ОвенПрочетете ощеСамотните да не се предават в търсенето на истинската

...
ОвенПрочетете ощеСамотните да не се предават в търсенето на истинската
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 1 април: Овен- търсете любовта, подкрепа за Телец

Овен
Прочетете още
Самотните да не се предават в търсенето на същинската обич. Подгответе се душевен до момента в който чакате този миг, защото скоро може да намерите това, което търсите. Днес никой няма да се интересува от това по какъв начин се чувствате, а просто от вас ще се изисква да работите старателно, без значение дали сте здрави или заболели. Ако вие не споделите, че има нещо притеснително, не очаквайте угриженост. Денят е подобаващ за равносметка. Ако си имате лист, в който водите доходи и разноски, би било потребно да си извършите изчерпателен доклад. Така ще имате добра визия по паричните въпроси в близкото бъдеще.

 

Телец

Ще имате поддръжката на колегата ви да се справите по-лесно с цялото ободряване на дома ви. Ако сте необвързани, през днешния ден няма да имате необикновен триумф в любовта, защото гледате прекомерно съществено на всичко. Трудно ще се фокусирате върху работата си през днешния ден, макар че знаете какво се изисква от вас и какъв е графикът ви. Успехът е тъкмо до вас, тъй че не позволявайте да си отиде, поради една ваша неправилна стъпка. Във финансов аспект надали нещата ще бъдат с розов нюанс. Липсата на задоволително средства, би могла да ви извади от равновесие и да посегнете към разнообразни хазартни игри, от които може да затънете от заем в заем.

 

Близнаци

Не обръщайте внимание на хорските приказки и не споделяйте доста персонална информация даже с най-близките си. Не позволявайте другите да направляват, какво да се случва с връзката ви. Денят ви евентуално ще бъде изпълнен с доста занимания и непредвидени изненади на работното място. Дръжте по опция курс към златната среда и повече деловитост, в сравнение с страсти. Във финансов проект, обстановките могат да се окажат много ползотворни през този ден. Трябва да сте подготвени, с цел да посрещнете възможен прилив от паричен поток.

 

Рак

Необвързаните имат благословията на планетите, тъй че да се приготвят за буйни срещи. Ако през днешния ден се наложи да поемете някакъв риск, то в действителност би трябвало същински да вярвате в това, което вършиме. Останете правилни на себе си и не нарушавайте правилата си за взаимно общуване.  Много е евентуално някои от вашите сътрудници да имат компликации на работното място. Със сигурност ще разчитат на вашите препоръки и рутина. Опитайте се да ги насърчите, с цел да осигурите постоянна екипна успеваемост. Финансовата полза се е устремила към самите вас и ще бъде единствено във ваша изгода. Внимавайте с неизплатените налози, тъй като няма да можете да добавите повече пари към сметката си в най-близко бъдеще.

 

Лъв

Възможно е да бъдете склонни прескачайки някои свои правила и правила във връзка с персоналните връзки. Не си позволявайте невярност под каквато и да е форма, даже да е единствено мисловна. Не се надявайте да постигнете положителни резултати в връзките на работното си място през днешния ден. В резултат на това, работната успеваемост ще спадне и следствията няма да ви харесат. Избягвайте огромни вложения и покупки, тъй като ще претърпите загуби. Очаквайте застой на продажбите, в случай че сте представител на автокъща за коли втора ръка.

 

Дева

Звездите повеляват, че през днешния ден е подобаващият миг да разрешите всички предизвикващи ужас неща с колегата си. В противоположен случай, компликациите ще ви притискат безпределно. За тези, които работят в офиси, да чакат доста динамични промени.  Ако работите в областта на услугите, ще бъдете извънредно ангажирани през целият ден. За безработните - Огненият Марс евентуално ще докара до извънредно доста харчене на пари. За тези от вас със личен бизнес, ще им се даде добра опция да вложат средствата си в разнообразни капиталови планове и покупко-продажби.

 

Везни

Ако сте във връзка, насърчете половинката си,  вдъхнете повече прохлада. За тези от вас, които са към момента самотни,  през днешния ден е времето да поднесете своите усеща при среща с вероятно евентуален сътрудник. Пригответе се за един потребен работен ден. Само бъдете бдителни преди започването на работния развой, както и след излизане от работното ви място, има заплаха от произшествия. Във финансово отношение, този ден ще бъде в интерес на тези от вас, които работят в областта на услугите. Само внимавайте, когато обявявате цена, тъй като има възможност от разминаване.

 

Скорпион

Би следвало да сте изключително чувствителни към всички стремежи и настроения на обичаният човек. Опитайте се да предугадите променливите събитията, които могат да провокират самопризнание от страна на пристрастеността. Препоръчително е да не се пробвате да се справите с повече от една задача, по този начин единствено ще предизвикате неуспехът. За някои от вас, този ден ще остане вечно в спомените ви, било за положително или за зло. Очаква ви сполучлив ден в бранш финанси. Това време е удобно за пласиране и пазаруване на недвижими парцели. Много е евентуално да се появи сериозен клиент, с цел да извършите чудесна договорка. Като цяло очаквайте положителни облаги.

 

Стрелец

Романтичното пътешестване може да се ви зареди с нужната сила бликаща от Венера, по този начин ще се насладите на прелестно усамотение.  Влюбените и фамилните да се готвят за странствуване, което ще ги сплоти един към различен. Ден, през който ще вдъхвате почит и ще получите подобен. Ще имате нужната убеденост и харизматично въздействие да насърчавате сътрудници или подчинени. Меркурий ще ви даде да бъдете финансово самостоятелни. Вашите бизнес контакти могат да допринесат за бъдещия ви финансов разцвет, тъй че без терзания самоуверено напред за вложения и значими, нужни покупки.

 

Козирог

Планетите ви дават подтик, с цел да постигнете величествен триумф в персонален проект. Въпреки това, не е изключено да имате дребни разногласия с половинката си, подбудени от разлики в мненията ви. Възползвайте се от тази лунна позиция, с цел да бъдете сигурни, че ще се справите отлично с поставените ви работни задания. Вероятно, вашите качества ще са повишени и ще се визиите както следва. Днес се чакат външни спънки, които биха могли да осуетят всеки ваш финансов проект. Много е евентуално това да се дължи на краткотрайната ви неспособност да се мобилизирате задоволително. Опитайте да не си създавате спомагателни парични неволи.

 

Водолей

Колкото и опит да имате и да си мислите, че познавате добре индивида до вас, настроението на половинката ви може да е необяснимо неприятно и проектите ви да пропаднат с гръм и тропот. На работното място не се чакат особени катаклизми, по този начин или другояче дрязгите с някои от сътрудниците ви, евентуално ще продължат. Безработните извънредно мъчно ще си намерят свободна работна позиция. Въпреки задаващите се напрежения, ще прескочите наред всяко едно затруднение.  Покупко-продажбите на недвижими парцели се обрисуват да бъдат релативно положителни.

 

Риби

Ако сте необвързани, през днешния ден може да разчетете неправилно някои знаци и жестове на противоположния пол, правейки си прибързани изводи. Нещата няма да се развият по упования от вас метод в този ден. Възможно е някои обстановки на работното място да ви смутят. Това несъмнено ще сътвори безпорядък в мислите и доста от проектите ви може да се объркат. Бъдете в кондиция, тъй като съвсем всяко взимане на решение ще се окаже проблематично. Денят се обрисува да бъде добър за разширението на вашите бизнес контакти, които ще ви подсигурят разцвет в близко бъдеще. Звездите са настроени удобно в бранш финанси и има възможност облагите да скочат изненадващо за вас.

*Това са систематизирани прогнози, основани на вашия лунен знак. А не персонализирани прогнози!

Хороскопът е направен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР