ОвенПрочетете ощеСемейните двойки ще трябва да поемат отговорност, както от

...
ОвенПрочетете ощеСемейните двойки ще трябва да поемат отговорност, както от
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 27 март: Лъв- пазете се от заеми, изпитания за Скорпион

Овен
Прочетете още
Семейните двойки ще би трябвало да поемат отговорност, както от едната, по този начин и от другата страна. Ако очаквате прекалено много от колегата си, обикновено е той да чака същото от вас. Отлично ден да наблюдавате стъпките си и да поправите следствията от всевъзможен избор, който може да бъде прекомерно припрян. Навярно ще съумеете да компенсирате пропуснатите благоприятни условия. През този ден е неотложно да сте сигурни, че не вършиме непотребни покупки. Внимателно планирайте вложенията си, с цел да не се сблъскате с финансови проблеми на по-късен стадий.

 

Телец

Възможно е да прехвърчат искри, които да прераснат в избухлив огън огнени. Преминете напряко към казуса тази седмица, защото ще би трябвало неотложно да разрешите полемиките, изключително с хора от фамилията си. Ако кандидатствате за работа, уверете се, че имате верните умения. Важното е да действате рационално, с цел да сбъднете желанието си, тъй като неналичието на хъс и прекомерното избиране на „ мекото “ може да ви се отрази зле. Този ден е удобен за закупуването на дадени артикули, които се явяват като вложения, тъй като след време цените им ще се повишат доста. Инвестициите в недвижими парцели евентуално ще ви донесат положителни облаги.

 

Близнаци

 

Опитайте се да влезете в ролята на добър слушател и да не давате доста препоръки и директиви. Така сътрудникът ви, ще се почувства, че цените мнението му. Просто се отпуснете и говорете по-малко. Днес положителната вест е, че за известно време няма да има защо да се притеснявате. Продължете със старание своите работни задължения. Възможно е да се появят някои недоразумения, но бързо ще се справите с тях. Изглежда, че и през днешния ден ще чака финансова непоклатимост. Ако сте в бизнеса, може да ви бъде предоставена договорка, която може да ви донесе огромни облаги. Избягвайте непотребните разноски за безцелни покупки.

 

Рак

За тези, които търсят сродна душа да имат подготвеност, с цел да се изправят против сегашното. През този ден всички житейски ограничавания вероятно ще отпаднат и ще имат опцията да открият ключето към щастието си. Възходите и спадовете през днешния ден вероятно ще се дължат на неуверената централизация. Въпреки всичко, в случай че вложите изпитание за минимално внимание ще избегнете възможни конфузни обстановки. Неочакваните разноски могат да ви затруднят финансово през този ден. Придържайте към бюджета си. Днес не е целесъобразно да купувате транспортно средство.

 

Лъв

Опитайте се през днешния ден да си осигурите повече пространства, с цел да съжителствате в фамилиарност и успокоение. Може би денят ще бъде по-хаотичен, тъй че би трябвало да намерите добър баланс по сред си. Лунната фаза не се обрисува да бъде обещаваща за всяка обстановка, обвързвана с специалността. Това може да попречи на вашите планове и  може да зародят непредвидени събития през този ден. Навярно финансовото ви положение ще бъде релативно устойчиво. Може би през днешния ден няма да изпитате огромни възходи и падения. Въпреки това избягвайте да вземате пари на заем, защото такива ще отразят негативно върху спестяванията.

 

Дева

През този ден може ще изпитате разнообразни усеща, които ще преминат от позитивни в негативни. Очевидно по някои съществени въпроси се разминавате с колегата си. Ще се наложи да ги решите допустимо най-бързо, преди този момент да се трансфорат в парещ проблем. Ако сте на твърда заплата и към този момент се задъхвате от липса на средства, ще би трябвало да потърсите опция. Денят е удобен за  търсене на нещо в допълнение - работа с ненапълно работно време. Това е един от най-хубавия вероятен ден за тези от в бизнеса с недвижими парцели. Цените на парцелите евентуално ще се покачат и може да се радвате на доста положителни облаги.

 

Везни

Днес ще би трябвало някак да се справите с ревността, само че надали ще останете безстрастни пред някои събития. Вероятно се нуждаете от повече зрялост и повече убеденост, с цел да укрепите връзката си. Фокусирането на работното място ще ви даде опция да изпълнявате отговорностите си тъкмо и в точния момент. Ще бъде рационално, в случай че си дадете отмора от наличието в обществените мрежи. Ще би трябвало да внимавате единствено в случай че работите в фамилен бизнес или намесата на някакви фамилни претенции. Дръжте двете области разграничени, доколкото можете, или работата ви ще бъде наранена. Навярно ще имате опция да изплатите някои задължения, защото някаква непредвидена финансова договорка ще ви помогне да изкарате положителни пари. Инвестициите, направени през този ден, могат да ви донесат удовлетворени облаги.

 

Скорпион

За някои от двойките този ден ще им предложи много тествания. Може би ще зациклят в маргинални или незначителни въпроси, които биха могли да бъдат избегнати. Опитайте се да туширате напреженията. Днес може да не се чувствате изцяло уверени, може би поради някаква непредвидена вест, която ще ви извади от равновесие. В случай на непредвидени събития, закъснения и неточности, пробвайте да се справите с самообладание и далновидност. Трябва да бъдете изключително деликатни в разноските си, защото има възможност да закупите неща, които няма да ви бъдат от изгода. Отложете множеството покупки за идващите дни.

 

Стрелец

Едва ли ще бъдете лишени от прочувствена позиция през днешния ден. Възможно е да имате дребни полемики с хората, които обичате, точно заради неразбираемото им държание. От ваша страна не трябва да предизвиквате толкоз доста подозрения. Днес ще работите старателно и надали ще имате усложнения. Работната ви дарба за ангажираност ще бъде на практика неудържима. Резултатите няма да закъснеят. Проверете си деликатно бюджета за през днешния ден, с цел да се чувствате финансово постоянни. Има възможност да сте пропуснали някои перо за заплащане и това ще ви сложи в неловка обстановка.

 

Козирог

Повечето от фамилните двойки ще би трябвало да се съобразят преди стартират нормалните противоречиви полемики, изключително през днешния ден. Винаги е по-добре да спрете задаващият се циклон и да възстановите климата на спокойствието. Денят ще остане в междинните равнища от гледна точка  на работния  развой. Препоръчително е да активирате позитивното си мислене през днешния ден, с цел да се чувствате по-добре. Негативизмът може да се отрази и на душeвността ви. Ще се наложи да обърнете повече внимание на паричния си баланс, защото разноските наподобява ще надвишат лимитът през днешния ден. Може да желаете да избегнете изкушението си от закупуването на голям брой продукти, защото това може да докара до финансова рецесия.

 

Водолей

Двойките ще се опитат да се възползват от този ден, както да изяснят някои ежедневни проблеми, по този начин и да прекарат още няколко мига в фамилиарност. Опитайте се да дадете подтик на възприятията си. Налага се да бъдете доста гъвкави и да не влизате в спорове с сътрудниците си. Обърнете внимание на някои елементи в документите, с които работите. Вероятно може да ви се наложи да бъдете изключително деликатни при харченето на парите си и помислете също по този начин деликатно, преди да вършиме някакви дълготрайни вложения, тъй като има заплаха от загуби на пари.

 

Риби

Навярно през днешния ден ще поемете по напълно друг път, що се отнася до възприятията ви, няма по какъв начин да не приемете следствията от това, което сте избрали сами. Ще достигнете на нови хоризонти, може би за смяна или нещо по-различно. Ще съумеете да разчупите стандартите и най-вероятно ще прокарате новаторските си хрумвания. Традиционните подходи ще правят отстъпка пред нововъведенията и технологиите. Ако се занимавате със застраховки или работа обвързвана с ходатайство, този ден може да видите, че постигате задачите си. Изглежда, че вашето оптимистично настроение  ще ви бъде от изгода.

 

*Това са систематизирани прогнози, основани на вашия лунен знак. А не персонализирани прогнози!

Хороскопът е направен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР