансово бъдеще. Изчислете плануваните разноски и организирайте финансите си като цяло.

 

Козирог

Денят е удобен за изглаждане на всяко неразбирателство или прочувствено противоречие с сътрудникът ви. Опитайте се повече да поддържате връзка с индивида, който обичате. Време е за взаимни отстъпки. Емоциите ви ще изиграят огромна роля във вземането на всевъзможни решения свързани с работата ви. Използвайте силата си само и единствено за работата ви и не позволявайте гневът да надделее. Цената на обещания и думи е извънредно ниска, тъй че не е належащо да се разчита на надеждност в бизнес партньорството. Също по този начин, този ден е неподходящ за сключването на търговски покупко-продажби и пътувания. 

 

Водолей

Възможно е да зародят известни търкания в фамилните връзки. или дрязги в съкровен проект. За да избегнете възможни конфликти, би трябвало да методите уравновесено. Всеки знае, че страстите са неприятни съветници. Ще имате малко свободно време, в което да отдъхнете в този работен ден. Не запълвайте това време с спомагателни служебни задания, а си дайте време, в което да се насладите на тази къса отмора. Вашите финансови каузи ще бъдат променливи през днешния ден. Съществува възможност както да спечелите, по този начин и да загубите, тъй като няма да знаете от кое място и какво ще изскочи изведнъж. Затова  използвайте всяка опция за облага.

 

Риби

Вероятно ще изпитате потребност от повече сантиментално отношение и повече схващане. Може би ще бъдете подготвени за сантиментални случки, които ще раздвижат любовният ви живот. Само в случай че се постараете връзката с сътрудниците ви да бъде ясна и съответна, хората ще ви почитат. За да изложите концепциите си на бял свят, то наложително би трябвало да имате мощни причини, с които да отбраните позицията си. Отрицателното въздействие, което идва от някои планетарни преноси, ще направи всяка забележителна инвестиция изключително неприятна концепция през днешния ден. Изчакайте по-добро съмнение, с цел да извършите добър финансов ход.

 

*Това са систематизирани прогнози, основани на вашия лунен знак. А не персонализирани прогнози!

 

Хороскопът е направен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР