ОвенПрочетете ощеПозволете на вашата половинка да ви избави от напрегната

...
ОвенПрочетете ощеПозволете на вашата половинка да ви избави от напрегната
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 4 ноември: Водолей- пазете се от неприятности, Везни- ще бъдете късметлии

Овен
Прочетете още
Позволете на вашата половинка да ви избави от напрегната обстановка и да отидете някъде на мира, където да водите по-интелектуални и смислени диалози.

Този ден не е удобен за слагане на нови цели. Колкото повече цели си поставяте, толкоз по-малко са възможностите да ги постигнете.

Ограничете разноските и харчете парите си единствено за най-необходимите неща за фамилията ви, като не забравяте да заделяте даже дребни суми за спестяванията ви. Много скоро ще сте по-стабилни във финансово отношение.

 

Телец

Венера ще ви вдъхне мощ и убеденост да заявите на колегата си, че се чувствате като в затвор без право на персонален обществен живот. Това не значи, че ще сложите завършек на връзката ви, а че ще си извоювате малко повече независимост.

През този ден шансът най-вероятно ще ви покаже действителността такава, каквато е. Може би, ще допуснете доста неточности, които ще объркат проектите ви. Затова не разчитайте на шансът, сигурно ще ви направи уязвими.

Вероятно, средствата с които ще разполагате през днешния ден ще са много нищожни и ще би трябвало да преминете на пестелив режим. Ограничете излизанията и ползвайте нещата, които към този момент имате.

 

Близнаци

Денят ще ви даде доста позитивна сила за преживяването на вълнуващи мигове с половинката ви, за които от дълго време жадувате. Изведете колегата си някъде и се забавлявайте на воля.

Не се стресирайте от непредвидените положителни изненади през този ден. Възползвайте се оптимално от тях, планирайте, инвестирайте, купувайте или продавайте, тъй като шансът ви е тук, с цел да се погрижи само за вас.

С повече неизменност ще постигнете задачата си, а точно да имате постоянен финансов ресурс при положение на по-трудни дни. Мислите ви през днешния ден ще са ориентирани към това по какъв начин да си осигурите несъмнено бъдеще, без да се лишавате от нещата, които ви доставят наслаждение.

 

Рак

Вероятно ще се чувствате лимитирани от излизания и връзка с ваши другари, заради ревнивост от страна на обичания ви човек. Постарайте се да не избухвате и да не вдигате скандал.

Възможно е, да се почувствате комплицирани и ще се опитате да разчитате на своят шанс, само че последният надали ще направи денят ви благополучен. Не се тормозете, скоро всичко ще пристигна на мястото си.

Насочете финансите си в тази посока за по-добро здраве. Положете старания да си осигурите всичко належащо, което да отбрани здравето ви като богата на витамини и минерали храна, хранителни добавки и медикаменти.

 

Лъв

Този ден може да ви накара да се самосъжалявате - какъв брой нещастни се чувствате в персонален проект. Но имате и друга алтернатива, да забравите за проблемите и да се фокусирате върху заниманията.

Най-вероятно денят ще ви принуди да не избързвате със своите решения, да не кроите огромни проекти или да се впускате в рискови случки. Претеглете концепциите си добре, тъй като през днешния ден шансът ви е злепоставен.

Задава се финансова рецесия за вас, само че не трябва да изпадате в суматоха и да спирате да работите, с цел да не се задълбочат нещата още повече. Не бива да вините неприятната карма за паричните ви проблеми.

 

Дева

Може би, би трябвало да се запитате какво тъкмо желаете да ви се случи с сегашния ви сътрудник, преди да предизвиквате диалог с обичания ви човек. Отлагането на разрешаването на някои спорове, може да вложи нещата.

Не всичко ще върви по проект през този ден, все пак няма да е зле да си подготвите няколко проекта даже, които да следвате без значение от шансът ви. Ще се наложи да се справите и с най-коварните обстановки.

Днес ще станете неволни слушатели на финансовите проблеми на ваши другари и сътрудници. Може би, ще се замислите за ограниченията, които да предприемете, с цел да не се изпадате в сходни спешни обстановки.

 

Везни

Самотните през днешния ден ще са изправени пред два избора - или да откажат среща и отбягват всевъзможни контакти, или да одобряват предлагането за среща от индивида, който ги ухажва.

Днес, може умерено да си кажете, че сте късметлии. Някои дни са по-добри от други, а този ден е един от най-хубавите за вас. Затова си подарете този ден и най-вероятно ще го помните вечно.

Въпреки че денят е работен, добра концепция ще бъде да излезете някъде с половинката ви – разходка, кино или спектакъл, изборът ще бъде ваш. Определено ще имате потребност от тази глътка въздух, без значение какъв брой пари ще похарчите.

 

Скорпион

Днес ще имате някои разногласия с колегата ви и мъчно ще стигнете до съгласие. Не се поддавайте на страсти и добре преценявайте думите си, с цел да не съжалявате по-късно.

Късметът е на ваша страна и ще работи във ваша изгода. Проявете нужното здравомислие, без да си вършиме тънки сметки. Може да поемете всевъзможни опасности и най-вероятно ще имате триумф.

Знаете, че може да си прекарате добре в компанията на фамилията ви без да харчите съвсем никакви пари. Впрегнете цялата си фикция и спретнете нещо ужасно, което да повдигне духа на околните ви.

 

Стрелец

Всичко към вас ще е сладко, розово, бонбонено и сантиментално. Дори в разликите ви, ще откриете доза прелест. Насладете се на тази любовна приказка.

Вашата сила ще бъде висока, тъй че ще можете да управлявате всяка една отрицателна обстановка. Ще бъдете положителни към всичко и това ще ви накара да се почувствате измежду печелившите.

Като цяло, бюджетът ви ще е по-ограничен тези дни, тъй че всички първокласни артикули ще би трябвало да отпаднат от листата ви за извършване на покупки.

 

Козирог

Вложете най-хубавото от себе си в любовта си, като я насочите към позитивното русло. В противоположен случай, щастието би могло да увисне на косъм.

Възможно е да се почувствате в застой, умерено, животът е един кръговрат. Колелото на шанса напълно скоро ще спре във вашият бранш и ще се възрадвате.

Най-вероятно финансовото ви състояние ще е по-затруднено през днешния ден, само че ще би трябвало да се примирите с обстоятелствата. Навярно, няма да поискате финансова помощ от близки и познати, колкото и да ви е мъчно.

 

Водолей

Партньорът ви през днешния ден най-вероятно ще е в неприятно въодушевление и това ще се отрази на вашите връзки. Колкото и да се пробвате да угодите на капризите на половинката си, в последна сметка няма да имате необикновен триумф.

Изглежда, че през днешния ден шансът ще бъде още по-оскъден спрямо останалите дни. Така че е целесъобразно да не вършите безразсъдни каузи, които ще ви навлекат единствено нерви и неприятности.

Днес, ще се деянията като човек на крайностите. Или ще харчите неразумно, а е целесъобразно да бъдете прекомерно спестовни в покупките. Трудно ще откриете златната среда през днешния ден, само че сътрудникът ще ви окаже помощ в тази тенденция.

 

Риби

Звездите през днешния ден ще влеят мощен прилив на сила, с цел да извършите нещо ново и вълнуващо с колегата ви. С неспокойствие ще чакате момента, в който да останете единствено двамата уединено.

Опитайте се да вземате значими решения през този ден. Късметът ще ви даде по-ясна визия за нещата, които желаете да постигнете. Вероятно ще стане постепенно, само че за сметка на това несъмнено.

Разширяването на контактите ви ще ви помогне да осигурите прехраната си през днешния ден. Иновативните ви хрумвания ще получат добра оценка, тъй че да напредвате в кариерата си и да израствате нагоре до по-ръководните постове.

 

Хороскопът е направен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР